Sevgili ışıldayan safir, ilerlemene ve farkındalığını geliştirmene çok sevindim.Tebrik ederim.Aama oldumu şimdi?? onlar parazit değil ki ... Onları hayatına sen çağırmamışmıydın ???
))) Hala affedemediğin kanısındayım... Haydi yola devamm...
Peki baş ağrısında ya da diş ağrısında hiç denediniz mi. Deneyin bakalım % 100 sonuç alıyorum ben krzm67krzm67
Genel anlmada her şey için yapıyorum bebek ağlamasından tutun 2 kişinin tartışmasına kadar yapıyorum ve sonuç sakinlik ve dinginlik 956k
Bu cümleleri seviyorum hep dilimde , gönlümde ve beynimde dolaşıyor bu sözcükler..
Kelimeler gâh geliverip konarlar omuzlarımıza yüklerimizi almak için.. 956k
Sevgiler
Vay süpersin brawo. Değersiz ve mutsuz hissediyorum mesela kendimi bunun için nasıl bir cümle kurabilirim. Bu duyguları hissetmeme neden olan içimde ne olup bitiyosa bunların %100 sorumlusu benim bunun için lütfen beni affet özür dilerim teşekkür ederim seni seviyorum... Bu şekilde olur mu
Kendimi değersiz ve mutsuz hissediyorum. Bu duyguları hissetmeme neden olan içimde ne olup bitiyorsa bunların %100 sorumlusu benim.
Özür dilerim.Lütfen beni affet.Seni seviyorum.Teşekkür ederim.
Ben de baş ağrısı için kullanayım bakalım. Şuanda müthiş bir baş ağrısı var. Yorgunluk da ana kaynağı. Hopo için biz de başkasına destek verebiliriz arkadaşlar. Örneğin;
Mehtap'ın kendisini değersiz ve mutsuz hissediyorum. Bu duyguları hissetmeme neden olan içimde ne olup bitiyorsa bunların %100 sorumlusu benim.
Özür dilerim.Lütfen beni affet.Seni seviyorum.Teşekkür ederim.
gibi.
Sevgiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.