hayvanlarla aranız nasıl cat22

Ynt: hayvanlarla aranız nasıl cat22

hayvanlarla aram fena sayılmaz...ancak hiç bir hayvana bakamadım evde... sadanim

çok iyi bi köpeğim var adı yamuk
5 tane ineğim var sağmaya girdiğim zaman(çok sık olmasada) onlara şarkılar söylerim
ördeklerim var
tavuklarım var yem veririm

mlk34

dilekcik ' Alıntı:
çok iyi bi köpeğim var adı yamuk
5 tane ineğim var sağmaya girdiğim zaman(çok sık olmasada) onlara şarkılar söylerim
ördeklerim var
tavuklarım var yem veririm

mlk34
aa ne güzel cok sanslisin.. neseli56

börtü bocek ve vahsi hayvanlarla samimiyetim yok. girlhaha
fakat evcillerlen aram iyidir.
birbirimize saygi ve sevgi duyariz. neseli56

bir kuşun cinsiyetini nasıl tayin edersiniz? dusun

bu sunumu görene kadar hiçbir tahminde bulunamıyordum... 4897

ornitologlara kalırsa tüylerin rengi, dizilişi, gaga yapısı, gövde büyüklüğü ve benzeri pek çok detayın kuşun doğal yaşam alanında uzunca incelenmesi ve tanınması lazım.
tabii yakalanmış bir kuşu anatomik olarak özellikle cerrahi teknikler uygulayarak incelemek de mümkün. onayi

ama bunlaruygulaması zahmetli, doğal yaşamı olumsuz etkileyebilecek yöntemler. şöyle dikkatlice bakarak dişiyi erkekten ayıracak bir yöntem yok mudur?

var... cat3500
hem de biraz kuş gözlemciliği deneyimi olan herkes tarafından kolayca yapılabilecek bir yöntem… blook

aşağıda ki resimde biri dişi biri erkek iki kuş göreceksiniz ve dikkatli incelerseniz cinsiyet ayırımını yapmakta bahse girerim siz de güçlük çekmeyeceksiniz! deneyin…! 44

image0015xi.gif

tüm hanımların mizah anlayışına sığınarak girlhaha

hayvanlar la aram çok iyi:) bir tane köpeğim var adı baby terier cinsi 7 yıldır benimle evde yaşıyor. bu benim 4. köpeğim. bir ara yavru kurt a bile bakmıştım 1 hafta kadar.

Hayvanlarla aram tek kelimeyle muhteşem .Ben onları seviyorum, onlar da beni. tender45
şimdiye kadar 30' ayakın kedi, 5-6 köpek ve onlarca kuş besledim. Ayrıca büyükbaş hayvanlarla da iyi anlaşırım.Önceleri muhabbet kuşu beslemiştim. Artık güvercinlerle haşır neşirim. Bu sene balkonumda 10 dan fazla güvercin yaşadı. Hem özgürler de..Hala bir köpeğim var ...
su kaplumbağam da geçenlerde öldü ne yazık ki... agl34

Bir köpeğim var. adı zeytin. Evi yuva yapan etkenlerden birinin bir hayvanla paylaşmak olduğuna inanıyorum. İnsanların onlardan öğreneceği çok şey var diye düşünenlerdenim. smiliyface

hayvanlarla aram çok iyi bir köpegim vardı gözleri görmeyen kulakları az duyan ve yaşlı oldugu için sokaga atılmışdı buldugumda. benimle 3,5 yıl kalabildi sadece mayıs 5 de kalp yetmezliginden öldü 88a onu hala çok özlüyorum agl34 artık evde bir hayvan daha besliyebilecegimi sanmıyorum çünkü kızıma çok üzüldüm emb23.şimdi mahallede ki catsle kedilere mama veriyorum onları biraz seviyorum balkonuma gelen güvercinlerimle ilgileniyorum hayvan sevgisi anlatılmaz bişey ve gerçekten insana huzur verdiklerine inanıyorum cat22

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri