HO'OP ARINMA HATTI

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Saat 22;00'di diye biliyorum. Ben yapti. Olmazsa sonra yine apariz hepbirlikte. Duru79 seni icinde tum kalbimle dua ettim :-))

Çok teşekkür ederim çok sağol .Kalbine sağlık:)

Saat 22;00'di diye biliyorum. Ben yapti. Olmazsa sonra yine apariz hepbirlikte. Duru79 seni icinde tum kalbimle dua ettim :-))

Sanırsam Bir Organizasyon Hatası OLdu.. Olsun İlk Zamanlarda OLur Böyle Şeyler.. :) Diğer Arkadaşlar İçin 11'e Kadar Bekleyeceğim Ben.. Hatta 11'e Kadar Sözcükleri Söylemeye Devam Edeceğim.. Arınınca Rahatlamak Gerçekten Güzel Bir Duygu...

arkadaşlar enerjiyi hissettinizmi?çok güzeldi ...ben çok güzell hissettim.956k

Süper birşey arkadaşlar,çok büyük farkındalık kazanıyosunuz arınıyosunuz.bir de siz dostlarında aynı anda aynı hislerle yaptığını bilmek ayrı bir haz ve enerji katıyor.ttli3
teşekkürler herkeze.sevgiler.

saat 10 da diyen bendim cok utandım çünkü bende yetişemedimooo67 11 de katılcam

Kesinlikle Güzeldi.. Ve Bu Realiteye de Dönüşecek Eminim Bu Konuda.. Zararlı Hatıraların Kökünü Kurutuyoruz Yavaş Yavaş..

ayşegülcüm olsun canımm sorun değil bende 3 dakika gecikmeli katıldım y78911 de bir kez daha yaparızsmileydance

olsun ayşegül.11 de de müsait olan ve isteyenler yapar.
O zaman şöyle diyelimmi? hergün saat 22 de müsait olan arkadaşlarımız bu çalışmaya katılalım.ve ilk haftanın konusu işsizlik olsun. hafta içinde sonraki haftanın konusunu belirleyelim...
Bende biraz hopponopono yu okuyayım.zamanında bir arkadasım tavsiye etmişti de dinlememiştim:)

teşekkür ederim arkadaşlar, umarım kardeşimde dualarımızdan nasibini alacak :)

Ne diyoruz hergün belirli bir saat belirleyip yapalımmı?

saat 10 güzel aslında, yarın 11 de yurdahalin çalışması var,,

ben katılırım, iyi bir katılımcıyımdırkrzm67

teşekkür ederim
sam;

ben devam ediyorum hala...

inşallah bende böyle günler görürüm neutrali5neutrali5neutrali5

teşekkür ederim
sam;

Arkadaşlar beni görseniz gülmekten bayılırsınız..abdest aldım..başımda namaz örtüsü namazdan kalkıp pc nin başında oğlum olsa çok gülerdi halime...bütün işsizlere dua ettim.kendi iş sorunum yok ama...ayrıca iki noktada yaptım..

Ben de kendimi tamamen olaya verdigim icin boyle hisediyorum zannettim. Demek yalniz degiliz ne guzel....

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

tekrarlamaya devam etmekteyim hala...

Muhteşem bir enerjiydi, hala da devam ediyor akmaya...ilk defa bu kadar güçlü hissettim, sıcaklığından avuçlarım yandı neredeyse, sırılsıklam oldum:)

Tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Böylelikle tüm sorunların nedenlerine porçöz döküp açacağız kanalları inanıyorum...

Herkese devam edebildiğiniz kadar tekrarlamayı öneriyorum.
Gece uykuda bile... Taa ki içimizdekileri sıfırlayalım değil mi?

utananadamutananadamutananadam Ayıptır söylemesi ben konuyu gördüğümden beri yapıyorum arkadaşlar. Ben öyle çok saat bekleyemem, tanıyanlar bilir sabırsız bir yapım vardır. Zaten her an sihirbazlığım üzerimde, madem konu da belli. Sembollerimi de kullanarak söylüyorum.

İlk iş bulana kocaaaaaamaaan bir parti hedayemiz sevincliAmma velakin katılan herkese çay ısmarlasın bence ilk maaşıyla.

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

utananadamutananadamutananadam Ayıptır söylemesi ben konuyu gördüğümden beri yapıyorum arkadaşlar. Ben öyle çok saat bekleyemem, tanıyanlar bilir sabırsız bir yapım vardır. Zaten her an sihirbazlığım üzerimde, madem konu da belli. Sembollerimi de kullanarak söylüyorum.

İlk iş bulana kocaaaaaamaaan bir parti hedayemiz sevincliAmma velakin katılan herkese çay ısmarlasın bence ilk maaşıyla.

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Harikasın redflowers, ilk iş bulanla ilgili fikir de yazdığın dua da çok güzel, her ikisine de varım.

Bu arada, yurdahalın çalışması saat 12 de. Ben derim ki biz 11 de çalışalım. Hazır enerji yükselmişken ve kanallar açılmışken de isteyenler yurdahalla çalışır. Peş peşe, bizimki ön hazırlık gibi olur.

Ne dersiniz? Saat 11' e tamam mı?

Ben 11 e varım

Redflowers canım benim zaten ben iş bulunca seninle yapıcaklarımızı unutmadım merak etme sevincli
Kim önce bulursa hep beraber ıslatırız
y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri