Herkes Beni Dövüyor

arkadaş okulda müdür falan yok mu .. git söyle ona ..

olmadı okul değiştir .. gerçi okul bitene kadar değiştiremezsin ..

dediğim gibi yap... deli ayağına yat sana saldıranın boynuna vur.. hemen düşer... sonra bir diğerinin boynuna vur....

çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle haklısınız. ama tek bir kişi değilki bu neredeyse 10-15 kişi. hepsisinin birden yaptıklarını nasıl önemsemezlikten geleyim

Evet sayıları çok olabilir ama sınıfın diğer kısmına odaklan. sınıfınız 16 kişi ve geri kalanın hepsi sana karşı mı? Sınıf değiştirmek de iyi bir alternatif. Korkularını hızla kendine çektiğini bilmelisin. İçinden geldiği gibi mi davranıyorsun? Bence davranmıyorsun. Sana burada şiddeti tavsiye etmem -hoş kimseye etmem- ama onlar sana bir zarar verirse normal şartlarda onların ceza alması gerekir bunu da unutma.

Gerçekten onlardan uzak durmalı ve yok saymalısın. Yeni ve düzgün arkadaşlıklar edinmeye çalışmalısın.

ya bu nasıl iştir anlamadım..okul mu başka bir şeymi..hangi şehir hangi okul benim şehirse gelip gerekeni yaparım

ben o çocukları döverim kardeş nerde oturuyon sen aynı şehirdeysek cidden döverim yok kendim hallederim diyorsan korktuğnu belli etme o sana vururken senin ellerin armutmu topluyor o sana her vurduğunda sen iki katını vur bak bakalım bidaha yapabiliyormu

hocalara söylemem süt çocuğu diyecekler deyip gururlu olduğunu belirtmişsin fakat hergün dayak yeyip hergün gözlerinde dahada küçüldüğünün farkında değilsin sanırım. senin istediğin şey dayak yememekse müdüre hocalara falan söyle yada polis falan çağır rapor al okula ver ne bileyim.yok eğer gururumdan ödün vermem diyosan kendine güçlü kuvvetli arkadaşlar bul.spor salonuna falan takıl mesela orada vardır güçlü kuvvetli adamlar.topla onları çık karşılarına.hatta tek tek yakala.sürekli beraber geziyo değilller ya.meydan oku.ama bence akılcı yollardan çözmek en mantıklısı.hem veline neden anlatmıyosun onu anlamadım ben.

Arkadaşlar aklı selim olmakta fayda var ne demek gelelim diye. Biraz daha böyle mesajlar atarsanız hepsini silicem. Böyle destek mi olur? Olmaaaz. Siz yanlış yapanlara karşı bu arkadaşımızı da yanlışa itiyorsunuz. Froya'cım çok aklı selim öneriler vermişsin teşekkürler. Öyle de olmalı. Tamam sus pus kalma ama bunu yasal yollarla hallet. Mahalle kavgasına çevirmeyin durumu. Kimsenin canı yanmadan halledin. Bunu yapabilirsiniz.

yok öyle türkiyede adalet hak hukuk . bir kere gittin mi o çocukların üstüne bak bakayım nasıl kedi oluyorlar gayet mantıklı . Barış savaşla kazanılır .

baya zaman geçmiş arkadaşımızın yardım isteyişinin üzerinden, sorun hallolmuştur artık diye umuyorum.kimse birilerini dövmek zorunda kalmayacak yani 44a

mesajlarınızı daha yeni okudum. o kadar ciddi bi durum değil öyle ya .D:D hani hayat bilgisinde süzme diye bi çocuk var ya onun gibiyim işte. Dövüyolar dediysemde öyle tekme tokat dalmıyolar suratımı falan dağıtmıyolar yani. kollarıma falan vuruyolar öyle abartılcak bişey değil.ayrıca benim eskiden yazdıgım yazılarıda okursaınz görürsünüz çok çekingen ve utangaç biriydim hiç konusmazdım 9.sınıfta ama 10.sınıfta bu insanlar benle böyle ugrasınca çok konusmaya basladım hocalar benden bıkmaya basladı hatta konusmamdan dolayı disipline gitcek kadar oldum :) yani demek istediğim öyle ağzımı burnumu dağıtmıyolar hatta ara sıra kendi aralarında öyle dövüşürler. ama bi çocuk vardı bizim sınıfta onunla ugrasırdık bende ugrasırdım bu arkadaşlarla beraber. ismini söylemek istemiyorum ahmet farz edelim :) Derste hoca buna söz verir 'bravo ahmet' falan diye bağırırdım sonunda.şimdi bu çocuk sınıf değiştirdi. bu arkadaşlarda ahmet gitti kimle ugrascaz yaaa neyse artık senle ugrasırız diye benı gösteriyorlar. nolursa olsun ben bu durumun üstesinden GELİCEM

Bi girdim bu konuya noluyo dedim ya :) o kadar abartılcak bir şey yok :D:D

Şşşşt, kavga etmeyin bakim uslu uslu durun. Yoksa dağılın burdan. :)

Özellikle yazdım ona yapılan her yorumu dikkatlice okuyor mu acaba diye. Çünkü şüpheliyim bu konuda. Sürekli benzer başlıklar açıyor ve ona verilen birbirinden harika tavisyelerin çoğu zaman çok az bir kısmını alıyor ya da almayı reddediyor o zaman aklıma şu soru geliyor madem tavsiyelere uymayacak neden tavsiye istiyor? Onunla ilgileniyoruz vakit ayırıp, detsek oluyoruz ama yine bildiğini okuyor. Bence biraz daha dikkatli olmalı bu konuda. Tavsiyeleri okuyup da ben bunları uygulayabilir miyim. Uygularsam ne olur diye düşünüp taşınıyor mu azıcık?

Ya da başka ihtimal başta yazarken büyük bir duygu yoğunluğuyla yazıp sonra da dertlerini ve bizim önerilerimizi önemsemiyor da olabilir.

Tabi bunların hepsi ihtimal çıkıp bize işin doğrusunu anlatırsa mükemmel olur. Neden böyle oluyor?

Eyleme geçmezsen, tam anlamıyla değişemezsin. Ayrıca başkaları değil sadece sen kendinin değişmesini sağlayabilirsin. Sen kendine izin verdiğin kadar değişebilirsin.

ne bi öyle bi böylesi ben size derdimi anlatıyorum adamların beni maymuna çevirdikleri yok heralde sadece çok uğraşıyolar demek istiyorum.bende bu durum karşısında sessiz kalıyorum bu durumdanda sıkıldım diyorum. öyle polislik bi şey yok heralde ben fazla abartmışım heralde.

Şşşşt, kavga etmeyin bakim uslu uslu durun. Yoksa dağılın burdan. :)

Özellikle yazdım ona yapılan her yorumu dikkatlice okuyor mu acaba diye. Çünkü şüpheliyim bu konuda. Sürekli benzer başlıklar açıyor ve ona verilen birbirinden harika tavisyelerin çoğu zaman çok az bir kısmını alıyor ya da almayı reddediyor o zaman aklıma şu soru geliyor madem tavsiyelere uymayacak neden tavsiye istiyor? Onunla ilgileniyoruz vakit ayırıp, detsek oluyoruz ama yine bildiğini okuyor. Bence biraz daha dikkatli olmalı bu konuda. Tavsiyeleri okuyup da ben bunları uygulayabilir miyim. Uygularsam ne olur diye düşünüp taşınıyor mu azıcık?

Ya da başka ihtimal başta yazarken büyük bir duygu yoğunluğuyla yazıp sonra da dertlerini ve bizim önerilerimizi önemsemiyor da olabilir.

Tabi bunların hepsi ihtimal çıkıp bize işin doğrusunu anlatırsa mükemmel olur. Neden böyle oluyor?

Eyleme geçmezsen, tam anlamıyla değişemezsin. Ayrıca başkaları değil sadece sen kendinin değişmesini sağlayabilirsin. Sen kendine izin verdiğin kadar değişebilirsin.

Derdim var devam ediyor ama ara sıra iyi vakit geçirdiğim için derdimi unutuveriyorum. Ama sonra gene karşıma bu durum çıkınca gene duygularım kabarıyo ve buraya geliyorum.Ama artık bu işi kökten halletmeliyim...

güzel kardeşim..açıık ve net ol..sen öyle yazınca herkes senin acını kendi acısı bilip yardıma koştu..onun için yazdıklarına dikkat et olur mu ve değişmek istiyorsan da tavsiyelere kulak kabart..sewgiler:))))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri