İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pamukk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2084470v1ylga6w5x.gif

linha2yh2.gif

25 Nisan: "Senin yanlış üstüne yanlış yapmana izin vermem gerekiyor ancak, sen bu yanlışları farkedip Benim yardımımı istediğin zaman, Ben yardım etmek ve yolu göstermek için daima yanındayım. Ancak senin yapman gereken işi senin için Ben yapmayacağım. Kendi işini yapmayı öğrenmelisin. Bu yaşam güçsüzler için değildir, bu yaşam güçlü ve kendinden emin olanlar içindir. Bu yaşam, uygun çözümleri ve uygun cevapları bulmaya hevesli ve de bedeli ne olursa olsun, bunun için yola çıkıp araştırmaya istekli ruhlar içindir. Hata yapmaktan korkuyor musun? Kendi sınırlarından çıkıp daha derinlere gitmeye korkuyor musun? Ayaklarını yerden çekmedikçe yüzmeyi asla öğrenemezsin. Kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmedikçe asla ruhsal olarak büyüyemezsin. Hiçbir şeyden korkma, ve mutlak bir güven ve inanç içinde yoluna devam et; tüm karşı koymalara aldırmadan uygun olduğunu bildiğin şeyi yap. İçgörü ve sezgilerinin yolunu takip et; o içgörü ve sezgilerin Benden geliyor..."

loveherz1802awws2.gif

153524ymzuy12135.gif

linha2yh2.gif

26 Nisan: "Güne sağ ayağınla başlayıp, uyandığın anda Benimle direkt temasa geçip, bugünü muhteşem bir gün yapmaya ne dersin? Günün akışından en yüksek ve en hayırlı olanı beklediğin bir gün için yüreğini sevgi ve şükran duygusuyla doldurmaya ne dersin? Günün ilk anları neşeli ve seni yükselten bir duyguda olduğunda devamındaki anların da öyle olduğunu göreceksin; anlar saatlere dönüştükçe neşe ve huzurun seni bütün gün takip ettiğini göreceksin. Kafanda yoğun bir sıkıntıyla uyandığında, kendini depresif ve keyifsiz hissettiğinde, eğer bunu düzeltmezsen bütün günü bu zihin düzeyiyle geçirebilirsin. Tüm endişe ve kaygılarını Bana devrettiğinde ve tek isteğinin Benim irademi gerçekleştirmek ve Benim yolumda yürümek olduğunda oluşan yüreğindeki ve zihnindeki iç huzuruna ulaşmak için Benimle temas kur ve Bana dua et."

fdsf39dl6.gif

GatheringintheGarden.jpg

linha2yh2.gif

27 Nisan: "Neden yaşamda daima en iyiyi bulan ve daima en iyi olanı yaratan iyimser biri olmayasın? İyimserlik güce yolaçar; kötümserlikse zayıflığa ve yenilgiye... Bırak Tanrı'nın gücü senin içinde, sende parlasın ve çevrende harika, huzurlu ve uyum içinde bir dünya yaratsın! Yaşama bakış açın iyimser olduğunda, etrafındaki ruhlara yaşama dair umut, inanç ve güven sağlayıp, onları canlandırıp yükseltirsin. Her zaman göreceksin ki benzer benzeri çeker; senin iyimserliğin etrafında da iyimserliği yaratacak ve bu çığ gibi büyüyecek. Yaşamda her şeyde her zaman ümit vardır, hatta başlangıç için bu ümit küçücük bir kıvılcım bile olsa...Uygun atmosferde sevgi ve ümitle sarıldığında o küçücük kıvılcım aleve dönüşür; ve bu alev büyür ve büyür, ta ki sen Tanrı'nın o asla sönmeyen ve bitmez tükenmez enerjisi ile alev alana kadar. O alev bir kez tutuştuğunda, artık hiçbir şey onun yayılmasını engelleyemez..."

2354245or9.gif

2102510e6mjzd1be2.gif

linha2yh2.gif

28 Nisan: "Sana birisi, eylemle ya da sözle, tokat attığında öbür yanağını çevirmek kolay değildir. Ani tepki, ona gerisingeri tokat atmaktır ancak, işte bu noktada tepkiler çok büyük bir özenle gözlemlenmelidir ve uygulanması gereken, kendini kontrol etme ve "kendini" bir kenara bırakmaktır. Öz-disiplini öğrenmemiş ruhlar, aldıkları kadarını iade edeceklerdir, böyle yaptıkları için adalet yerini bulmuş hissederler. Sonra da dünyada neden bu kadar çok kaos ve kargaşa olduğunu düşünüp dururlar. O kadar kördürler ki, tüm bakış açılarını değiştirmeyi öğrenip, komşularını da kendileri gibi sevmeyi öğrenene kadar dünyada olup bitenleri değiştirmeyi bekleyemeyeceklerini göremezler. Ne kadar çok sevgi ve iyi niyet varsa, değişim de o kadar hızlı gerçekleşir. Ancak hepsi senin içinde başlar. O yüzden bunu ne kadar çabuk farkedersen, değişimler etrafında ve dünyada o kadar çabuk gerçekleşecektir. Neden şimdi bunun için bir şeyler yapmaya başlamıyorsun?"

bloemen884943n268ig7.gif

59597qskkiq4q0q.gif

linha2yh2.gif

29 Nisan: "Kendini Benim ilahi sevgimin ve ışığımın akışına aç. Yüreğinin kapılarını aç ve hiçbir şeyin bu akışı durdurmasına izin verme. Kapılarını sonuna kadar açık tut ki sevgi ve ışık özgürce hem senin içinde, hem de senden başkalarına akabilsin. Yaşam gücü daima senin içindedir. Yüreğinin kapıları kapalı olduğunda ve sevgi ve ışığın akışı durduğunda, tüm yaşamın durgun bir hale gelir ve durgun bir havuzda hiçbir şey yaşayamaz. İşte o yüzden daima bilinçli olarak kapılarını tümüyle açık tutmalı ve Benden, tüm yaşamın kaynağı Olandan akan sevgiyi almalısın ki yüreğin hiçbir zaman kuru ve kapalı olmasın. Kaynağından akan suyu alamayan bir pınar kurur. Eğer sen de, Benden alman gerekeni almayı durdurursan kurur ve işe yaramaz bir hale gelirsin. O nedenle, daima Benim bilinçli olarak farkımda ol ve Benden yaşam gücünü al. Seçimini her gün, her saat ve her dakika yapıyorsun..."

ping240it9.gif

1320543g8uzpl3gdq.gif

linha2yh2.gif

30 Nisan: "Vermenin sevinci harikadır. Sen sahip olduğun yeteneklerini ve Tanrı vergisi yanlarını tüm kalbinle vermeyi öğrendikçe (herkesin farklı yetenekleri vardır ve bunlar farklı düzeylerde işlev görürler) sevgiyle büyüyüp olgunlaşırsın. Eğer canlı ve neşeli bir yapın varsa bunu nereye gidersen git yansıtırsın ve bu da sana yüz katı geri döner çünkü, herkes neşeli bir mizaca karşılık verir. Daima şunu hatırla: `Ektiğini biçersin'... Eğer eleştiri, tahammülsüzlük, vefasızlık ve olumsuzluk ekersen, bunları biçersin çünkü onları kendine çekmektesindir. Neden şimdi neşe, mutluluk, sevgi, şefkat ve anlayış tohumları ekmeye başlayıp sonrasında bunların sana ne getireceğini görmeyi beklemiyorsun? Yaşama dair tüm bakış açın değişecek ve yaşamda en hayırlı olanı kendine çektiğini göreceksin. Sunduğun neşe çevrendeki tüm ruhlar tarafından sana yansıtılacak çünkü herkes, verdiği şeyi sevinçle veren birini sever ve buna karşılık verir."

flowers66381mx4.gif

MAYIS

Bana ,doruğu bulutların içine saklanmış gibi görünen bir dağ gösterildi..

Dağın kenarından yukarı doğru ilerleyen birçok ruh gördüm ve farkettim ki onlar

bulutlara ulaştıkları zaman tereddüt ettiler ve biraz daha ilerlemeye korktular.

Şu sözleri duydum:

Korkma..Bulutların bilinmezliği içinden o muhteşem güneş ışığına doğru ilerle ve

Benim ve Benim İlahi Varlığımın daima farkında ol,çünkü Ben heryerdeyim.

Benim olmadığım hiçbir yer yoktur.

SpiritualProcession-1998.jpg

2099154uabogtx7cv.gif

linha2yh2.gif

1 Mayıs: "Büyük kapılar küçük menteşeler sayesinde açılıp kapanmaktadır. Muazzam değişimler küçücük başlangıçlardan doğar. Sana şunu söylüyorum: Findhorn'da küçük bir şekilde başlayan bu değişim büyüyüp dünyaya yayılacak; evrensel olacak; bir ilham bir devrime dönüşecek. Benim yolum ve yöntemlerim hem tuhaf hem de harikadır; onlar senin yolun ve yöntemlerin gibi değildir. Benim yolumda mutlak güven ve inanç içinde yürü ve Mucizelerimin ve Harika Oluşumlarımın gerçekleşmesine tanık ol. Yeni Çağın baharı geldi, mükemmel bir uyum, güzellik ve bolluk içinde ortaya çıkıyor ve hiçbir şey onun gelişini engelleyemez. Her şey için uygun bir zaman ve dönem vardır ve şimdi de Yeni Çağ'ın doğumu için uygun zaman ve dönemdir. O yüzden geçmişe tutunma, her şeyi geride bırak ve senin için bu yepyeni muhteşem güne hazırladıklarımı bekle. Benim söz verdiğim tüm harika şeyler gerçekleşmek üzeredir ve bunlar için sonsuz şükran duy. Yeni cennetin ve yeni dünyanın vizyonu daima gözünün önünde olsun..."

kapook42563yj1.gif

2021369fdi1zv7b78.gif

linha2yh2.gif

2 Mayıs: "Yüreğinde sevgi olmaksızın bu ruhsal yolda ilerleyemezsin çünkü, anahtar sevgidir. Sevgi yol gösterir. Sevgi yolun kendisidir. Sevgiden bahsetmek zaman kaybıdır. Onu yaşa ve yaşamına yansıt. Kendini tamamen unutup, yoluna eşlik eden insanlara, arkadaşlarına sevgi yay. Onları ne kadar çok seversen, Beni o kadar çok sevmiş olursun. Tolere etmek yeterli değildir, gerekli olan saf sevgidir. Sevgi sahiplenici değildir. Sevgi sevdiklerini serbest bırakır. Sahiplenici olduğunda bir ruha yardım etmeyi bekleyemezsin çünkü tüm ruhlar kendilerini bulabilmek ve Benim tarafımdan yönlendirilen kendi yaşamlarını yaşayabilmek için özgür olmalıdırlar. Bir ruha sahiplendiğin zaman onun kişisel gelişimini engellemiş, durdurmuş olursun ve bu asla yapmaman gereken bir şeydir çünkü eğer öyle yaparsan bu, ağır bir sorumluluk üstlenmen demektir. Ruhun özgür olması herkes için en temel ihtiyaçtır."

2075740a536fi6ecu.gif

1995023culx0c154e.gif

linha2yh2.gif

3 Mayıs: "Davranış biçimin olumlu olduğunda o an görünenin ötesini, çok daha derinlerdekini görebilirsin. İhtiyaçlarını net bir şekilde gör ve bil ki o ihtiyaçların muhteşem bir şekilde karşılanacak; ve karşılandıkları için şükran duy. Şükran duymayı asla ihmal etmemelisin. `Her şey için şükran' yasası temel bir ruhsal yasadır. Her şey için gerçekten şükran duyabilir misin? Her durumun içindeki hayrı görebilir misin? Bu yasayı daha çok uygulamaya koymanı istiyorum, özellikle oldukça zor gibi görünen bir durumla karşılaştığında... Duruma adil ve dürüst bir şekilde bak; ondan sonra da durumun içine, altına, üstüne ve tüm çevresine bak. Bu şekilde bakmayı bitirdiğinde göreceksin ki duruma karşı tüm bakış açın tamamen değişmiş; daha önce bir felaket gibi görünen şey, şimdi bir fırsat haline gelmiş; ve sen de büyük bir kararlılıkla bu durumun içinden en hayırlı olanı bulup çıkartarak bunu bir başarı haline getireceksin."

671vu9.gif

585706q53cm0zj7x.gif

linha2yh2.gif

4 Mayıs: "Mutlak bir huzur içinde ol. Anlayışının ötesinde olanı anlayabilmek için strese girme. Sana bir şeyi bildirmek istediğim zaman bu hiç çaba sarfetmeden olacak ve gerçeğin ışığını senin üzerine bırakacağım. O sana açıklanacak ve senin içinde de onun anlamı hakkında hiçbir şüphe kalmayacak. Yaşam için çabaya gerek yok dediğimde işte tam da bunu kastediyorum. Yaşamda stres ve çaba gerektiren pek çok şey var. Yaşamında sürekli çabalarsan ve aşırı stres içinde olursan nasıl huzur içinde olmayı bekleyebilirsin ki? Bırak Benim, tüm anlayışların da ötesindeki huzurum içini kaplasın ve kucaklaşın çünkü sen huzur içinde olduğun zaman bu huzuru dışarıya da yansıtırsın ve karşılaştığın tüm ruhlar bu huzurunu hissederler. Hiçbir şeyin seni rahatsız etmesine ve seni strese sokmasına izin verme. Sadece bil ki her şey Benim elimdedir ve tüm olan daima en iyisidir, en iyisi... O yüzden yüreğini sevgi, dua ve şükran duygusu kaplasın ve canlandırsın; ve bugüne huzurla devam et."

kapook41560ur0.gif

2089564b7o3i6u2k4.gif

linha2yh2.gif

5 Mayıs: "Doğanın bereketine ve çevrendeki tüm güzelliklere bak ve her şeyin içindeki Ben'i farket. Gün içerisinde oraya buraya gidip gelirken kaç kez çevrendeki mucizevi güzelliklere bakıyor ve her şey için teşekkür ediyorsun? Çoğu zaman o kadar acelen var ki, çoğu şeyi kaçırıyor ve ruhunu tazeleyecek ve canlandıracak bu güzellikleri ve mucizeleri içine sindirmeyi ihmal ediyorsun. Bu gözlerini açmak ya da açmamak ve duyarlı ve farkında olup olmamak durumudur. Şimdi hemen, yaşamda önem taşıyan şeylerin daha çok farkında olmaya başla; onlar ki yüreğine sevinç verir, Ruhu'nu tazeler ve bilincini yükseltirler...İçine güzelliği ne kadar çok sindirirsen, o kadar çok güzellik yansıtırsın. Ne kadar sevgi alırsan, o kadar sevgi vermen gerekir. Dünyanın hep daha fazla sevgiye, güzelliğe, uyuma ve anlayışa ihtiyacı var ve bunu verecek olan da sensin. Neden şimdi yüreğini açıp bunu gerçekleştirmiyorsun?"

flowers663961hj7.gif

2075911skt0s85fqn.gif

linha2yh2.gif

6 Mayıs: "Yaşamın kargaşa içindeyken kendi kendinden memnun olmayıp, içine dönerek, içinden gelecek rehberlik ve yönlendirmeyi bekle; dışarıdan da gelecek yardımı kabul etmek için istekli ol. Bazı zamanlar vardır ki Kanallarımı bir durumun üzerine ışık tutmak üzere yardım etmek amacıyla kullanırım, özellikle de durumda kör noktalar varsa ve durumu net göremeyecek kadar duruma fazlasıyla yakınsan. Öyle zamanlarda dışarıdan gelen yardımı kabul etmeye istekli ol; ancak bu, her çözüme ihtiyaç duyduğun sorunun için birine koşacaksın anlamına gelmez. Senin kendi ayakların üzerinde durmayı ve gerektiğinde kendin için çare düşünüp, kendi içinden gelecek çözümü aramayı öğrenmen çok önemlidir. Kendi kendine halledebileceğin bir şey için başkasına dayanıp, ruhsal olarak tembel olmaman gerekiyor. Sükunet içinde olmak ve içe dönüp çözüme ulaşmak için sabır ve zaman gerekir; ve onu uygulamaya koymadan da ruhsal olarak olgunlaşmayı bekleyemezsin."

2354245or9.gif

PSRI_psycho_spiritual_research_institute.jpg

linha2yh2.gif

7 Mayıs: "İçindeki merkezini bir değirmen havuzu kadar sakin tut ki sen dışarıdaki tüm iyiliği hiç pürüzsüz bir şekilde yansıtabilesin; ve sonra da sen o iyiliği dışarıya yayabileceksin. Seni hiçbir şeyin strese sokmasına izin verme; sadece bil ki her şey mükemmel bir şekilde işliyor; ve yolculuğundaki her şeyi dünyada hiçbir şey için endişe duymadan gerçekleştir. Kendine gülmeyi öğren, özellikle de çok ciddileştiğini ve dünyadaki olaylar yüzünden ağırlaştığını ve aşağı çekildiğini hissettiğin zamanlar... Çok ciddileştiğini hissettiğin zamanlar her şeyi oluruna bırak, rahatla ve yaşamın keyfini çıkarmaya başla, böylece tüm stres ve gerginliğinin bittiğini göreceksin. Omuzlarında taşıdığın ağır yükler yüzünden ağırlaşıp aşağı çekildiğini hissettiğin zaman, hemen o yükleri bırak ve dinlenip rahatla. Dinlenmiş ve rahatlamış bir seviyedeyken, tamamen gerilmiş ve bırakılınca çarpmaya hazır bir lastik gibi gergin olduğun zamanlardakinden çok daha fazla şeyi yapabileceğini göreceksin."

bloemen884943n268ig7.gif

y1pEGKEHCn384CaDktvjkO-3RUCTV5NHMQIeYEt-j8BqdktcgXOo0_YTHfDoR07DRsvTZc1r2jPYtU

linha2yh2.gif

8 Mayıs: "Bu ruhsal yaşam kendini tamamıyla adayacak ruhlar için uygundur çünkü kendini adama olmadan bu yolda gitmeyi başaramazsın. Eğer sen tek hedefine yönelmiş ve tümüyle kendini adamış değilsen, yaşamda kolayca senin dengeni bozacak pek çok etken vardır. Dolu dolu ve muhteşem bir yaşam yaşamak demek, onu zaman zaman değil, her zaman yaşamak demektir. Gündüz ve gece uyanık durumda, her şey için hazır olmalı ve bir an bile kendini ve kendi kaygılarını düşünmeden hemen anında hareket edebilecek durumda olmalısın. Bazı zamanlar vardır ki neden öyle yapman gerektiğini bilmesen de güven ve inançla gidip yapman gerekeni yapmalısın. Sezgilerinle ve tanrısal ilham ile hareket etmen gerekir ve sen bunu yaptığında, bunun için ortada herhangi bir uygunluk ve anlam görünmeyebilir. Ancak bir şeyin doğru olduğunu bildiğin zaman gidip onu yap ve ışığın tüm güçlerinin arkanda olacağını bil; çünkü BEN seninleyim."

j162mp3.gif

DreamTemple-1996.jpg

linha2yh2.gif

9 Mayıs: "Akışa karşı değil, onunla birlikte ak. Değişimin gerekli olduğunu hissettiğinde değişmek için istekli ol, değişime direnç gösterme. Çok esnek ol. Açık ol ve tutumun asla : `Ebeveynlerim için yeterli olan benim için de yeterlidir.' şeklinde olmasın. Sen eğer o tutumda olursan değişim hiçbir zaman gerçekleşemez oysa değişimlerin olması gerekiyor. Yeni olan eski kalıba uymaz çünkü, yeni eskisinden daha gelişmiş olduğu için daha fazla yere ihtiyacı vardır. Onunla gelişerek ona daha fazla yer aç. Direncin olmadığı yerde değişim işlemi sancılı da olmaz. Bir bitki saksı içindeyse, onun köklerini geliştirmesi için yeniden dikilmesi gerekir. Bilincin eski kavramlari aştığı zaman, bilincinin yeni ufuklara doğru genişlemesine izin vermelisin. Bu işleyiş son derece doğal bir şekilde gerçekleşebilir; herhangi bir strese ya da gerginliğe gerek yoktur. Sen sadece oluruna bırak, rahatla ve kendinin nefes almak kadar doğal bir şekilde değiştiğini ve geliştiğini ve yeniye doğru ilerlediğini hisset"

i228785482550087ah2.gif

1312.jpg

linha2yh2.gif

10 Mayıs: "Ne kadar zor olursa olsun öğrendiğin her ders için teşekkür etmeyi asla unutma. Ondan daima en hayırlı olanin geleceğinin ve her zorluğun yolda sadece bir atlama taşı olduğunun farkında ol. Öğrenilmesi gereken çok önemli dersler vardır ve ne kadar çabuk öğrenirsen o kadar iyi olur. O derslerden kaçınmaya veya onları atlayıp geçmeye çalışma tam tersine onların ne için olduğuna bak ve onları adil ve dürüst bir şekilde karşıla. Takılmış bir gramofon iğnesi gibi, devamlı aynı eski hataları tekrar tekrar yapan biri olma. Değişmek istediğinde değişebilirsin. Farklı olmak ve başarılı bir hayat yaşamak istediğinde sadece buna karar vermen ve gidip bunu gerçekleştirmen gerekir; ve de o zaman bunu yaparsın. Neden şimdi yaşamın içinde en iyi olanı görmüyorsun ve yaşamın, olması gerektiği gibi keyfini çıkarmıyorsun?"

801yt5.gif

a_waters_470x600.jpg

linha2yh2.gif

11 Mayıs: "Ben varolan her şeyin Kaynağıyım. Ben senin bolluğunun da Kaynağıyım. Bolluğu düşün; refahı düşün. Hiçbir zaman, bir an bile, yokluğu ve yoksulluğu düşünme. Sınırlılığı düşünürsen, sınırlılığı yaratırsın; ve onu kendine çekersin. Bir de bakarsın ki, sen daha farkına bile varmadan, varolan her şeyin sınırsız bolluğunun akışını durdurmuşsun. Bir daha herhangi bir şeyle ilgili yokluk çektiğinde hiç kimseyi suçlama, dönüp içine bak ve blokaja neden olan şeyin ne olduğunu bul. Bu yokluk korkusu mu, yetersizlik korkusu mu ya da başka bir şey mi? Korku her şeyden çok daha hızlı bir şekilde blokaj oluşturabilir. Tüm korkularını ve endişelerini Bana bırak ve bırak Ben senin için her şeyi sağlayayım. Bırak seni kuvvet ve dayanıklılıkla, inanç ve sadakatle doldurayım. Ruhsal değerlerine bir kez sahip çıktığında, göreceksin ki kalan tüm yaşamın gerçek bir mükemmellikte oluşacak."

loveherz1802awws2.gif

innerspace_406x600.jpg

linha2yh2.gif

12 Mayıs: "Eğer Beni sevmezsen Beni bilemez, Benim yolumda yürüyemez ve Benim irademi gerçekleştiremezsin; başkalarını sevmezsen de Beni sevemezsin. Birçok ruh Bana olan sevgisinden bahsediyor, oysa onlar kendilerini ve başka insanları sevmenin ne demek olduğunu henüz bilmiyorlar bile... Anahtar sevgidir ve öğrenilecek en önemli ders sevgidir. Yaptığın işi sevmeyi öğrenmelisin, birlikte olduğun ruhları sevmeyi, çevreni sevmeyi, yaşadığın yeri sevmeyi, aldığın nefesle içine çektiğin havayı sevmeyi, yürüdüğün toprağı sevmeyi öğrenmelisin. Gördüğün her şeyi sevmeyi öğrenmelisin. Bir şeyden hoşlanmak yeterli değildir; onu sevmen, hem de tüm kalbinle sevmen gerekir. Ara sıra kendine bakıp içinde ne kadar sevgi olduğunu ölçmek iyidir. Günlük yaşamını ele al ve her yaptığın, söylediğin ve düşündüğün şeye ne kadar sevgi kattığına bak."

2354245or9.gif

14-splendor-the-Kingdom-of-Harmony-Oneness-web_visionary_art_work.jpg

linha2yh2.gif

13 Mayıs: "Başkalarını kendine model olarak almaktan vazgeç ve içine dönüp Benim sana hangi açıdan ihtiyacım olduğunu ve tüm resmin hangi bölümünde yerini aldığını bulmak için zaman ayır. Asla yeteneklerine uymayan bir durumda olma ve ritim ve uyum bozuklugu sergileme. Sen kendin olabildiğin zaman, tüm stres ve gerginlik yokolur çünkü sen artık olmadığın bir şey olmak için çabalamazsın. Aslında çabalamazsın bile; sadece sen olursun. O zaman sen kendi içinde mükemmel bir huzura sahip olursun ve bu da dışarıya yansır. Huzur, sükunet, dinginlik senden yayılır. Nereye gidersen git uygun atmosferi yaratırsın. Sen, yoluna çıkan tüm ruhlar için bir kutsama, bir yardım ve bir coşkusun ve çevrendeki tüm dünyada huzur ve uyum yaratıyorsun. Şimdi bırak Benim huzur ve sevgim seni kucaklasın ve doldursun. Yüreğini neşelendir ve sana yolu açtığım için Bana sonsuz şükran duy."

rose6537gz.gif

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri