Hey Forum

Tam Kung

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
degerli forum uyeleri burayi sizleri buldugumdan beri muazzam mutluluklar yasiyorum telkinler ve sizlerin bu foruma kattiginiz guzel samimi dost enerjileriniz sayesinde bu degisim gerceklesiyor sanirim burasi cok ugurlu bir forum,hepinizi cok sevdim varolun hepiniz.

degerli forum uyeleri burayi sizleri buldugumdan beri muazzam mutluluklar yasiyorum telkinler ve sizlerin bu foruma kattiginiz guzel samimi dost enerjileriniz sayesinde bu degisim gerceklesiyor sanirim burasi cok ugurlu bir forum,hepinizi cok sevdim varolun hepiniz.
sevgili tam kung yazdıklarına aynen katılıyorum hergün yeni şeyler öğreniyorum ve kendime yeni şeyler katmanın mutluluğunu yaşıyorum..burdaki arkadaşlarımın desteği birlikve beraberlikleri inanılmaz güç veriyor yaşamımda..iyiyki iyiki burdayız..sonsuz şükürler olsun..ne mutlu bize:)

Heyyy forummmm canlanın birazzzzz8977:zpzp:skan67guitargogogo

hmmmmm herkez uyuyor galibaaasigrt56bad45yu89blookdusun2

heyyyyyyy forummmm
musmutlu bol bereketli iyi haftasonları hepinizze:)

heyyy forum ceren diye yeni bir uye dadanmis foruma dikkatli olun hatun cok zalimmis.

hey forum turkiyenin yarinlari cok guzel olacak ,turkiye dunya devi olacak,niye biliyormusunuz cunku yeni nesil birbirini kiskanmiyor dostluklarinda hasetlikleri yok kendilerine ailerine dostlarina saygilari sevgileri cok daha fazla,kendilerine guvenleri yuksek kompleksiz saglam nesil yeni nesil.

heyy forum eşim nöbetçi evde canım sıkılyor...güzel bir film izlemek istiyorum...önerisi olan var mı

NETTEN GÜLDÜR GÜLDÜRÜ İZLE YA DA ESKİ KOMEDİ DÜKKANI KAYITLARINI YA DA SEVMEZSEN SEVDİĞİM KOMİK BİŞİLER...
HAMİLELİĞİNİN SON AYLAR MUSMUTLU OL BEBİŞ MUTLU OLSUN kiss3

tesadüfü izlemiştim umut ışıgıma bakayım

umut ışığım çok heyecanlı. Harika dans figürleri var. Bebişin dansçı olacam derse başınız derde girer sonra. Tutturur ben dansedecem. Benim üst kat komşumun oğlu sattlerce metal dinlerdi Allahım delirirdim ya. Oğlumu görmelisiniz. Elektro gitar çalıyo, onu sattı şimdi bateri alacakmış. Anlıcanız çocuk karnımda zehirlendi. Dansederken bile kafayı sallar durur. smil56
ama müziği çok seviyor annesi gibi.Ne isterse çalsın canım yavrum ben hep onu destekliyorum bu konuda. Elektro gitarı babasından habersiz para biriktirip aldık. :))
onlara böyle konularda suç ortaklığı yapmayı seviyorum. 8977

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri