zeitgeist ' Alıntı:Herkese merhaba. Ben Zeynep. Annemi (sanemce) kontrol etmeye geldim; kimlerle konuşuyor, ne yapıyor bilmek lazım 44
**shamanic** ' Alıntı:ay ay ay.. sevincli
![]()
![]()
iki günlük seminerden çıkınca redflowers ile annen bir araya gelerek alıştırmalara başladılar mı.. notları üzerine konuştular mı..
yoksa vur patlasın yapıp mantı börek açıp yediler mi.. sevincli onlar eğer alıştırma yapmadılarsa
sen onlara hadi birlikte bir şeyler yapalım dedin mi.. p.e.a.t , eft sedona, nlp bunların tam olarak kavramışlarmı..
yeni hedefler belirlemişler mi..
![]()
sevgiler tatlım..
Tekrar hosgeldın ...kesınlıkle öle olacak..bıraz gezınce cok guncel ve gereklı bılgılerı yakalıyorsun...snn yasında kardesım var ayrıca benzıyorsunuz dazeitgeist ' Alıntı:Hoşbulduuumm =) Annem sürekli siteyle ilgili bir şeyler anlatıyor ama ben pek anlamıyorum, birazcık kurcalamak iyi olacak sanırım smiliyface Sitede çok fazla zaman geçiremeyeceğim (artık ders çalışmaya başlamam gerekiyor neutrali5) ama burada olduğum sürece çok güzel bilgiler edineceğime eminim..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.