Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
forumumuz içerisinde özellikle bir sohbet yada güncel ismi ile chat bölümü bulunmaktadır..
mesajlarımızın kalıcı ve öğretici izler taşımasını istediğimiz için bu kararı aldık..
genel sohpet olarak kafe bölümümüzü kullanabilir ilerleyen kişisel sohpetleriniz için özel mesajları kullanabilir
daha da ilerleyen sohpetleriniz için msn yada benzeri adresler ile birbirinize ulaşabilirsiniz..
forumda özellikle korumak istediğimiz türkçemizin güzel kullanımıdır..
mesajlarımızı yazarken bu konuda bize destek vermenizi önemle rica ediyorum..
yabancı harf yada kelime kullanmadan açık ve okunur bir şekilde kuracağınız cümleler çok daha keyifli okunacaktır..
mesajlarımızı yazarken duygularımızı pekiştirmek adına kullanacağımız simileyleri abartmadan peş peşe eklemessek
daha rahat okunur mesajlar göndermiş oluruz..
özellikle bir kişisel gelişim adresinde bir arada olduğumuzu tekrar hatırlarsak burada birbirimize tavsiye edeceğimiz
her şey birbirimizi bir üst basamağa taşımak adına olmalıdır..
arabesk müzik elbette sevenleri tarafından dinlenebilir.. ki bende zaman zaman dinlemişimdir..
ama bunları size önermiyorum.. özellikle açtığımız bir başlık var ki mutluluk veren şarkılar..
etrafımız acı yumağı ile örülü.. üzüntülerimizi tetikleyecek milyarlarca konu açabilirim size..
burada bir araya geliş amacımız mutluluğu yaşamak huzuru yakalamak..
bu yolda ilerlerken hepimizden ricam mutluluk motivasyonumuzu arttıracak konular üzerine yoğunlaşarak
kişisel gelişimimize katkıda bulunmamız..
zaman her birimiz için oldukça değerli..
zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmek dileklerimle..
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu nöbet durumu
Sevgili Shamanic... sapkal89
Yazdıklarına katılıyor ve yazdığın tavsiyelerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum... alk78
Kişisel gelişim adına girdiğimiz bu sitenin, daha güzel hale gelmesi ve her birimizin faydalanabilmesi adına, başta ben olmak üzere bütün arkadaşlarımın da, tavsiyelerini dikkate alacaklarından eminim...
Tekrar sana ve bütün forumdaki arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyor, ilerlemek ve gelişmek adına yol aldığımız bu sitenin, daha bir çok arkadaşımza faydalı olacağını düşünüyor ve buna bütün kalbimle inanıyorum... sung66
Bu güzel ortam tabii ki herkesin hakkı.Herkes yorumlarını ve fikirlerini açık ve güzel bir dille anlatıyor.Fakat rahatsızlıklar varsa,ve bu artık açık açık konuşuluyorsa insan kendine durup bir uzaktan bakmalı.Burada herkes iyi bir şeyler yapmak adına bulunuyor,hepimiz birbirimizin en büyük destekçisiyiz kuşkusuz.
bu güzel durumu koruduğumuz için hepimize kocaman alkış.. 25889
isterseniz son noktayı koyalım. anlatılmak istenen burasının kişisel gelişim ile alakalı bir forum olup bu doğrultuda deneyimlerimizin, araştırmalarımızın paylaşıldığı bir forum. tabii arada espriler yada ne bilim farklı konuşmalar oluyor olmuyor değil. fakat kafe kısmında bu gibi durumların paylaşılmasının daha doğru olacağına inanıyorum.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.