Hedefleriniz Neler

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Hedeflerini belirlemek önemlidir.Ancak şöyle bir insanlara baktığınızda bir çok kişinin hedeflerinin olmadığını görürsünüz.
Öyle ise hedefleri belirleme aşamasında burada yazabilrsiniz.
Hedeflerin önemi tartışılmaz.Hatta bir kağıda hedefleri yazıp her gün görebileceğiniz bir yere asmak oldukça faydalı olacaktır.O yazılanları okumasanız bile onları bilincalti ile gormek hedeflernize dogru yol almanizi saglayacaktir.

Ynt: Hedefleriniz Neler

art56art56 uzun vadede mesleki hedefim psikiyatrist ve yazar olmak tabii ki ardından akademi açmak:)
kısa vadede hedeflerim ise andan kopmadan kendimi yetiştirmek,beğenmediğim yanlarımı kabul edip onları olumluya çevirmek.
yazın ehliyet almak
ingilizcemi geliştirmek
diksiyon kursuna gitmek.
yeri geldikçe yeteneklerimi geliştirmek:)

Ynt: Hedefleriniz Neler

Mali Müşavirlik sınavını kazanmak
İngilizceyi iyi düzeyde öğrenmek
Kişisel gelişimde ve mesleki kariyerde daha iyi yerlere gelmek
Kişisel gelişim seminerleri vermek,çeşitli etkinliklere katılmak
Kitap yazmak

Benim hedeflerim şunlar;
- Erken kalkacağım her gün. İşime geç kalmayacağım bundan sonra.
- İşimde sonsuz başarılar kazanacağım. Hem de hemen bugünden başlayarak.
- Para sorunu yaşamayacağım.
- İngilizceyi sular seller gibi öğreneceğim.
- Erkek arkadaşımla kavga etmeyeceğim. Sorunlarımızı büyümeden halledeceğiz. Çok mutlu olacağız.
- İşimde ve kazancımda sürekli bereket olacak.

Sevgiler.

Hedefleri bir kağıda yazıp görebileceğimiz bir yere asmak oldukça faydalı olabilir.
Unuttğumuzu sansakta..

Birde hedeflerin belirgin olmasında fayda vardır..Sonsuz başarı yerine daha belirgin ifadeler kullanilabilinir..
Şimdiki zamanı kullanmakta daha iyi olur diye düşünüyorum..

Birde olumlu kelimeler kullanmak gerek diye düşünüyorum ben.

Kavga etmeyeceğim yerine uyum içindeyim gibi. 26

Şimdiki zamanın kullanılması konusunda Atakana katılıyorum bu gerçekten önemli.
blissy
Hatta tersine bir duygu yada somut bir zıtlık yoksa olmuş gibi davranmak daha etkili bir tutum.
sapkal89 saygılarr, sevgiler.

Bu bilgiler ve öneriler ışığında hedeflerimi güncelliyorum :)

- Erken kalkıyorum her gün. İşime geç kalmıyorum.
- İşimde beni tatmin edici başarılar kazanıyorum.
- Para sorunu yaşamıyorum.
- İngilizceyi sular seller gibi öğreniyorum.
- Erkek arkadaşımla uyum içinde yaşıyorum. Sorunlarımızı büyümeden hallediyoruz. Çok mutluyuz.
- İşimde ve kazancımda sürekli bereket var.

Sevgiler.

öğrenimimde hiçbir aksaklık yok
notlarım çok iyi
arkadaşlarımla aram çok iyi
arkadaşlarımı mutsuz eden kişiler bi şekilde okuldan uzaklaştırıldı

önümdeki ingilizce yazılı ve sözlü sınavını geçip seneye almanyada erasmus programı dahilinde eğitimime yeni bri pencere açıyorum

motorsikletimle (yeni modeli daha iyi olur) ve fotograf makinamla (yeni modeli tercihimdir) türkiye turuna başlıyorum

eğitimimi başarıyla tamamlıyorum

türkiye cumhuriyetinin en genç maliye bakanıyım

çevremdeki insanlara ayna olabilmek ve onların göremediklerini onlara gösteriyorum

Ne kadar ilginç hedefler bunlar.
Devam arkadaşlar devam.

yeni, huzurlu, kariyer vadeden bi iş buluyorum...
ingilizcemi ilerletiyorum...
seneye okulumu bitirince ne pahasına olursa olsun boğaziçi bilgisayar mühendisliği bölümünü kazanıyorum... 789569 789569 789569 uy897

ilk hedefim

Benim ilk hedefim ''hayatımdeğişti.com'' sitesinin bana sunduğu fırsatlardan sonuna kadar yararlanmak. smiliyface

insanın hedefinin olması çok güzel ama bence kendi kanaatimi söylüyorum insan bir şey hedefliyorsa bir işi yapmayı istiyorsa önce kendi kendine sormalıdır bu işi bu eylemi niçin gerçekleştirmek istiyorum diye bu sorunun cevabını bulmak ta yeterli değil nedenlerimizi gerekçelerimizi çoğaltmamız gerekiyor bunu yaptımız taktirde hedefimizi gerçekleştirmek babında müthiş harika muazzam bir arzu duyarız ve harekete geçmeye hazır bir füze gibi hissederiz

yukarıda daha önce yazmış oldugum hedeflerimden ilki yani erasmus programı dahilinde bi sömestr yurt dışında eğitim hakkını kazanmış bulunuyorum.Bu sevincimi burada sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize kucak dolusu sevgiler..

Sırada diğer hedefler var.. ooo67 ooo67

Tebrikler neşeli... 25889 O zaman bir partide size yapmak lazım... ::)
Daha önce Alim sigarayı bıraktığı için parti düzenlemiştik forumda...
Bu başlık altında sizin bu başarınızı kutlayalım super

Ooooooo tebrik ederim hayırlı olsun senin adına çok sevindim neşeli wave 25889 cilgin897
Hedefmi dayanır sana bu hızla bee kim tutabilir bizi blissy

music45 Partilerimizin klasiği haline gelmiş folklor videoları bulup hediye edelim... wave Tey tey Aydın Zeybeği ile uğurluyoruz sizi.. gulensmiley

[youtube=425,350]HNJD2UmeWEw[/youtube]

Ben de bahsettiğim üzre yeni, kariyer vaadeden işime bu gün başlamış bulunmaktayım. blissy İlk günüm çok iyi geçti. Sonra eski işyerime gittim, yarım kalmış bi kaç işi bitirmek için. oradan da boş zamanlarımda ek iş teklifi aldım. Biraz düşüneyim iki iş sahibi olabilirim gulensmiley
İngilizce kaldı şimdi sırada.
Neşeli seni de kutlarım. İnşallah diğer hedeflerini de gerçekleştirirsin. wave

etterna_ ' Alıntı:
Ben de bahsettiğim üzre yeni, kariyer vaadeden işime bu gün başlamış bulunmaktayım. blissy İlk günüm çok iyi geçti. Sonra eski işyerime gittim, yarım kalmış bi kaç işi bitirmek için. oradan da boş zamanlarımda ek iş teklifi aldım. Biraz düşüneyim iki iş sahibi olabilirim gulensmiley
İngilizce kaldı şimdi sırada.
Neşeli seni de kutlarım. İnşallah diğer hedeflerini de gerçekleştirirsin. wave
O zaman toplu olarak parti yapalim...Pazar gecesi dusun 25889 partysmiley

Tebrikler Etterna... f678h clapping

Süper olur pazar burdayım söz... wave uy897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri