Ho$geldin Videosu Download

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wa2sL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wa2sL

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkesin çok beğendiği ancak bilgisayar hafızasına kaydedilemez denilen giriş sayfasındaki "hoşgeldin videosu"nu download edilebilir haline getirdim..Yanlız dosya boyutu biraz büyük olduğu için Rapidshare' e yüklemek biraz zamanımı alacak..En kısa zamanda videoyu bilgisayarına indirebileceğiniz linkleri bu konu başlığı altında vereceğim..

Ynt: Ho$geldin Videosu Download

220 mb civarinda ve dun baktigimda band genisligi olarak toplam 36 gbi i gecmisiz sadece bu ay..
Boyle download edilebilir olması cok daha iyi olur...
Hazırladıgınızda liniki verirseniz bende videoyu kaldıracağım zaten yakında.

5 parçaya böldüm download'ı daha kolay ve sorunsuz olsun diye.. ilk parcayı rapid'e yüklemeye çalısıyorum..yanlız internet cafedeyim ve bağlantı hızı cok yavaş...ilk parcanın linkini verebilirim birazdan eğer bi sorun cıkmazsa.

http://www.ritmotrance.com/dosya/video/
Dosyayı siz yükleyene kadar buradan indirsinler daha sonra sileriz.
Linkte ki 3 dosyayı indirip aynı klasore atarak izleyebilirsiniz.

Biraz önce hosting panelini kontrol ettim.Bu ay 13 günde 100 gb lik dosya indirilmiş.Bunun büyük kısmı video olduğu için video 'yu şimdilik iptal ettim.Toplam 150 gb lik limitimiz var.Video kalsaydı bu sefer mp3 ler indirilemeyecekti.Önümüzde ki ay videoyu tekrar ekleyebilirim.

evet videoyu beğenenler artık dosyaları indirip izleyebilirler..atakan bey linki vermiş.

Videoyu izleyemedim.Yukardaki verdiğiniz linkide iptal etmişsiniz sanırım.Video online olarakmı kaldırdınız yoksa sadece yukardaki verdiğiniz linkimi kaldırdınız ?Benim Pcdede sorun olabilir belki.Eğer kaldırdıysanız Rapidshare veya başka bir Upload sitesine videoyu yüklerseniz sevinirim.Kolay gelsin.Şimdiden Teşşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri