- Reaksiyon puanı
- 6
ee kımse yokmu
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum actionsmile
Farkındayım Aycan'cım ama yapılması gereken işler vardı, okul tatile girdi, full sitedeyim artık. Sabahın 5'inde gelip hayırlı pazarlar dileyeceğimy789 Bekle beni sevinclieeee gec kaldın canımmm olmadıı![]()
Farkındayım Aycan'cım ama yapılması gereken işler vardı, okul tatile girdi, full sitedeyim artık. Sabahın 5'inde gelip hayırlı pazarlar dileyeceğimy789 Bekle beni sevincli
Sabahın 10'undan beri burdayım ama centilmenlik yapıp senin yazmanı bekledim sapkal89kahretsın ben superim tekım hız konusund abu sitede ya))))----elektra ve bluejaloon a agıtsın
---------
khkh56y789956ksevinclisevincli:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:wave44gulensmileygulensmileygulensmileygulensmiley
Sabahın 10'undan beri burdayım ama centilmenlik yapıp senin yazmanı bekledim sapkal89
teşekkürederiz.yarın hafta başı tatil bitti.işlerinizin rast gitmesi dileğiyle sevgiyle kalınO0la la la
hayirli pazarlar
süper birgün diliyorum tüm insanliga..
hayat devam ediyor..t678teşekkürederiz.yarın hafta başı tatil bitti.işlerinizin rast gitmesi dileğiyle sevgiyle kalınO0
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.