iki noktacınız geldiiiii....

Sudem abla hoşgeldin... İyi ki varsın...

actionsmiley789canım saol ben de siteye girmeyi,paylaşımları ve sizleri çok özledim.kuantum düşünce gücüyle ilgilenmeye başlayalıdan bu yana hayatım çok değişti herşeyde fark oldu bunları paylaşıp diğer çıkmazda olan arkadaşlara model ol olmak umutsuzluğa kapılmalarını önlemek için anlatıyorum başımdan geçen olumlu olumsuz olayları... kahvesmileysevgi ve ışıkla kal

sudemcim hoşgeldin..

ben de merakla bekliyorum paylaşımlarını..

Sevgiyle kal..actionsmile

Evet merakla bekliyoruz sitenin ışık ablası...

kahvesmileycanımcım çok teşekkürler ışık hanım gibi olmam için çok yol katetmem gerekir.ama yinede çok mutlu oldum.hayran olduğum iki insan ışık hanım ve şanal bey onların sayesinde çok şey öğrendim.ışık ve sevgiyle...

bize de anlatırsanız sevınırız?

sevgili desert yaklaşık bir senedir burdayım geçenlerde biraz ara verdim pc nin bozulması yüzünden.ama aklım hep burda zaten bütün öğrendikleririmi yaşadıklarımı değişimleri paylaşırım yazılarımı okursan daha hatırlarsın.biraz uzak kaldım yine döndüm.segiyle kalactionsmile

y789geçen gün telefonuma mesaj geldi optiklerde taksit yapılıyormuş kredi kartıma.oğlumada ne zamandır güneş gözlüğü almak istiyordum.kıyafetlerininde giye giye eskidiğini söylüyordu.istanbulun şu bilinen lüks alışveririş merkezlerinden birine götürdübad45.açıkçası tırstım fiatlar oldukça yüksektir tahmin ediyordum.yolda iki nokta yaptım.hpm2uygun fiata istediğim koşullarda isteklerini almak için niyetlendim oğluma çaktırmadan.gözlük içinde.optik nasıl kalabalık bizimle hiç ilgilenen yok.neyse bekledik kendimiz birşeyler seçtik.boşalınca ilgilenmeye başladılar.birtane seçtik tabi benim oğlum mağazanın en iyii rakamıda yüksek olanını seçerderty.karta peşin fiatına 6 taksit yapacaklarını söylediler.içimden indirim yapalım pazarlık etmek geçiyor fakat hiç beceremem.daha ben demeden adam yaklaşık 200tl indirim yaptıy789 kendiliğinden halbuki indirimde yoktu.fırsat ürünleri var ama onlar çok ucuza olanlar.nerdeyse takla atasım geldi dükkandagulensmileyindirimli fiattan taksitte yapıldı ohh çok şükür bu sezonun alışverişinide hayırlısı ile sağ salim kapattık sayılır.giyecekleride çok uygun fiatlarda başka alışveriş merkezinde aynı markaların indirimlisini bulduk.allah bana yardım etti cilgin897hpm2

ne güzel...bende tam anlasam şu nokta teknığını daha cıddi alanlara kaydırabılsem...

benimde bunları yaparken sancılı dönemlerim isyanlarım oldu.olumlamaları yaparken konuşurken bilmeden yaptığım yanlışlar olumsuz giden olaylarla karşılaşınca pişmanlıklar ama aştım bunları çabuk toparladım.yalnız olmadığımızı bilmek konuşurken geleceğimizi belirlediğimizi bilmek.hayal kurarken bunların gerçekleştiğine inanmak hepsi zaman alıyor tam dibe vurmak üzereyken birden yükselişe geçmekte çok güzel.dipten gelen darbeyle çıkış muazzam.her inişin çıkışı mutlaka vardır.bunlarla çalışırken iki noktada katmerleyiverdi çalışmalarımı durup dururken olmadı yaklaşık 3 senedir bu işlerin içindeyim.karışık ve içinden çıkılmaz sorunlarımın hepsini bu sayede aştım.kolay olmadı inancımı kaybettiğim isyan ettiğim günler oldu.ama bırakmadım.çevremdeki insanlarıda uyardım belki tuhaf geldi kızdılar bana sözlerimizi eleştiriyor diye ama o kadar yanlışlar yapıyoruz ki engelleri biz yaratıyoruz.en basit bir örnek oğlum.sınawı var bu sınaw zor olur biraz düşük alabilirim diyor.hemen iptal et bunu tersini düşün çok kolay geçer sınıfın en yüksek notunu alırım.seçimini olumlu yap.ne seçersen onu yaşarsın.hemen düzeltiyoruz ve sonuç en yüksek notu alıyor bunu kaç defa yaşadık.hayal kurarken imgeleme yapmayı biliyorsan iki noktaq yapman kaçınılmaz mutlaka başarırsın.bütün iş imgelemeyi başarabilmek bence...kolay gelsin başarmayaı izin veriyorum dersen başarırsın

ne guzle konuştun şimdi ama benım hayatıma uyarlamam cok zor oluo..--bılıorum zor demekle zoru yapıorum ama gercekten zor.---

bad45senin yazılarını geçen sene de okuyordum ama hala umutsuzsun değişen birşey olmamış bak şimdi yine kendin zoru seçtin hatta katmerledin.dahada güçleştirdin.gerçekten zor dersen bunu seçmiş olursun her zorluğun bir çözümü var de.ben böyle herkesi eleştiriyorum hatırlarsan geçen sene bir arkadaşı uyarmıştım kötü oldum.yine yaparım başarı ,işte bu sözlerde saklı.burdan başlıyor ilk adım.iki noktayı ilk okuduğumda a bunu ben yaparım dedim ve yaptım senin gibi bu çok zor gerçekten zor yapamam deseydim yapamazdım biliyorsun neyi düşünürsek seçersek onu yaşarızy789bu cümleyi iptal et.bunu hayatıma geçirmeyi izin veriyorum başarırım kolay de...sevgilerkrzm67

denıycem......evet hala aynen devam..bende o yuzdne kendıme kızıyorum zaten bı ınsan bu kadar naısl olumsuz olabılrı die...

cilgin897cilgin897hayatım izin ver bütün olumlu güzel şeylerin hayatına girmesini ilk önce.bu sözleri mutlaka söyle.mutlu olmayı seç.seni mutlu görmek istiyorum.bırak şu olumsuzlukları hayatından gitmesine izin ver bak nasıl tıpış tıpış gidecek.dertleri zevk edindim bende neşe ne arar deme sakınağla2sapkal89ilk önce 21 gün sabah aynada ben değerliği kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.birkaç kez tekrarlarsan çok yararını göreceksin ben gördüm.herşey kendini sevmekle başlıyor.bunlarla başlayalım sonra iki noktaya sıra gelecek.hayal kurup imgelemede yapmıyosundur sen şimdi.yarıda bırakırsın gerçekten zor deyip şaka yapıyorum seni anlıyoorum diyemicem birsenedir burdasın.yeni girmiş bu konuları bilmiyor olsan hadi neyse düşüncelerini değiştireceğiz birliktey789idea3

hmmm..tamam şimdi sadece 21 gun boyunca aynaya bakıp kenımıs evıorum mu dıcem?:) ya bu iştee tuhaf gelıo bana..cnm sudemım ben zaten kendımı cok sevıorum...benım oyle bı derdım yok ki...tamma..sustum:)) evet sole bakalım ne yapmam gerekıo?

bana da ilkten çok saçma geliyordu bu sözler ama faydasını gördükçe inan herkese silah zoruyla yaptırasım gelior.aslında zorlama yapmak elimde değil inan üzülüyorum çevremde insanların gücün ellerinde olduğunu bunu kullanmayıp kendilerini aciz hissetmeleri beni çok üzüyor.aslında o kadar güçlüyüz ki gücümüzü de kabul etmediğimiz için sıkıntılarla boğuşuyoruz.bu seçiyorum izin veriyorum kelimeleri çok önemli çekim gücü yüksek olumlamalarda tekrar edildikçe enerjisi yükseliyor.ilk başlarda saçma gelebilir ama fayda göreceğine kefilim seçimi sana kalmış.zorlama yok.

hmmm..tamam şimdi sadece 21 gun boyunca aynaya bakıp kenımıs evıorum mu dıcem?:) ya bu iştee tuhaf gelıo bana..cnm sudemım ben zaten kendımı cok sevıorum...benım oyle bı derdım yok ki...tamma..sustum:)) evet sole bakalım ne yapmam gerekıo?
21 gün sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum.kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.kendimi onaylıyorum.kendimi seviyorum.bunlar anahtar olumlama cümleleri en az20 defa tekrar edersen sonuç mikemmel olurrry789y789

ok başlıorum yarıns abah sudem...saol..şimdiden..

noktalar 21 gunden sonramı başlıor?sad456

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri