iki noktacınız geldiiiii....

kitaptaki şu bölüm ilgimi çekti,birşeyleri hissetmek adına...iki nokta sanatı üzerinde pratik yaptıkça,duyumsal dokunma hareketinizle (iki ellerimin orta parmakları artık hassaslaştı bu konuda,koyduğum anda ikisinde çok hissediyorum etkileşimi)erişebildiğiniz veyapabildiğiniz şeyler açısından,yeni bir paradigma ortaya çıkar.bunu hergün yapmaya uğraşırsanız(benim gibi),sıradan olayların ardındaki karmaşayı ve saklı realiteyi anlayabilirsiniz.(keşke daha önce öğrenseymişim)...y789Artık birşeyler başınıza gelmez.Bunun yerine evrensel enerjinin yaratıcı kullanımınının,yaşamınızın ve geçmişte yaptıklarınızın geri bildirimi olan deneyimlerinizin sorumluluğunu almaya başlarsınız.gerçekten kendimde çok farklılıklar hissediyorum iyi yönde...ooo67fiziksel bir süreç olmadığı ve enerji akışıyla bir ilgisi olmadığını savunuyor kitapta...bu yöntem anlık fakat etkileri uzun süreli olduğu yazıyor tabi bu beni sevindirdi..zaman alan veya enerji akıttığınızı sanıyorsanız deneyiminizin sınırlı kalacağı da belirtilmiş...sınırlarımızın boş ve serbest oluşu daha büyük ve daha güçlü sonuçlar almamızı sağlar...sapkal89

kitaptaki şu bölüm ilgimi çekti,birşeyleri hissetmek adına...iki nokta sanatı üzerinde pratik yaptıkça,duyumsal dokunma hareketinizle (iki ellerimin orta parmakları artık hassaslaştı bu konuda,koyduğum anda ikisinde çok hissediyorum etkileşimi)erişebildiğiniz veyapabildiğiniz şeyler açısından,yeni bir paradigma ortaya çıkar.bunu hergün yapmaya uğraşırsanız(benim gibi),sıradan olayların ardındaki karmaşayı ve saklı realiteyi anlayabilirsiniz.(keşke daha önce öğrenseymişim)...y789Artık birşeyler başınıza gelmez.Bunun yerine evrensel enerjinin yaratıcı kullanımınının,yaşamınızın ve geçmişte yaptıklarınızın geri bildirimi olan deneyimlerinizin sorumluluğunu almaya başlarsınız.gerçekten kendimde çok farklılıklar hissediyorum iyi yönde...ooo67fiziksel bir süreç olmadığı ve enerji akışıyla bir ilgisi olmadığını savunuyor kitapta...bu yöntem anlık fakat etkileri uzun süreli olduğu yazıyor tabi bu beni sevindirdi..zaman alan veya enerji akıttığınızı sanıyorsanız deneyiminizin sınırlı kalacağı da belirtilmiş...sınırlarımızın boş ve serbest oluşu daha büyük ve daha güçlü sonuçlar almamızı sağlar...sapkal89
evet tatlım bu konuda çok haklısın sayende farkına vardım iki noktayı ilk önce ufak şeylerde sık sık yaptım parmaktaki o arasından rüzgar geçiyormuş gibi hep hissettim sonra da artık iki nokta yapmadan da olaylar sanki yapmışım gibi gerçekleşiyordu bana o zaman iki noktamı yaptın dediklerinde şaşırıyorum ama cevabı buymuş teşekkürler güzel insan seni seviyorum farkındalıklar kraliçesi

evet tatlım bu konuda çok haklısın sayende farkına vardım iki noktayı ilk önce ufak şeylerde sık sık yaptım parmaktaki o arasından rüzgar geçiyormuş gibi hep hissettim sonra da artık iki nokta yapmadan da olaylar sanki yapmışım gibi gerçekleşiyordu bana o zaman iki noktamı yaptın dediklerinde şaşırıyorum ama cevabı buymuş teşekkürler güzel insan seni seviyorum farkındalıklar kraliçesi
Esosum pek svindim iki noktaya da el attın tamam artık..bana bi iki nokta yaparsın artık.kendi blokaj koyduğumdan mı nedir bana özel olanlar süresi uzadı...başkasına yaptıklarım hemen oluyor...khkh56

Yoksa kendini suçlu mu hissediyorsun sudem abla? şaka yaptım
smil56yok hayatım şaka yapıyorum.senin kiyle ilgisi yok senin durumun zaten çokiyiye gidiyor..benim özel durum için demiştim..girlhaha

sevgili sudem8 bana da iki nokta yap lütfeeeennnnnn...dileklerim gerçekleşsin diye olsun....galiba benim de kendimle ilgili blokajlarım var.. bazı zaman yapıyır bazen tıkanıyorum...ama başkaları için biraz daha iyiyim. arınmalarda artık sana yazdığım ağlamalar bitti sayılır. katılırcasına ağlamıyorum artyık.. biraz da kendimi rahatlamış hissediyorum artıkç uzun zamandır hissedemediğim mutluluğun kıpırtıları içimde canşanıyor bunu da hissediyorum.. herşey içimizde imiş gerçekten.. hayata nasıl bakarsak oda bize öyle bakıyor anladığım.. ikşi noktada sizin kadar iyi değilim ama sizden çok şey öğreniyorum...ben de sizin öğrenci olarak takipçinizim... deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...iki nokta benim için yaparsan çok sevinirim...ve şimdiden çoookkkk teşekkküüüüür ederim. öptüm sudemciğim...

sevgili sudem8 bana da iki nokta yap lütfeeeennnnnn...dileklerim gerçekleşsin diye olsun....galiba benim de kendimle ilgili blokajlarım var.. bazı zaman yapıyır bazen tıkanıyorum...ama başkaları için biraz daha iyiyim. arınmalarda artık sana yazdığım ağlamalar bitti sayılır. katılırcasına ağlamıyorum artyık.. biraz da kendimi rahatlamış hissediyorum artıkç uzun zamandır hissedemediğim mutluluğun kıpırtıları içimde canşanıyor bunu da hissediyorum.. herşey içimizde imiş gerçekten.. hayata nasıl bakarsak oda bize öyle bakıyor anladığım.. ikşi noktada sizin kadar iyi değilim ama sizden çok şey öğreniyorum...ben de sizin öğrenci olarak takipçinizim... deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...iki nokta benim için yaparsan çok sevinirim...ve şimdiden çoookkkk teşekkküüüüür ederim. öptüm sudemciğim...
actionsmile
poseydon mutlu olsun diye yaptım iki nokta merak etmesmil56...

parmaklarına yüreğine sağlık sudemciğim...öptüm...

Esosum pek svindim iki noktaya da el attın tamam artık..bana bi iki nokta yaparsın artık.kendi blokaj koyduğumdan mı nedir bana özel olanlar süresi uzadı...başkasına yaptıklarım hemen oluyor...khkh56
tatlım ben siteye üye olduğumun ertesi günü kitabı aldım ....hatta iki kez okudum fakat başkasına yapılan kolay oluyo doğru çünki başkasının olayı olduğu için hemen unutuyoruz ama kendimiz için olanın içinde yaşadığımız için zor olduğunu düşünüyoruz ......ayrıca ikinoktalar sana feda olsun sen bana ben sana ohhhhh ne güzel .ben unutmakta zorlandığımı düşündüğüm olayları yazarım sende seninkileri süperrrrrr bak nasıl çözdüky789..

y789arkadaşlar iki nokta, arınma, bağışlama,diğer konuları okudukça kendimde çok farklılıklar hissetmeye başladım.hislerim müthiş kuvvetlendi.arınmanın özellikle çok faydası oldu.değişimler başladı.işlerimde bir gelişme yok ama kendim ruhsal yönden değişmeye başladım.hadi hayırlısı...girlhaha

arkadaşlar sizinle harika bir sağlık olayı paylaşmak istedim annem 75 yaşında diabetli onada bu arınmalardan yaptırıyorum çok hevesli ve istekli the reconnection tekniğiyle şifa verdi çok yakın bir arkadaşım şifayı aldıktan sonra annem en az on yaş geri attı eskiden fazla yürüyemezdi şimdi yazlıkta her gün yürüyüşler yapıyo şekeri normal seviyede birde anneme kök salma ve arınmaları öğrettim onları düzenli olarak ablamla birlikte yapıyo buda yetmezmiş gibi misafirliğe gelenlere de öğretmiş anlıycanız gibi çok mutlu tabi bende paylaşmak istedim ..........ışıkla kalın

arkadaşlar sizinle harika bir sağlık olayı paylaşmak istedim annem 75 yaşında diabetli onada bu arınmalardan yaptırıyorum çok hevesli ve istekli the reconnection tekniğiyle şifa verdi çok yakın bir arkadaşım şifayı aldıktan sonra annem en az on yaş geri attı eskiden fazla yürüyemezdi şimdi yazlıkta her gün yürüyüşler yapıyo şekeri normal seviyede birde anneme kök salma ve arınmaları öğrettim onları düzenli olarak ablamla birlikte yapıyo buda yetmezmiş gibi misafirliğe gelenlere de öğretmiş anlıycanız gibi çok mutlu tabi bende paylaşmak istedim ..........ışıkla kalın
Esos'cum harikasın,demek annemle araları bir yaşmış bizde birlikte yapıyoruz annemle.kadıncağızın dua etme stili değişti sayemde...ama yıllardır yanlış dua etmekten pek yol alamadığımızı anladık.yinede çok şükür ama hep olumsuz cümle ile başlayan dualarımız hertürlü felaketi davetkarmış haberimiz yok.önce bunları değiştirdik.daha sonra arınmayı yazdım verdim eline karıştırıyor cümleleri hatta bunları tesbihle çekiyor...gülmeyin benim annem yeni bir ho'op arın tekniği geliştirdi,İsmira duyarsa kesin çok gülecek..y789bence etkili yöntem arınma tekniği herkese tavsiye ederim.12389sevgi ve ışıkla kalın..

çok hoş sudemcim yaşlı insanlara bayılıyorum çok şeker oluyorlar ben anneme kaynaktan gelen sevgi ve gücü kabul ediyor ve kullanıyorumu ilk söyleyip tekrarlattığımda annem kaymaktan gelen diye en az on kez söyledi neyseki artık kaynak diyor biraz zorlanıyoduk ama yinede fene değil annem olayı biraz komediye ceviriyor yaparken sonra düzeltiyor falan ama nerdeyse yakında beni beğenmeyecek.....darısı sitedeki bütün annelere

Bu gün Akınım Yıldızım gelmiş çok sevinçliyim.tabi iki nokta yaptım tatile gidenler dönsün diye...hpm2ismiraya da yapıcam şu işleri halletsin biran önce pc nin başına geçsin...gülpor da gelsin yeter artık..khkh56

arkadaşlar bu gün kandil dua edip, yaradana yalvarmak için oturdum..tuh788 çok garip birşey oldu.aynı iki noktadaki gibi bağlantıda olduğu gibi bilinç kaybı ve uyku bastırıyor başımı tutamıyorum.sanki derin bir uyku hali oluyor ama aklım başında.sadece başımı tutamıyorum.ben de o şekilde dua ediyorum.sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri