şiddetel tavsiye ediorum bu yöntemi..bu yöntem sayesinde hayattayım..konuyu açana teşekürler![]()
sarışınım hoponopo ile neler yaptın anlatabilirmisin
% 100 suçluluk değil sorumluluk olacak Seniha ;
Harika bir yöntemdir. Önce sizin için ufak sayılabilecek şeyler üzerinde deneyin. Ben öyle yaptım güzel sonuçlar da aldım. Gece uyumadan 1 tespih kadar çekiyorum. Tespih olması zorunlu değil elbet ben kararlılık olsun diye tespih ile yapıyorum. Sabah uyanırken de 1 tespih kadar çekiyorum ve gün içinde sürekli tekrar ediyorum. Böylelikle an'da kalmayı başarabiliyorsunuz.
Şimdilik devam ediyoruz
Sevgiler
% 100 suçluluk değil sorumluluk olacak Seniha ;
Harika bir yöntemdir. Önce sizin için ufak sayılabilecek şeyler üzerinde deneyin. Ben öyle yaptım güzel sonuçlar da aldım. Gece uyumadan 1 tespih kadar çekiyorum. Tespih olması zorunlu değil elbet ben kararlılık olsun diye tespih ile yapıyorum. Sabah uyanırken de 1 tespih kadar çekiyorum ve gün içinde sürekli tekrar ediyorum. Böylelikle an'da kalmayı başarabiliyorsunuz.
Şimdilik devam ediyoruz
Sevgiler
Ben birara hoopono yaparken baş ağrısı yaşamıştım ve bu olaydan so ra bıraktım sizlerde bu tür rahatsızlıklar oldumu arkadaşlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.