içki içmeyen insana toplum baskısı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
içki içen insana toplum baskısı kadar aptalca, gereksiz, haksızca bir davranıştır. işiniz gücünüz yok mu arkadaşım sizin. ahlak polisliği niye bu kadar tutulan bi iş anlamıyorum ki. o kadar bişilere karışmak istiyosan tamam bişi demiyorum git seda sayan'a, al eline mikrofonu, aş haddini. ama bize baskı yapmayın arkadaşım. bi dağılın be iki dakka insan olun!

*



+biloperat sen niye içki içmiyosun?

-sevmiyorum ondan

+günah diye mi içmiyosun yoksa doru söle lan ?

-ne alakası var olm ya, tadı hoşuma gitmiyo ne bilim böyle bi garip bişe yaa

+haklısın ya, zaten içki tüm kötülüklerin anası

-hah dimi kardeşim ya anlıyosun beni

+ama ana gibi yar olmaz olmm ahahahahahaa

-ya ybsg olm ya



anlamıyorum bunu. içki içmek iyi bişey değil diye öğretildi bize küçükken. annemiz babamız bize öyle öğretti. ama vakit geçtikçe oran tersine dönmeye başladı. aile büyükleri falan içki içmeye zorlar oldu. nediir bu tezat anlamıyorum yau. hani kötü bişeydi, ee o zaman beni toplum içinde bunu içmeye teşvik ederler ki ? yok içmemiş hiç bilmemiş bi insan olsam anlıcam. içtim. sevmedim. kimse sevdiremez bunu bana.



+biloperat sen gitar çalıyosun dimi ?

-evet nolmuş?

+olm içki içmeyen gitarcı mı olur lan ahahahahahaa

-güzel kardeşim, s.ktr git bi çay demle yaa!!







edit: öleceğim aklıma gelirdi de şu din tüccarlarının bu denli esprili olacakları aklıma gelmezdi. *

sıkça örneklerine rast geldiğim durum. geçen gün baltayla kovaladılar bi arkadaşımı mesela neden tekila shut yapmıyosun diye.


sanırım fethullahın nietzsche yi okuma ihtimali kadardır.

planlı devlet politikalarının topluma içten içe uygulattığı baskı.bu baskı ki,böyle radyo sinyalleri falan aracılığıyla vatandaşın zihnine yükleniyor.sonra efenim yaşadığı şehirde barlar,pavyonlar doluyor dalgayı alan insanın.bakıyor barda adam var,çay içiyor.bu arkadaşlarını topluyor,vücudunda muhtelif yerlere baskı yapıyorlar.baskıyı yiyen içiyor.açıklayıcı oldu di mi ama.



Kaynak: İtüSözlük
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst