hayırlısı bakalım

anladığım kadarıyla bilinç altım çok dolu dolu değil çok dolu birde değişimler bazen enerjik oluyorum bazen durgun üzgün neşesiz neden diye sorarsanız bilmiyorum bi nedeni yok mesela bugün canım sıkkın ağlamaklı oldum ama niye dersen inanki sana şundan dlayı diyemem çünkü üzecek bişey yok beni

Aynen bende aynı şekildeyim. Ağlayasım var ama ağlayamıyorum bile.

dün çok fena moralim bozuktu böyle içimde ağlamak isteği oluştu ama ağlayıpta rahatlıyamıyordum .bugün iyiyim şükür anlık değişiyor ruhsal durumum kendimi daha motive hissediyorum kendimi geliştirmek için içimde arzu oluştuı inşallah hedeflerime ulaşacağım başarma azmim var bugünden itibaren kendime çalışma programı yapacağım öğrenmeyle ilgili telkinlerde sipariş verdim onların desteği kendi azmim ve ALLAHIN yardımıyla hedeflerime ulaşacağım .telkinler etkilimi diye kendi kendime bi soru sordum mesela ben eskiden evhamlı birisiydim denetime gireriz ara ara onu kafama takar acaba nasıl geçecek şöylemi böylemi derken sıkıntıya sokardım şimdide denetiime gireceğim ama hiç sıkıntım yok rahatım demekki etkili telkinler telkinlerden yardım alacaz kendimizde değişim için uğraaşacağız diyue düşünüyorum bu arada eğitim telkini alan arkadaşlar ne gibi değişim sürecinden geçtiler paylaşırlarsa sevinirim ..

çekirdek inanç telkinleriniz bitmiş miydi sizin? Bir kere daha dinlemeniz etkiyi pekiştirecektir diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum

yok daha bitmedi ben dinlemeyi sürdüreceğim baya bi zaman birisini gündüz dinlerin ötekini gece diye düşündüm

yok daha bitmedi ben dinlemeyi sürdüreceğim baya bi zaman birisini gündüz dinlerin ötekini gece diye düşündüm

O zaman çekirdek inançlarını gündüz, diğerini yatarken dinlemeni önereceğim. Başka telkin cdsi yapan firmalarda bu ayrıntıyı gördüğüm için söylüyorum. Tam yatmadan önce gibi bir öneri var ötekilerde. Bence bunu dikkate alabiliriz ne de olsa onlarda aynı işi yapıyorlar. Bir bildikleri vardır elbet

telkinlerimi dinliyorum şuan ama sanki beynimin içi gıcıklanıyo gibi oluyor sanki kafamın içi kaşınıyor demekki çekirdek inancım kuvvetliymiş ...

telkinlerimi dinliyorum şuan ama sanki beynimin içi gıcıklanıyo gibi oluyor sanki kafamın içi kaşınıyor demekki çekirdek inancım kuvvetliymiş ...

Dinlemeye devam etmenizi israrla oneriyorum...

O gidiklanmalar karincalanmalarin hepsi gecici.. Ve bilincaltinizin rahatsiz oldugu bu guzel degisime verdigi tepki:)y789

tekrar merhabalar 3.10 günüm son günü olacak bugün bu ralar moralim bozuk canım sıkılıyor hani ortada bişeyde yok ama canım sıkkın tatsız tutsuzum sanki telkinlerin faydası olmayacak diyor içimden bir ses başka bi ses erken daha diyor acaba benmi beklentilerimi yüksek tuttum diyorum bir yanımda faydası olacak sabret diyor kimileri 5-6 . aydan sonra etki göstermeye başladı diyor bakalım görecez ne zaman etki gösterecek 2.10 günlük dilimi dinlerken böyle değildim enerjiktim şimdi bi hüzün var içimde sebebsiz acaba diyorum kendi kendime bunlar bilinç altımın tepkisimi kimisi baş ağrısı yaptı kimi mide bulantısı yaptı bende bunlar olmadı ama beynimin içi gıcıklanıyormuş gibi oldu bendede birde hüzün bakalım hayat negösterir

rüyalarım devam ediyor bugün yine rüya gördüm iş yerinden arkadaşlarla bir yere gidecez tam yola çıkacağız kış günü kar var ahır var üstü çatısı yani eski kamışları felan var yanmaya başlıyor yola çıkmaktan vazgeçiyoruz diyoruuzki şu ahırın üstünü temizlelimde öyle gidelim temizliyoruz ama bayağı eskimiş bir yere yığıyoruz bunu yakalımda temizlensin diyoruz ve sabah uyandım üstümden kamyon geçmiş gibi bi yorgunluk kafamın içi kazan sanki akşamda çok sinirli yatmıştım sebeb yok böyle içimden küfredesim geliyor ama sorsanız niye sebeb yok kime bilmiyorum bu gün 3.10 lük süre bitti dinleneyim biraz ama devam edecem bi kaç ay en aından 4-5 ay sizce bu rüya neye işaret tecrübeli arkadaşlar

şuan kafamın içi acayip yaa sanki içinde savaş yapıldı gibi ensem boynum acayip sabah kalkasım gelmedi anlamadım bugün niye böyle oldu

Galiba sizin çok derinlerde çok köklü inançlarınız vardı. Belkide bugüne dek hiç bir şekilde bilinçaltıyla uğraşmadınız. Şöyle ki ben yıllardır, pek çok yöntemle zaten bir değişim sağlamaya çalışıyorum. Eğer bu sizin ilk değişim sürecinizse ondan bu kadar etkileniyor olabilirsiniz. Hep söylüyorum, kaybınız sadece biraz para olur ki bu bir ayakkabı parası ama kazancınız bir hayat olur. Buna değer. " la havle vela kuvvete illa billah" bunuda günlük söylemeye gayret edin. Bilinçaltı temizliğinde etkili yöntemlerden biridir. Bu Mesnevide Hz Mevlananın tavsiye ettiği bir yöntemdir.ben iki ay kadar günlük 500 adet olmak üzere okumuştum. Ve iç sesim tamamen susmuştu ki bunu başarmak oldukça zormuş. terapistim söylemişti. Terapistim aynı zamanda bir mesnevi okutmanıdır.

hmmm tavisyeleriniz için sağolun doğrudur benim ilk bilinç altıyla uğraşmam daha önce böyle şeylerle hiç uğraşmadım yeni bu belki ondandır doğru söylüyorsunuz verdiğiniz zikri de yapacam inşallah

ama inancım hala tam bu belkide imtahan ama sabredecem ve değişimi ALLAHIN da izniyle elde edecem hem çekirdek inanç çalışmalarımı yapacam hem zikir bu sıkıntıları yaşamam fayda ettiğine olan inancımı kuvvetlendiriyor belki bilinç altım çok kirli yılların tortusu kolay ca temizlenip gitmeyecek ama inşallah eninde sonunda temizlenecek buna inanıyorum bakalım görecez hayat ne gösterecek

bir gün gelir bu formda bizde iyi günlerimizi paylaşırız buna inanıyorum

Rüyalarınız sizin doğru yolda olduğunuzu söylüyor. Çok güzel rüyalar görüyorsunuz. Öncelikle iş arkadaşlarınızla yeni bir yere gitmek niyetiniz. İşinizle ilgili değişikliklere yeniliklere işaret ediyor gibi. Fkat öncesinde eskiye dair inançlarınız özellikle ailenizle olan duygusal bağlantılarınız, geçmişte yaşadıklarınız sizin ertelmenize sebep oluyor. Bu arada çatıda yangın çıkıyor. Çatı aileyle olan duygusal bağlantıları ifade ediyor. Yangınsa bu anlamda ruhsal ve duygusal olarak derin değişimlerin olacağının habercisi. İşte bu yüzden de sabah bu kadar yorgun kalkmışsınız. Çünkü siz uykudayken çok derin değişimler yaşanmış, ruhsal düzeyde. Sizi tebrik ediyorum. Bu çok güzel bir rüya. Temizlik ve değişim devam ediyor. Kolay gelsin

çok doğru söylüyorsun ışıklı yol işyerinde arkadaşlarla başka kurumlara geçmeyi düşünüyoruz aslında doğru tespit sizin söyledikşleriniz çıkıyor valla sizden şüphelenmeye başladım :))) beni görmeden tanıyormuşun gibi niyetimiz bu iş yerini değiştirmek ...inşallah

ben eskiden içime kapanık kim ne derse evet diyen hayır diyemeyen hakkımı savunamayan kendimi hep suçlu gereksiz hisseden birisiydim ücretsiz telkinleri dinliyordum ama istediğim gelişmeyi sağlayamadım çekirdek inanç çalışması yaptırdım daha yeniyim ama umutluyum hafif kıpırdamalar var gelişim adına değişiklikleri yazacam inşallah şimdi hoşçakalın actionsmile

bence çekirdek inanç çalışması yaptırıp çekirdek inaç cdlerini yeterli süre dinledikten sonra ücretsiz telkinleri bir daha dinleyin derim.. emin olun inanılmaz etki edicektir.... sevgilerimle...

:))) Rüyalarınız zaten bilinçaltına ayna tutar. Bana biri mesela rüyasını anlatır, onun ne düşündüğünü anlarım. Onu tanımış kadar olurum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri