Ho'oponopono

Hayatında her hangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakabileceğin tek bir yer var: senin kendi için.
İçine baktığında bunu sevgiyle yap.

BİRİYLE SORUN VARSA;
Şu an yaşadığım neyse, bu durumun % 100 suçlusu benim. Bilinçaltımdaki hangi hatıradan dolayı bunu yaşadığımı bilmiyorum ama bana bunları yaşattığın için teşekkür ederim ve affını dilerim.
‘Özür dilerim’ , beni affet’ , ’seni seviyorum’ , ‘teşekkür ederim’ (tekrar tekrar söylenir.)
Hayatında her hangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakabileceğin tek bir yer var: senin kendi için.
İçine baktığında bunu sevgiyle yap.
“Üzgünüm ve seni seviyorum”.(her gün kendine söyle)
Düşüncelerinden toksik enerjileri iptal etmek için uygulayabileceği bir düşünce temizleme aleti; Zihinsel olarak düşünün;
“Işığın Düğmesini benim ve ailemin, akrabalarımın, yakınlarımın ve atalarımın düşüncelerine açıyorum”…
“Üzgünüm. Problem olarak tezahür eden içimde süre giden her ne ise lütfen beni bunun için bağışla.”(kendine söyle )

bu Ho'oponopono yu günde ne kadar sıklıkla tekrar etmek gerek , ve ne kadar süremesi gerek belli bir gün var mı ?

önemli olan isteyerek yapmak.içinden ne kadar geliyorsa.yürürken bile söyleyebilirsin. ben bulaşık yıkarken bile söylüyorum.yaptıkça zaten alışkanlık haline gelecektir.

şiddetel tavsiye ediorum bu yöntemi..bu yöntem sayesinde hayattayım..konuyu açana teşekürler :D

şiddetel tavsiye ediorum bu yöntemi..bu yöntem sayesinde hayattayım..konuyu açana teşekürler :D

sarışınım,ben sana teşekkür ederim.ben senin hoponopo yöntemini övdüğünü görünce, nasıl bir yöntemmiş diye inceledim ve bu yöntemi beğendim. konuyu da herkes faydalansın diye açtım.sevgiler.

sarışınım hoponopo ile neler yaptın anlatabilirmisin

% 100 suçluluk değil sorumluluk olacak Seniha ;
Harika bir yöntemdir. Önce sizin için ufak sayılabilecek şeyler üzerinde deneyin. Ben öyle yaptım güzel sonuçlar da aldım. Gece uyumadan 1 tespih kadar çekiyorum. Tespih olması zorunlu değil elbet ben kararlılık olsun diye tespih ile yapıyorum. Sabah uyanırken de 1 tespih kadar çekiyorum ve gün içinde sürekli tekrar ediyorum. Böylelikle an'da kalmayı başarabiliyorsunuz.
Şimdilik devam ediyoruz
Sevgiler

Harika bir yöntemdir. Önce sizin için ufak sayılabilecek şeyler üzerinde deneyin. Ben öyle yaptım güzel sonuçlar da aldım. Gece uyumadan 1 tespih kadar çekiyorum. Tespih olması zorunlu değil elbet ben kararlılık olsun diye tespih ile yapıyorum. Sabah uyanırken de 1 tespih kadar çekiyorum ve gün içinde sürekli tekrar ediyorum. Böylelikle an'da kalmayı başarabiliyorsunuz.
Şimdilik devam ediyoruz
Sevgiler

açıklama güzel olmuş :) sewgiler girlhaha

Şimdilik devam ediyoruz
Sevgiler

benim okuduğum yerde suçluluk diyordu. sorumluluk daha uygun düşebilir. suçlu negatif bir terim olabilir. nasıl hissediyorsan öyle söylemelisin. bu yöntemde seni seviyorum demek bile çok güzel. insanın pozitif düşünmesine sebep oluyor. bu yöntem basit gibi gelebilir ama uygulayınca güzelliğini anlıyorsunuz. sürekli kendinize seni seviyorum dediğinizi düşünün,sevgi enerjisiyle dolacaksınız. pozitif olacaksınız. sevgilerle.

Ben birara hoopono yaparken baş ağrısı yaşamıştım ve bu olaydan so ra bıraktım sizlerde bu tür rahatsızlıklar oldumu arkadaşlar

Ben birara hoopono yaparken baş ağrısı yaşamıştım ve bu olaydan so ra bıraktım sizlerde bu tür rahatsızlıklar oldumu arkadaşlar

telkinleri dinlemeye ilk başladığım günlerde olduğu gibi, hopopnopono da da iki gün kadar baş ağrısı ve alnımda sivilcelenme oldu.

bu yöntemi yeni uygulamaya başladım inşallah iyi geleceğine inanıyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri