herkese merhaba

FİDAN

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sitede kayboldum...
siteye üye olan arkadaşım bahsettiğinde butür bişey beklemiyordum, kendimi alice harikalar diyarında gibi hissediyorum...

Ego güçlendiri+ suçluluk ile başlıyorum önerileriniz doğrultusunda...Bir an önce tamamlayıp sigarayı bırakma telkinine geçmek istiyorum... Ancak www.ritmotrance.com da bu telkini bulamadım...acaba yanlış bir yerdemi arıyorum

Ynt: herkese merhaba

FİDAN ' Alıntı:
Sitede kayboldum...
siteye üye olan arkadaşım bahsettiğinde butür bişey beklemiyordum, kendimi alice harikalar diyarında gibi hissediyorum...

Ego güçlendiri+ suçluluk ile başlıyorum önerileriniz doğrultusunda...Bir an önce tamamlayıp sigarayı bırakma telkinine geçmek istiyorum... Ancak www.ritmotrance.com da bu telkini bulamadım...acaba yanlış bir yerdemi arıyorum

Merhaba Hoşgeldiniz

Çarşambacılar bölümünde ilgili telkin vardı...Eğer arama bolumunde ararsanız bulabilirsiniz.

Bu arada yeni smilyler ekledik birde onları kullanarak hoşgeldiniz diyeyim... coffe2 gogogo happy6

ayyy şahane ya bende şu smiley dosyamı bulayımda göndereyim.
Hoşgeldin arkadaşım happy6

fidancığım hoşgeldin çarşambacılarda bulamazsan bende var adresimi eklersen hemen msn den gönderirim..bu arada başarısız çarşambacılardan biriside benim,ama aramızda başaranlarda var canım.

hoş geldin fidan ben sitenin cat3500 cat22 kedisi ve delisi sevincli

Hoşgeldin Fidan 8977

Ynt: herkese merhaba - hoşbulduk

Hoşbuldukkkk... ve sıcak karşılamalarınız için tşk.ler...

hoşgeldin fidan..mutlu olve mutlu kal inş.

Hosgeldiin Fidancim, hadi hayirli olsun sevgi cemberimize sende katil hismiley b456

Fidancım hoşgeldin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri