iki noktacınız geldiiiii....

Sudem'ciğim, kısa bir aralıkta uğrayıp kahve içmeye geldim kahvesmiley
Benim işler son sürat yoğunlukta gidiyor, iki gün sonra taşınıyorum. Eh biraz da yerleşme telaşı olacak. Sizleri özlüyorum.

Bir avuç da su getirdim kalpten, tüm sıkıntıları damla damla götürsün diyerekten...

0b028yf8.gif

Sudem'ciğim, kısa bir aralıkta uğrayıp kahve içmeye geldim kahvesmiley
Benim işler son sürat yoğunlukta gidiyor, iki gün sonra taşınıyorum. Eh biraz da yerleşme telaşı olacak. Sizleri özlüyorum.

Bir avuç da su getirdim kalpten, tüm sıkıntıları damla damla götürsün diyerekten...

0b028yf8.gif
İsmiram gelmiş ohh birde su getirmiş bütün sıkıntılarım eridi gitti o berrak suyun ve dostluğun içindey789çok çok teşekkürler..

girlhahabugün iki defa iki nokta yaptım kendim için değil,biri ismira için işleri çabuk bitirsin, yeni evine yerleşsin diye,orda mutlu olsun diye..girlhaha.birde Suzzy' yaptım morali düzelsin iyi olsun mutlu olsun bizlerle paylaşımlar yapsın diye...y789

girlhahabugün iki defa iki nokta yaptım kendim için değil,biri ismira için işleri çabuk bitirsin, yeni evine yerleşsin diye,orda mutlu olsun diye..girlhaha.birde Suzzy' yaptım morali düzelsin iyi olsun mutlu olsun bizlerle paylaşımlar yapsın diye...y789

canımsın..iki nokta yapan ellerin (yada düşüncelerin) sevincli dert görmesin şekerim...

böyle denir herhalde...canım şaka bir yana gerçekten iyi hissediyorum kendimi...

çok teşekkür ederim....bu gün bir ara bende iki nokta yapmaya çalıştım...

çok şükür...y789daha iyiyim...

güsel insan varlığın güsellik katıyor sen başlı başına bi hayatsın bunu da biliyosun ne mutlu sana ne mutlu sana seni tanıyanlara

suzzyicim inan ki yaptım şaka maka değil güzelim üzüldüm durumuna,kendime yapmadım inan ki...girlhahadaha da iyi olacaksın...

O0kiss3kiss3kiss3

sudemcim....canım yaptığın bütün iki noktalar için sonsuz teşekkürler.. actionsmile

Canım, iki noktaların ve tüm desteklerin için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsın...

Canım, iki noktaların ve tüm desteklerin için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsın...
aman işe yarasın da.bir faydam yok hiç olmazsa iki nokta yapayım y789sen de iyi ki varsın ismiraaa...k8908

sudem günlüğünü takipteyim 2 nokta çalışmalarıma devam etmekteyim bende paylaşımlarını okumadan geçmiyorum bilesin cancazım hadi kolay gelsin hepimize

SEVGİYLE KALDIK

bnde bi iki haftadır uyquluyorum bu tekniqi qenelde oluyor..
dün akşam FB-BJK maçına uyqulim dedim sonuç 2-0 sonnda kupayı hakeden kazandı (= tesadüf mü oldu bilmiorum ama çok iyi oldu =)

suzzyicim inan ki yaptım şaka maka değil güzelim üzüldüm durumuna,kendime yapmadım inan ki...girlhahadaha da iyi olacaksın...

O0kiss3kiss3kiss3

sudemcim....canım yaptığın bütün iki noktalar için sonsuz teşekkürler.. actionsmile

73309nzzqmwq5byai0.gif

sudem abla merhaba sitenin eski sayılabilecek ama sessiz üyelerinden biriyim aynı zamanda bir sudem fanatiği ve sıkı takipçisiyim:) iki nokta yapmaya çalışıyorum(çok somut sonçlar alamasamda) birkaçgündür sessiz kalınca çok merak etmiştim iyiki geldinnn ve 12 den vurmana çok sevindim darısı başımaaaa... :)

sudem abla merhaba sitenin eski sayılabilecek ama sessiz üyelerinden biriyim aynı zamanda bir sudem fanatiği ve sıkı takipçisiyim:) iki nokta yapmaya çalışıyorum(çok somut sonçlar alamasamda) birkaçgündür sessiz kalınca çok merak etmiştim iyiki geldinnn ve 12 den vurmana çok sevindim darısı başımaaaa... :)
Mahhpericim teşekkürler,misafirlerim var pek giremiyorum foruma...daha çok başarılı deneyimlerim oldu.onlarıda yazarım vaktim olunca.sen de bırakma deneyimlerine devam et.basit konular için yap kısa sürede olabilecek.kolay gelsin sevgileractionsmile

12389Bu gün canımı sıkan bir olay için iki nokta yaptım.tam on ikiden vurdum tam istediğim gibi oldu.epeydir yapmyordum.girlhahasonuç beklediğim gibiooo67
Sudemcim slm ,görüyorum ki , performansından birşey kaybetmemişsin ,iki noktalar tam isabettu859...ben hala deniyorumb456...

Sudemcim slm ,görüyorum ki , performansından birşey kaybetmemişsin ,iki noktalar tam isabettu859...ben hala deniyorumb456...
yok be güzelim ne performansı yapmıyorum ilkbaşlardaki gibi.takıldım iki sorunuma.onlarda zaman alan problemler.onları bekleme de olmam benim hevesimi kırdı.tabi beklerken serbest bırakamıyorum.seni çok özlemiştim.geldiğine sevindim.sevincli

bu iki noktayı öğretebilme imkanınız var mı acaba..
entresan geldi....
yardımcı olabilirmisiniz

sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri