>>Hoşbuldum<<

serkan-34

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,selamlar,falanlar,filanlar.. ( =

Bende yeniyim Gördüğünüz gibi,ama çömez muamelesi yapmayın bozuşuruz :P
İsmim Serkan Yaşım 18 Futbol+unıversiteye hazırlanıyorum böle böle gidiyo hayat
Bu siteyi Google sayesinde buldum (:
Google'a "Bilinç altı temizleme" yazdım baktımki burdayım..

neyse cok konuştum,Hoşbuldum,memnun oldum Teşekkürler ..

Ynt: >>Hoşbuldum<<

bu zamane gençleri çok fena ya...hemen arayıp buluyolar maşallah...bişey kaçmaz sizden..
hoşgeldiiiiinnnn serkaann ...çömeezz çööömeeezzz....dedim işte....peyniiiiir de bakıyım...afacan seni mutlu olduk iyki geld,n.. derty

hoşgeldin serkan.(aramızda 1,5 yaş farkı var ama istersen serkan abi diyebilirim)ben 16 buçuk yaşındayım en küçüğüm bu forumda.burdaki abilerden ablalardan hiç çömez muamelesi görmedim.
hepsi çooook iiler alk78 yardım edebilmek için yarışıyorlar resmen.ne sorsam anında cevap.ayrıca burda isteyen içinide döküp rahatlayabiliyor.bu siteyi doğa sesleri araken buldum.iiki buldum 96.düşünsenize doğum günün bile kutlanıyor.
bu siteyi yapanlardan allah razı olsun...

vallaha aklımda yoktu sen soktuuuun en şeker çömez bizim çömez s45apk hişşşt çömez hoşgeldin aramıza hismiley

lalezar ' Alıntı:
bu zamane gençleri çok fena ya...hemen arayıp buluyolar maşallah...bişey kaçmaz sizden..
hoşgeldiiiiinnnn serkaann ...çömeezz çööömeeezzz....dedim işte....peyniiiiir de bakıyım...afacan seni mutlu olduk iyki geld,n.. derty

hehe zamane gençleri derken kendi yaşını belli ediyosun (:
Bu arada teşekkür ederim çok naziksiniz,bana çömez deme dışında tabi 44
hee bide peynir.. (=

lerzan ' Alıntı:
formagi desem olulr di mi parmesan felan neyse espri yapmiim da yatiyim erkenden ii geceler diliip sagsaglim geldim diip turp gibi masallah site helal herkese:) ozlemisim ama saatlerdir yoldaydim musaade :)))

Bakıyorum peynirlerle aranız çok iyi "parmesan" italyan peyniriymiş :)
yazma nezaketinde bulunduğun için teşekkür ederiz.. ;)

-mesut- ' Alıntı:
hoşgeldin serkan.(aramızda 1,5 yaş farkı var ama istersen serkan abi diyebilirim)ben 16 buçuk yaşındayım en küçüğüm bu forumda.burdaki abilerden ablalardan hiç çömez muamelesi görmedim.
hepsi çooook iiler alk78 yardım edebilmek için yarışıyorlar resmen.ne sorsam anında cevap.ayrıca burda isteyen içinide döküp rahatlayabiliyor.bu siteyi doğa sesleri araken buldum.iiki buldum 96.düşünsenize doğum günün bile kutlanıyor.
bu siteyi yapanlardan allah razı olsun...
Hoşbulduk mesut..Site hakikaten bilgi Paylaşımı için Çok Güzel.. Azda olsa Siteyi dolaşma fırsatı buldum,Sanırım hepsi dediğin gibi,içinde sende varsın tabi.. ;)
Ayrıca yeri gelmişken söyliyim bana abi diyip dememen önemli değil.. ;)
İnternet ortamında nice benden büyük kişilerle tanıştım ne abla diyorum nede abi (:

25emel ' Alıntı:
vallaha aklımda yoktu sen soktuuuun en şeker çömez bizim çömez s45apk hişşşt çömez hoşgeldin aramıza hismiley

iltifat olarak alıyorum eee :)
teşekkür ederim hoşbulduk actionsmile

yahu Söylemeden edemicem bu smileyler hepsi birbirinden güzel.. Ayrı bir hava veriyo .. smiliyface

hoşgeldin serkan bak ben, ismi lazım değil o malum sözü söylemeyeceğimi anlatmak için ....ay çocuğum tamam ben sana çömez demicem...bu sözü ilk ve son kez söylüyorum...ama söylenişi çok güzel be serkan...çööööömezzzz...özür özür özür sadece söylemek hoşuma gitti. inşallah aramızda mutlu olursun.. sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri