hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
arkadaslar su an su sanye neler yapıyosunuz güncel olarak :D takılallım saat vererek vede :d gulensmiley

00:44 damardannnn gidiyoruz azer bülbüll canım yanarrr off bee 96

Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu

klavyeden yazıyorum 0051

16:36 uyumadan işe gittim :d cok yorgunum geri gitcem bir azdan

işyerindeyim, ara sıra forma bakıyorum. pc05
çaktırmayın patron duymasın sakın wave

01:03 cantanem kankamla msn nedeyim ;?=

Sinir oluyorum.Forum ne hallere geldi diye düşünüyorum 01:10

forumun farklı yerlerine yazdığım mesajları göndermeden silip, erteleme telkinini dinlemeyi çoğaltma kararımı verdim (başkalarını hoşgörebilmek adına ) 01:14

hosgörülü olabilmek biz insanlar icin cok zor olsada basarirken en cok sevindigimiz özel hareket ve davranislarimizdan biridir 25889 alk78

basarilar ve sabirlar diliyorum, bilmiyorum ne gibi bi sorunun var ama insaallah cözümlerini bir an önce bulabilirsin smil56

güzel bir konuya deginerek benide bilmeyerek bu konuda uyarmis sayiyorum kendimi, bunun icin ayrica tesekkür etmek istiyorum smiliyface

merhabalar..

sa:15:19 sevgili dostlarıma rica mesajı yazıyorum...

forumumuz içerisinde özellikle bir sohbet yada güncel ismi ile chat bölümü bulunmaktadır..

mesajlarımızın kalıcı ve öğretici izler taşımasını istediğimiz için bu kararı aldık..
genel sohpet olarak kafe bölümümüzü kullanabilir ilerleyen kişisel sohpetleriniz için özel mesajları kullanabilir
daha da ilerleyen sohpetleriniz için msn yada benzeri adresler ile birbirinize ulaşabilirsiniz..

forumda özellikle korumak istediğimiz türkçemizin güzel kullanımıdır..

mesajlarımızı yazarken bu konuda bize destek vermenizi önemle rica ediyorum..

yabancı harf yada kelime kullanmadan açık ve okunur bir şekilde kuracağınız cümleler çok daha keyifli okunacaktır..

mesajlarımızı yazarken duygularımızı pekiştirmek adına kullanacağımız simileyleri abartmadan peş peşe eklemessek
daha rahat okunur mesajlar göndermiş oluruz..

özellikle bir kişisel gelişim adresinde bir arada olduğumuzu tekrar hatırlarsak burada birbirimize tavsiye edeceğimiz
her şey birbirimizi bir üst basamağa taşımak adına olmalıdır..

arabesk müzik elbette sevenleri tarafından dinlenebilir.. ki bende zaman zaman dinlemişimdir..
ama bunları size önermiyorum.. özellikle açtığımız bir başlık var ki mutluluk veren şarkılar..

etrafımız acı yumağı ile örülü.. üzüntülerimizi tetikleyecek milyarlarca konu açabilirim size..
burada bir araya geliş amacımız mutluluğu yaşamak huzuru yakalamak..
bu yolda ilerlerken hepimizden ricam mutluluk motivasyonumuzu arttıracak konular üzerine yoğunlaşarak
kişisel gelişimimize katkıda bulunmamız..

zaman her birimiz için oldukça değerli..
zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmek dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

Sevgili Shamanic... sapkal89

Yazdıklarına katılıyor ve yazdığın tavsiyelerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum... alk78

Kişisel gelişim adına girdiğimiz bu sitenin, daha güzel hale gelmesi ve her birimizin faydalanabilmesi adına, başta ben olmak üzere bütün arkadaşlarımın da, tavsiyelerini dikkate alacaklarından eminim...

Tekrar sana ve bütün forumdaki arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyor, ilerlemek ve gelişmek adına yol aldığımız bu sitenin, daha bir çok arkadaşımza faydalı olacağını düşünüyor ve buna bütün kalbimle inanıyorum... sung66

Sağlıcakla... hismiley

bu başlıgın silinmesini istedim daha güzel konularda buluşmak üzere kardeşlerim..

<center>
hidetaggdb7.png
</center>

Sevgili arkadaşlarım..

Burada, senin benim durumu yok...

Bir bütün halinde, hayatimdegisti ailesi olarak paylaşımlarda bulunuyoruz...

Sitenin genel ve bütün halini korumak ve geliştirmek sadece benim, senin değil hepimizin görevi..

Sonuçta hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz..

Sağlıcakla... hismiley

tamam konuyu toparladığımız iyi oldu..
gerekirse yetkili arkadaşlar kapatsınlar..

arkadaşlar... sevincli

bize yakıştığı gibi toparladık.. thumbsanim
gerginliklerimiz son buldu.. 25889
ne dersiniz böyke daha güzel olmadı mı.. 12389

hepinize ricalarımızı dikkate aldığınız için teşekkürler.. s456

bu güzel ortamın korunması için hepimziin katkıları şart.. super

hep birlikte daha iyi günlere.. s456

arkadaşlar

biz bu forumda olarak seçkin kişiler olduğumuzu gösterdik önce kendimize, sonra da hayatım değişti ailesine..

yazdıklarımıza dikkat ederek seçkinliğimizi korumak ve yeni gelenlere önderlik etmek durumundayız...

lütfen bunun zıttı olan davranışlarda ve sözlerde bulunmayalım.. bu ailenin birer ferdi olarak üzerimize düşeni yaparsak, hiç kimse üzülmez...

saygılar hismiley

Bu güzel ortam tabii ki herkesin hakkı.Herkes yorumlarını ve fikirlerini açık ve güzel bir dille anlatıyor.Fakat rahatsızlıklar varsa,ve bu artık açık açık konuşuluyorsa insan kendine durup bir uzaktan bakmalı.Burada herkes iyi bir şeyler yapmak adına bulunuyor,hepimiz birbirimizin en büyük destekçisiyiz kuşkusuz.

bu güzel durumu koruduğumuz için hepimize kocaman alkış.. 25889

Aslında herhangi bir cevap vermeyi düşünmüyordum ama son olarak şunu söyleyebilirim...

Sanemce, sana katılıyorum ama bazı şeyler yerinde ve zamanında yapılır...Yapacağımızı yaptık da zaten...

Önderlik yapacağız diye hoş olmayan usluplara muhatap olacak değiliz...Bu senin için de benim için de herkes için de geçerli...

Saygılar... hismiley

isterseniz son noktayı koyalım. anlatılmak istenen burasının kişisel gelişim ile alakalı bir forum olup bu doğrultuda deneyimlerimizin, araştırmalarımızın paylaşıldığı bir forum. tabii arada espriler yada ne bilim farklı konuşmalar oluyor olmuyor değil. fakat kafe kısmında bu gibi durumların paylaşılmasının daha doğru olacağına inanıyorum.

umarım kırıcı olmamışımdır. hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri