Herkese Merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: Herkese Merhaba

herkeze slm.ben yeni üyeyim.sizinle arkadaş olmak istiyorum. kabul edermisiniz?

hoşgeldin eminenur ttli3
burası sıcacık bir aile. senide hemen kabul edeceğine eminim. ben de çok yeniyim henüz. paylaşımlarını bekliyoruz kiss3

arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz. t678

mutlu ve güzel haberler duymak dileklerimle sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

hoşluk sizden bulmak bizden. buldukça hoş olmak da emelimiz...
emeklerinize sapkal89....

öncelikle herkese selamlar kiss3
1,5 aydır aralıksız dinliyorum ve kendimi de dinliyorum. sanki büyümesini beklediğim bi çiçeğin başında bekler gibi bekliyorum açmayı. evet tohum tuttu:) daha dik yürüyorum, kendimi ifade ediş şeklime bayılıyorum;), sessiz kalmıyorum ve uslubum dengeli, birinin yanında sesli bi yazı okuyamazdım şimdi teklemeden kekelemeden okuyorum; pozitif ve MUTLUYUM blissy işte bu benim:) kararlı ve inançlıyım; gücümün farkındayım. hafızam daha iyi.artık yeşil bir filizim.daha da yeşillenip açılacağım. ilgi alanlarım genişledi sitenin çok etkisi var bisürü şey öğrendim burdan. beynimin sınırsız olduğunu biliyorum ve hep zorluyorum. bi tek şey hala aynı o da ingilizce duvarı. hep çarpıyorum bi türlü aşamıyorum ve güvenimde yok kendime. bi tek bu işte. cd sipariş edicem gelmesini heyecanla bekliyorum. bu cd ile aşacağıma inanıyorum ve güveniyorum. herşey güzel olacak. sevgiler smiliyface

rasgavs ' Alıntı:
ben de yeni geldim burda olmaktan çok mutluyum herkese merhaba hismiley

actionsmile actionsmile Hoşgeldin rasgavs actionsmile actionsmile
Umarım burda mutluluğun daha da artar thumbsanim

rasgavs ' Alıntı:
umarım ama kimseyi tanımıyorum henüz biraccık yalnızım bu yüzden sad456

Yalnız değilsin üsülme biz varız ark5. Her türlü soruna elimizden geldiğince cevap vermeye hazırız..
İçini ferah tut. Kısa sürede buraya alışacaksın hismiley

hoşgeldin rasgavs
emin ol burda asla yalnız kalmazsın. bir de bu sitede yalnızlık duygusu siliniyor tamamen çünkü tüm çalışmalar insanın kendine yetebilmesiyle alakalı. bu duygun olmayınca ister istemez etrafında daha çok insan oluyor. tabi bu sosyal hayatla ilgili:) siteye girince konuşmaktan ziyade okumayı tercih ediyorum. oku oku bitmiyo. çok ilginç şeyler yazıyo. ama istenildiği müddetçe arkadaşlık yaparım herkesle. yani kendini yalnız hissetme.
sevgiler...

evettt ben de hissettim bu söylediklerini onun için artık ben de burdayım mutluyum ve gösterilen alakadan memnunum happy6 teşekkürler teşekkürler smiliyface

aramıza hoşgeldin rasgavs, mutlu anlar, sevgiler smiliyface

güne mutluluğu seçerek başlayın :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri