hayirli pazarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı pazar akşamları..cilgin897
umarım güzel geçmiştirsmileydance

Hayırlı Pazarlar Herkese. Bu pazarın ilk mesajını ben yazıyorum ohh beee ne güzel bir duyguymuş.

süpersin elektra gozlerim yaşardı yahu ılk nasıl yazabıldın....:) bu seferde ben cok gec kaldım bu hafta sonu hep koşturmakla gecti cunku....y789O0O0k8908k8908k8908k8908....napalım kısmet:)hadi herkese kocaman super bır gun ve harıka bır hafta dılıyorum...işallah herşey kısmetlı bol bol ve harıka gecer...

süpersin elektra gozlerim yaşardı yahu ılk nasıl yazabıldın....:) bu seferde ben cok gec kaldım bu hafta sonu hep koşturmakla gecti cunku....y789O0O0k8908k8908k8908k8908....napalım kısmet:)hadi herkese kocaman super bır gun ve harıka bır hafta dılıyorum...işallah herşey kısmetlı bol bol ve harıka gecer...
Süper olanları kutlamak lazım gerçekten de Aycan'cım y789 Sana güzel bir pazar günü dilemem, büyük bir koşuşturmacaya sebep olmuş. Bir daha dilemesem mi? girlhaha Sana ve herkese güzel bir hafta diliyorum, sevgilerimle...actionsmile

y789 bı şey farkettım bız bu pazargunu olayını pazartesi yaptık ve şu ankı mesajımla da salı ya taşımış bulunuorus..hadi bakalım:)))) nolcek şimdi:)y789u859u859u859u859blissyblissyblissyblissyblissy

y789 bı şey farkettım bız bu pazargunu olayını pazartesi yaptık ve şu ankı mesajımla da salı ya taşımış bulunuorus..hadi bakalım:)))) nolcek şimdi:)y789u859u859u859u859blissyblissyblissyblissyblissy

olan oldu Pazar gününün pabucu dama atıldı khkh56khkh56

Houner doğru söylüyor olan olmuş, haftaya pazar gününe yoğun koşuşturmacayı bekle Aycan'cım, çünkü sana hayırlı pazarlar dileyeceğim girlhaha

heyyo heyyoooo yaşasın ılk yazan ben oldum:))))herkese ultra mutlu harıka süper huzurlu bır pazar dılıyorum..ayrıca buraya ılk yazan şaşkın şerefıne erıştım içinde acaıp mutluyum..ehehehhe bana bak yaa ne kucuk şeylerle mutlu olabılıorum..elektra ve bluejaloon nerdeyse bılemem artıkın:)) hayırlı pazarlar canlarımmmmmmmmmmm:)sizi sevıorum:))89778977cilgin897cilgin897cilgin897blissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissy

Günaydınlar..Herkese harika pazarlarrrrrrrr...f678h

ıı pazarlarr ayy ayaaa havadA NE guzelll tamm sıkır sıkırr suslenıp dısarı atmalık vallaaa ..dur ben bı kosuuu aynaya gıdımm

Herkeze Hayırlı Pazarlar, Şeker Gibi geçsin gününüz.

kisss elektrik kesintimi oldu nedir hahahahah nerelerde kaldin
hani ilk yazan sen olucaktin?:)
güzel pazarlar efendim...(herkese)

heyyo heyyoooo yaşasın ılk yazan ben oldum:))))herkese ultra mutlu harıka süper huzurlu bır pazar dılıyorum..ayrıca buraya ılk yazan şaşkın şerefıne erıştım içinde acaıp mutluyum..ehehehhe bana bak yaa ne kucuk şeylerle mutlu olabılıorum..elektra ve bluejaloon nerdeyse bılemem artıkın:)) hayırlı pazarlar canlarımmmmmmmmmmm:)sizi sevıorum:))89778977cilgin897cilgin897cilgin897blissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissy
Aycan'cım harikasın sen ya sevincli Bizde seni çok seviyoruz blissy

herkese hayırlı pazarlar efendım........................--kahretsın yaww bu sıtede pazarı kutlayan elı cabuk tek kışı benım yahu:d----sevinclisevincli89778977s456956k956khappy6happy6blissyblissyblissyblissyblissyblissyblissy^-^^-^cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897gulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileywave44wave44

Hayırlı Pazarlar Diliyorum Herkeze

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri