Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi

[youtube=425,350]vsWSSV_1UOY[/youtube] hismiley hismiley canım arkadasımaa ark5

[youtube=425,350]mX353iBpPOc[/youtube] gulensmiley

[youtube=425,350]7U2w4HrLKOQ[/youtube] [youtube=425,350]HhqrHoblRCo[/youtube] blissy

[youtube=425,350]5j6Y7TkJInU[/youtube] derty derty

[youtube=425,350]BHJu58vWLII[/youtube] k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

Teşekkür ederim Emel'cim hediye klipler için tam doğum günü partisi gibi oldu s456
Bende radyo yayinindayim beklerim... u859

hayatimdegisti ' Alıntı:
Bende radyo yayinindayim beklerim... u859

oo ayıpsın ordayım zati dinliyorum cat3500

ATAKAN BEY, DOĞUM GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.HER YENİ YAŞINIZLA BİRLİKTE DAHA GENÇ,DAHA HUZURLU,DAHA MUTLU,DAHA BAŞARILI NİCE UZUN YILLAR DİLİYORUM.İYİKİ DOĞDUNUZ.... s456

cat56 30. yaşına giren atakan kardeşimin doğum gününü kutlar ,herşey gönlünceolsun,huzur ,mutluluk,senin ve sevdiklerinle olsun

değişim için ağladık yıllarca belki durmadık
çok yokuşlar olsada biz durmadan yol aldık
hep ileri doğru adım attık bıkmadık usanmadık
Sönmez meşale tarafından keşfedildi bu sandık

suçluluk duyguları uçtu gitti dönüşsüz bu sayede
sattık attık sonsuza yapıldı bile artık bu müzayede
teşekkürü borç biliriz sana şükür dür elbet Rabbe
birleşsin yürekler hadi hep beraber gidelim ebede

Atakan abi doğum günün mutlu kutlu olsun nice artarak devam eden huzurlu yıllara hismiley

Armagan oldun sen bugun dogarak evrene

tanittin kendini hep internette telkinlerinle

Armagan ettin cdlerini telkinlerini sevenlerine

kalbimiz simdi tertemiz atakan abi izindeyiz

aniyoruz seni cdlerini dinlerken

Nemutlubayramgunune denkgeldi dogumgunun.

hayatimda ilkez isim yazarak siir yazdim atakan bey ister begen ister begenme benden sana bir jest yapmaya calistim olmusa olmustur dusun

k8908 uy897 guitar dogum gunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene. kiss3

Çok teşekkür ediyorum.Her iki şiirde çok güzel... s456

SeZeNNL ' Alıntı:
Armagan oldun sen bugun dogarak evrene

tanittin kendini hep internette telkinlerinle

Armagan ettin cdlerini telkinlerini sevenlerine

kalbimiz simdi tertemiz atakan abi izindeyiz

aniyoruz seni cdlerini dinlerken

Nemutlubayramgunune denkgeldi dogumgunun.

hayatimda ilkez isim yazarak siir yazdim atakan bey ister begen ister begenme benden sana bir jest yapmaya calistim olmusa olmustur dusun

k8908 uy897 guitar dogum gunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene. kiss3
[/quote elbette çok güzel şiirin üstadım şiirin en önemli noktası yürekten olmasıdır bunu hayli hayli başarmışsın tebrikler hismiley

dogum gununuz kutlu olsun Atakan bey dun dogum gununuzdu biliyorum ama bugun kutlayabiliryorum

nice nice mutlu yillara

ATAK HOCAM KALBİN GİBİ SEVİNÇ DOLU Bİ HAYAT SÜRMEN DİLEĞİYLE

9742pasta9ac.jpg
bu pasta ya bayılıorum ya sana birinci hediyem

cakes.2.jpg
buda tüm hayatımdeğişti ailesine (kormayın ben yapmadım)

imglogo.asp

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN

PSİKO ' Alıntı:
ATAK HOCAM KALBİN GİBİ SEVİNÇ DOLU Bİ HAYAT SÜRMEN DİLEĞİYLE

9742pasta9ac.jpg
bu pasta ya bayılıorum ya sana birinci hediyem

ya bi insan bu kadar tiksinç olabilir ağla ( ya acilen kusma ifadesi aranıyor terli345 elimde mevcüt değil atakannnnnnnnnnnnnnnnn !!!.. 128956 )

ya bi insan bu kadar tiksinç olabilir ağla ( ya acilen kusma ifadesi aranıyor terli345 elimde mevcüt değil atakannnnnnnnnnnnnnnnn !!!.. 128956 )
[/quote]

ks3 Psiko sayesinde böyle bir smiley ihtiyaci doğdu dur bakalım daha neler olacak pc05

Atakan bey ilk siirin bas harflerinde atakan yaziyor ama ikincisi benim siirim degil. onu onceden yamzslar.

pisko ya vallahi sana ne diyeyim sayende forum kusmuk doldu ne yaramaz cocukseun esen oyle ya.

atakan bey bu arad benim kilolar aldi basini gidyor bayramdiya baklavalar su borekleri yiyorum ve kendimden igreniyorum artik ya bukadar olur. allah benim yardimcim olsun yemin ederimki alime dun beni dun taniyamdi. cunki cok kisa surede 20kilo aldigim icin ve yilarca ince zayif birisi oldgum icin. midem disarda igrencimya kusmayin ha bu yazilari okuduktan sonra zaten boyumkisa oldum futboltopugibi. yagficisi oldum ciktimya neyse ben bayramlasmaya gidyroium ve aksama yine isteyim yarin sabaha buralarda olurum. simdilik byeee

yaa napim ben böleyiiim ben kendime ceza verdim tek ayak üstündeyim dunk56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri