hayatimdegisti.com tasarımı yenileniyor..

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
www.hayatimdegisti.com yeni tasarımı güncelleniyor..
Telkinler de 2012 versiyonları ile güncellenecektir...

EVET YENİ TASARIMINIZ ÇOK HARİKA OLMUŞ,AZ ÖNCE GİRİŞ YAPTIĞIMDA GÖRDÜM... HATTA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYE BİRDEN AFALLADIM smil56...SUBLİMİNAL Mİ YAPTINIZ NEDİR music45 .... TEBRİKLER

EVET YENİ TASARIMINIZ ÇOK HARİKA OLMUŞ,AZ ÖNCE GİRİŞ YAPTIĞIMDA GÖRDÜM... HATTA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYE BİRDEN AFALLADIM smil56...SUBLİMİNAL Mİ YAPTINIZ NEDİR music45 .... TEBRİKLER

ben neden fark edemiyorum yeni tasarımı y789

İŞİN SIRRI DA BU ZATEN , SUBLİMİNAL YAPMIŞ !...kahvesmiley

yeni tasarım aşırı subliminal..

Yeni tasarim forumda degil sitede, yani acilis sayfasinda. Direk foruma bakan arkadaslar yeniliyi fark edemezlery789

yeni tasarımda mesaj tarihleride yer alırsa çok sevinirim.Forum açılıyo tarih yok konu açılıyo tarih yok konularla ilgili düşüncelerimizi yazıyoruz tarih yok...

arkadaşlar forum anasayfasındayken yani hayatimdegisti.com/forum sayfasındayken bir yerlerden ses geliyor .. nereden geldiğini bulan var mı :S ..

İLK YAZIYI YAZDIĞIMDA NE DEDİM "SUBLİMİNALMI YAPTINIZ NEDİR" ...

Tasarım güzel fakat tasarımdan önce gelen farklı unsurlarda var, siteyi tamamen kazanç amaçlı açık tutuğunuz her yerinden belli. Evet anlıyorum sitenin giderleri var fakat her yerden çıkan adsense reklamlarına ve imzalarda bile tamamen siteyi bozan reklamlara rastlamak çok sinir bozucu. Sırf bu kötü görünüm yüzünden bu foruma çok sık girmiyorum, giremiyorum kullanışını bozuyor. Bence temadan önce bu konuya değinmeniz gerekiyor. Çoğu forumda 4 PİXEL imza kullanılamazken burada her imza altında ikişer tane banner reklam mevcut. Daha yazılacak çok şey var fakat boşa yazdığımı hissettim zaten siz bunları biliyorsunuz, kolay gelsin yeni tasarım hoş olmuş.

Yeni tasarım çok güzel olmuş beğendim. Yalnız reklam bannerleri insanın gözüne gözüne giriyor artık buna ne yapılabilir bilemiyorum. Biraz daha subliminal olabilir bence :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri