Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

Maalesef artık yüklenmiyor galiba mp3... içerik bulunamadı diyor :(

Mutlu olmak telkini ile mutluluk telkini arasında fark var mı ya da içerikler daha mı farklı

Merhabalar,
link artık geçersiz mi? Yoksa yeni üye beceriksizliği mi yaşıyorum :)

Mutlu olmak telkini ile mutluluk telkini arasında fark var mı ya da içerikler daha mı farklı

ikiside aynı içeriğe sahipler ayrıca ücretsiz telkinlerin içerisinde ekstradan mutluluk telkini eklenmiş olarak mevcut örn. suçluluk telkini dinleyen birisi 2. bir katmanda mutluluk telkinide dinliyor

ınderemıyorum bırı bna bu konuda yardımcı olabılır mı?

Merhaba arkadaşlar

Bu forum aktif olarak devam ediyor mu? Ücretsiz mp3 'lerin konuları çok eski zamanlarda gibi örneğin sigara bırakma mp3 konusu uzun süredir aktif değil ve mp3'ler de indirilemiyor zaten. telkincd. com sitesindeki ücretli mp3'leri mi almak gerekiyor?

YARDIM EDİN MP3 LERİ İNDİREMİYORUM

İmzamda ki linki kontrol edebilir misiniz?

Arkadaşlar bu telkini nasıl indirebilirim.yardımcı olurmusunuz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri