henriçayniski

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hoşgelmiş 5. nesil yazar.

ing. henry chinaski.

ayrıca beşinci nesil yazarlar arasına yeni katılmış kişi.

nesildaşım, iyi kalpli, muhabbeti bol, cana yakın, içi gibi kendi de güzel yazar.

hoş gelmiş. ne iyi etmiş de gelmiş.

izmir sevdalısı, muhabbetkar yazardır. kucak dolusu sevgiler yolluyorum kendisine. nasıl yapacaksam)

chat odasının en neşeli yazarı la bu adam. seviyorum, chate girince bu adam yoksa canım sıkılıyor, valla bak. bazen mesaj da atıyor abi gel makara yapalım, taşak yapalım diye kıramıyorum henriciğimi. adamda bariz böyle gülme potansiyeli var. bakın şimdi. işte sohbetler gelişiyor, aman da aman bizim henri herşeye sırıtıyor, hakemde ordan durmuş olayları izliyor. geçen muhabbet şu olur genelde

*

henriiiiiiiiiiiiii

efendim

abi

:d

hiç lan gül diye yaptım

ama, ama seviyorum lan seni. bak bidaha chate girdiğimde olmazsan bozuşuruz haaa.

bu arada evet lan kendimi nickaltlarına adadım, sosyalleşiyorum.

dağılın lan.

deşifre olmayacak olan yazardır. inanmayınız, yalancıdır. asla burda gerçekleri söylemez. pis bir insandır.

aynı sorunları paylaştığımız. para için kaliteden taviz vermeyen kişi.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri