Telkin dinlerken 3 yıldır karışık dinlerim ilgilenirim sevdiğim bir konudur, telkin dinlerken diyorumki x telkinini düzenli olarak dinliyicem 3 4 günün sonunda içimden çok yoğun bir şekilde "artık şu telkini dinliyim bunu bi düzene oturtursam efsane olur" gibi düşünceler geliyor ve eski telkini aksatmaya başlıyorum sonra diyelim o ikisini aynı anda dinliyorum bu seferde içimden gelen ya şöyle bi telkin yapsamda onu dinlesem diyip ihtiyaçlarıma yönelik bir telkin hazırlıyorum ve ardından tekrar 3 4 günün sonunda bırakıp başka bir telkine yöneliyorum.
İç düşüncelerimi bu süreçte takip ettiğim kadarıyla sürekli belli bir düşünce bunu sağlıyor bu yüzden telkin etkilimi değil mi anlayamıyorum. Ne önerirsiniz ? Çekirrdek inanç demeyiniz çünkü o telkinleri dinlerkende bir anda farklı bir telkine yönelsem o telkinde bayağı bir kalsam gibi düşüncelerim oluşuveriyor.
İç düşüncelerimi bu süreçte takip ettiğim kadarıyla sürekli belli bir düşünce bunu sağlıyor bu yüzden telkin etkilimi değil mi anlayamıyorum. Ne önerirsiniz ? Çekirrdek inanç demeyiniz çünkü o telkinleri dinlerkende bir anda farklı bir telkine yönelsem o telkinde bayağı bir kalsam gibi düşüncelerim oluşuveriyor.