Wampirella, "intikam almak" ve sevgiyle iyileştirip arınma yaptığımız bu yöntem pek uymuyor sanırım.sence?
Canım, kendimiz iyileştikçe çevremiz düzelir demişsin ve ben birşey yapmadım demişsin.aslında burada farkındalık kazanmışsın zaten.nasıl mı?şimdi iyileşmeye başlıycaksın işte, böylece konunun önemi senin için azalıcak ve intikam hissi sönüp gidicek.ayrıca bu o kişinin ve senin yaşamanız gereken bir tekamül sürecidir. bunu sen bulucaksın.kendi dersini çıkarıp sınırlarını çizmen için bir basamaktı bu.aynı olayları yaşasan nasıl davranırsın?ya da ilişkinin gidişatını nasıl değiştirirdin?
Zaten o kişi seni kırıcak birşey yaptıysa, bil ki evrene şu mesajı verdi "lütfen aynından bende istiyorum" girlhaha
ve bunun için enerji harcama canımcım, düşünceni huzura doğru yönelt,frekansınıda sevgiye doğru ayarla.gerisini Tanrı'ya bırak.o en güzel huzuru ve cevabı senin kalbine koyucaktır.bolbol arınma çalışması ve eft tavsiye ediyorum.
Bir söz var "intikam kendi kendini alan bişeydir. boşuna uğraşıp, enerji harcamayınız."y789
merhaba arkadaşlar 2010 dan bu yana hiç bir şey yazılmamış bu forumda.. bende ho'oponopono tekniğiyle yeni tanıştım. bu teknikle ilgili sitede bir kaç yazı gördüm ve bunların çıktısını alarak evde okudum, notları okurken içimden hep ağlamak geldi ve kendimi tutmadım ağladım.bu kitabı almak için çok büyük arzu duydum ve kitabı aldım, kitabı okurkende ağladığım noktalar çok oldu, sorunumu bulmuştum bundan ağlıyordum ve şimdi ister bilinçli olayım isterse bilinçsiz her şekilde kitapda bahsedilen 4 cümleyi söylüyorum, herhangi bir değişim gördünmü diye soracak olursanız henüz görmedim ama kesin kararlı olduığumu biliyorum ve içimdeki bütün hatıralardan arınıp sıfır sınır noktasına ulaşacağıma bütün kalbimle inanıyorum. bu arada kitabı bitirdim ve tekrar başladım okumaya iyice özümsemek için atladığım noktaları tekrar anlayabilmek için.. birde ho'oponopono yöntemini kullanıp değişimi yakalayan arkadaşlar varsa lütfen buraya yazsınlar..Unutmayın huzur benimle başlar, sizinle başlar..
Hepinize sevgiler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.