psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor.
huzun bende ayni ruh halindeyim birde ofke patlamalarimi kontrol etmeye calisiyorum,huzur allahim huzur...yaş iş yeni bir yer maddi manevi her şey aynı tek fark ailemden de uzak yalnız yaşıyorum. aynı durumdayım. bir gün neşeli iyi diğer gün berbat. kendimde obsesif kompulsif davranış bozukluğu var diye düşünüyorum. bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapma isteği de olmuyor deniyorum sadece o kadar!!!
hiçbir zaman değişmeyecek.
değişim hep varolagelen bir şey. Umutsuz olmamak lazım ama deli gayret gerektiriyor arkadaşım orası kesin. Ben yıllar önce yemin ettim kendime. Ya değişecek ya değişecek dedim. Ölümüne değiştirecem dedim yani. Tam da şöyle söyleyebilirim. Hani Fatih Sultan Mehmed Han istanbula tepeden bakmış ve demiş ya " İstanbul ya sen beni alacaksın yada ben seni" Fakat çok dibe düştüğüm bitti dediğim zamanlar olmuştur. Çok karanlık gecelerde ağladığım, kendime hayata kahrettiğim olmuştur. Pes etsem ne olacak elimde ne kalacak. Bomboş bir hayat boşa geçen bir ömür. Ya yapacaktım ya yapacaktım. Başka çaresi mi var?ooo67
sevincli :zpzp: hepimiz öyleyiz yaşasınnn iyi ki böyleyizy789hastayım sana, harikasın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.