Her Güne bir Esma-ül Hüsna duası...

[FONT=&quot]
07el-mumin119t.jpg
"Ya Mümin" Yolumu yolun eyle, kötülük ve fenalıklardan uzaklaştır beni, cennetinle müjdele..[/FONT]

[FONT=&quot]
02errahman119t.jpg
"Ya RAHMAN" Benden merhametini eksik etme, yardımını esirgeme, beni onurlandır.. Senin desteğin ile ancak zaferlere erişirim..[/FONT]

[FONT=&quot]
allah119t.jpg
"Ya Allah" Senden başka kimsem yok, sensin sahibim, inandıgım güvendigim.. Beni Sensiz bırakma, kimsesiz bırakma, herşeye karşı güç ver. Beni zaferlere ulaştır..[/FONT]

[FONT=&quot]
11el-mutekebbir119t.jpg
"El Mütekebbir" Senin büyüklük ve keremin ancak beni yüceltir, varlığımı kudretli eyle, şanımı şerefimi gözlerde ve gönüllerde arttır.[/FONT]

El-Mütekebbir anlamı : Her şeyde ve her hadise de büyüklüğünü gösteren demektir. Ebced değeri 662 dir. Günde 662 defa zikredenin izzet ve refaha kavuşacağı rivayet edilir.

ALLAH'ım sen seni HAKKı ile zikreden zikrettiğinin idrakinde olan Kullardan eyle bizi

[FONT=&quot]
12el-halik119t.jpg
"Ya Halık" Beni yokluklara maruz bırakma ne olur, yoktan var eden sensin, beni maddi ve manevi rızklandır, isteklerimin gerçekleşmesini nasip et. Olmayan güzellikleri oldur..[/FONT]

[FONT=&quot]
45el-mucib119t.jpg
"Ya Mucib" Dualarımı kabul et, dileklerimi gerçeğe dönüştür, mucizelerimi geçrekleştir, şüphesiz ki bunlara sadece senin gücün yeter.[/FONT]

[FONT=&quot]
26el-muzil119t.jpg
"Ya Müzil" Kim bana bilerek yada bilmeyerek mutluluguma göz dikiyorsa, nazar ediyorsa o nazarı benden ve mutlulugumdan uzaklaştır, tüm negatif enerjileri benden alıp yok et..[/FONT]

allaha şükür olsun bana verdigi her nımetler için minnetdarım

[FONT=&quot]
48el-vedud119t.jpg
"Ya Vedud" Sevgiyi yüreğimde topla, beni sevginin merkezi eyle, herkesin gönlünde bana dostluk ve sevgi oluştur, sevdiklerimle mutluluk nasip et..[/FONT]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri