hoşlanılan kızın duran toplara iyi vurması

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
nereden vurduğu da önemlidir.

badi ekremden daha iyi şut çeken kızdır kendisi.

çok pis durumdur. gerçekleşmesi halinde inanılmaz acılar içinde kıvrandırabilir. hatta ilkokuldaki istiklal marşını tersten okutmak maceraları bu olayın yanında hiç kalır sanırım.

kız - muzaffer gelsene sana birşey söylüycem, üzerinde birşey deniycem..

erkek - geliyoum dilruba.. geldim.. *

kız - !^*çotanannk!^* *

erkek - anam anam arghhhh... *

kıssadan hisse çok kötü bir deneyim olacağından adım kadar eminim.

rüştünün cinsiyet değiştirmesi.
yetenekli bir kızla karşı karşıya olunduğunun göstergesidir

hoşlanmanın sınırına gelip artık arkadaşlık teklif etme niyetiniz varsa dikkat etmeniz gereken durum zira toplar* her an işlevini yitirebilir.

hoşlanma aşamasını topun yuvarlanma hızına bağlı olarak aşka dönüştüren bir yeteneğidir.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri