guitarguitarguitardertymusic45
hey forum bizde seni cok seviyoruz sweet o yuzden seni emekli edip yonetime el koyacam cereni super mod yapacam az kaldi sen sevmeye devam et smil56dertyHey forum sakinleri seviyorum sizleri. Hepiniz değerlisiniz.
hey forum bizde seni cok seviyoruz sweet o yuzden seni emekli edip yonetime el koyacam cereni super mod yapacam az kaldi sen sevmeye devam et smil56derty
isyansiz duramam.smil56daha dün geldin 10 senelik elemana posta koyuyosun yuh y789
isik isyana katilirsan yonetimde sanada gorev verilim secim senin.
isik katil isyana kap koltugu makam mevki kacirma firsati.smil56hmmmm ya şimdi ben sweeeti çok severim. Kendisi canım arkadaşım nasıl yapsam bilemdim ki hem bu işi de güzel yapıyor. O kadar emek var. Ben katılmayacam galiba isyana yrl78
isik katil isyana kap koltugu makam mevki kacirma firsati.smil56
ışıklı yolum benim umut işığımı izliyorum şuan önerin için saoll keyifli gidiyor film..umut ışığım çok heyecanlı. Harika dans figürleri var. Bebişin dansçı olacam derse başınız derde girer sonra. Tutturur ben dansedecem. Benim üst kat komşumun oğlu sattlerce metal dinlerdi Allahım delirirdim ya. Oğlumu görmelisiniz. Elektro gitar çalıyo, onu sattı şimdi bateri alacakmış. Anlıcanız çocuk karnımda zehirlendi. Dansederken bile kafayı sallar durur. smil56
ama müziği çok seviyor annesi gibi.Ne isterse çalsın canım yavrum ben hep onu destekliyorum bu konuda. Elektro gitarı babasından habersiz para biriktirip aldık.)
onlara böyle konularda suç ortaklığı yapmayı seviyorum. 8977
canım arkadaşım mehtap'ım ben de öyle geçirmeye çalışıyorum ışıklı yolun önerdiği film eğlenceli gibi...onu izliyorum şimdi..bebişim zıp zıp şuan..kiss3NETTEN GÜLDÜR GÜLDÜRÜ İZLE YA DA ESKİ KOMEDİ DÜKKANI KAYITLARINI YA DA SEVMEZSEN SEVDİĞİM KOMİK BİŞİLER...
HAMİLELİĞİNİN SON AYLAR MUSMUTLU OL BEBİŞ MUTLU OLSUN kiss3
ışıklı yolum benim umut işığımı izliyorum şuan önerin için saoll keyifli gidiyor film..dans etmeyi sarkı söylemeyi ben de çokkk seviyorum babamızın çekeceği var bizden
bu arada suç ortaklığı yaparak en iyisini yapıyorsunn..babalar herşeyi duymazzz)))kiss3
canım arkadaşım mehtap'ım ben de öyle geçirmeye çalışıyorum ışıklı yolun önerdiği film eğlenceli gibi...onu izliyorum şimdi..bebişim zıp zıp şuan..kiss3
harika bir filmdi ışıklı yol,çok keyifle izledim...tespitin konusunda sonunna kadar haklısın katılıyorum sanaharika bir filmdir. bayılacaksın sonuda muhteşem bitiyor. Onlar bizim gibi mi bizim olsa kesin biri kıza tecavüz eder. dağa kaldırır yada iftira atar nedir bu milletin bu ruh hastası senaristlerden çektiği
harika bir filmdi ışıklı yol,çok keyifle izledim...tespitin konusunda sonunna kadar haklısın katılıyorum sana
Öhöööm hey yönetime hevesli yeni üyelerimiz. Sizlere tavsiyem şu olur. Faydalı paylaşımlar yapın bolca ve bizi yönetici olmaya uygun olduğunuza inandırın geri kolay ama bu forumda öyle isyan falan olmaz. Bu arada gelen mesajlara karşı yaptığınız yorumlar da önemlidir. Duyurulur. İyi yönetici ortalığın gerginliğini iyi dağıtabilen. Huzuru sağlayan. Sussa bile aktif olarak forumda olabilen yöneticidir bence. Hak eden hakkettiği yeri bulur. Gönlünüz rahat olsun. Siz öyle olun ben de sizi önereyim. Evet forumun taze kana ihtiyacı var bu fikre uzun zamandır katılıyorum. Ha bu arada emekli olmaya niyetim yok, bilginize.
Sevgilerimle.
Öhöööm hey yönetime hevesli yeni üyelerimiz. Sizlere tavsiyem şu olur. Faydalı paylaşımlar yapın bolca ve bizi yönetici olmaya uygun olduğunuza inandırın geri kolay ama bu forumda öyle isyan falan olmaz. Bu arada gelen mesajlara karşı yaptığınız yorumlar da önemlidir. Duyurulur. İyi yönetici ortalığın gerginliğini iyi dağıtabilen. Huzuru sağlayan. Sussa bile aktif olarak forumda olabilen yöneticidir bence. Hak eden hakkettiği yeri bulur. Gönlünüz rahat olsun. Siz öyle olun ben de sizi önereyim. Evet forumun taze kana ihtiyacı var bu fikre uzun zamandır katılıyorum. Ha bu arada emekli olmaya niyetim yok, bilginize.
Sevgilerimle.
Yok yok daha iyisini yapabilirim. Yine mükemmeliyetçi yanım konuşuyor. Önümüzdeki ay daha iyi olmayı planlıyorum diyelim. Haydi hayırlısı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.