Merhaba arkadaşlar sitede 1 haftadır varım fakat şu anda yeni üye oldum..Daha önce hiç duymamıştım subliminal mesajları ve telkinleri..Fakat bir hafta önce duydum bana çok yararı olacağını düşündüğüm içinde buradayım..Telkinleri 1 haftadır dinliyorum bendede biraz değişmeler var tabiki..Psikoloji bölümünde okuyorum üniversitede bu yüzden bu tür şeyleri araştırmayı çok seviyorum..
Aranızda yeniyim fakat siteyi 1 haftadır olağanüstü derecede inceledim..Her yazıyı okudum..Öncelikle atakan beye çok teşekkürler böylesine faydalı şeyler için..
Sizinle tanışmak istiyorum arkadaşlar ..Lütfen yazarsanız sevinirim..Siz hangi sorunlar için telkinleri dinleme ihtiyacı duyuyorsunuz ve faydası varmı? Teşekkürler..
Bu arada İsmim Alper..Antalyadan Yazıyorum sizlere..
Aranızda yeniyim fakat siteyi 1 haftadır olağanüstü derecede inceledim..Her yazıyı okudum..Öncelikle atakan beye çok teşekkürler böylesine faydalı şeyler için..
Sizinle tanışmak istiyorum arkadaşlar ..Lütfen yazarsanız sevinirim..Siz hangi sorunlar için telkinleri dinleme ihtiyacı duyuyorsunuz ve faydası varmı? Teşekkürler..
Bu arada İsmim Alper..Antalyadan Yazıyorum sizlere..