Hediye için Yardım..:)

maviinci

New member
15
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Hoşlanma aşamasında olduğum bir kız var ve duygusal birisi, biraz da çocuksu..:) İstiyorum ki bir hediye alayım ve ona baktığı zaman böyle kalbinde hoş bi mutluluk oluşsun, mutlu olsun, ona çocukluğunu anımsatsın ve belki de onu o günlere geri taşısın..:) Bana yardımcı olur musunuz y789

Oyuncak ayı smil56

bu sitede bir ilan var ya.. hatta hala yayınlanıyor karikatür gibi. sempatik sevimli şahsiyetler çıkıyor. sevgili kitabı.com mu ne.. bence ilginç bir fikir. bana yapılsa hoşuma giderdi. hoşlanma aşamana göre de içeriği oluşturursun.smil56

bu sitede bir ilan var ya.. hatta hala yayınlanıyor karikatür gibi. sempatik sevimli şahsiyetler çıkıyor. sevgili kitabı.com mu ne.. bence ilginç bir fikir. bana yapılsa hoşuma giderdi. hoşlanma aşamana göre de içeriği oluşturursun.smil56

bakayım :) çok teşekkür ederim blissy

romantik-kupa-bardaklari-2.jpg

romantik-kupa-bardaklari-1.jpg

Resim_1326114569.jpg

Müzik kutusu, tablo, mum veya biblo da tercih edebilirsin...

yumurtalı çikolatayı açıp oyuncağını at oyuncak kısmına not yaz geri birleştir ya da birleştirmeye yakın bir şey yap. ona ver.

benim durumum biraz farklı :) çok teşekkür ediyorum, müzik kutusu aklıma yattı ama postayla göndermem gerekecek bunu da dikkate alarak adım atmalıyım sevincli çikolata da hoş geldi ama bayatlarsa ölürüm biterim ben :O :D :D

daha ziyade, aşk meşkten daha beri - arkadaşça ama tam arkadaşça değil, yani istiyorum ki bana ısınsın duygusal anlamda.. buradan da anlayacağınız gibi, henüz ortada fol ve yumurta kardeşler yok malesef :/

Birşey sorucam sevdiceğinin (yada her neyin ise :y789) doğum günü için mi hediye almak istiyorsun ?

teşekkür ediyorum efendim :) bir an kendimi elimde hediye paketiyle ama içini dayanamayıp açıp çikolataları yerken hayal ettim khkh56khkh56[/QUOTE
sana uğramadan kızın adresine gideceği için sen sadece hayal etmekle kalırsın y789

maviinci napıyorsan yap hediye meyve sepeti alma aşkı kapitalistleştirme.

aslında keynes de mübarek bir amca gibi :D

keynes.jpg

müzik kutusu gibi birşey düşünüyorum, ama içine istediğim müziği koydurabilir miyim acaba diye düşünüyorum..

Burcu ne? Karakterine uygun bir hediye bence daha makul olur. Herkes her şeyi sevmez. Birinin bayılacağı bir şeye bir başkası "hıh bu ne!" der geçer. Mesela ben biri bana şarkı hediye ettiğinde mest olurum. Yani bana şu şarkı senin için dinle dese yeter. Başkası tek taş ister. Yani kişilik meselesi. Eşim ikide bir çiçek yollar, oysa benm için çiçek pek hediye sayılmaz. :)
Sevgi dolu bir mesaj beni çok daha fazla sevindirir.

terli345gibi

kısmetsiz olarak kendimi tescil ettireceğim nüfus kütüğüne :P olmadı arkadaşlar..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri