HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

daha once gıtmıştım ancak hıc bır faydasını goremedım ben bu konuyla alakalı...o yuzden bu zamana kadar gıtmeıdm ama sanırım gıtmem gerekıyor..uzerımdekı yukten kurtulmam lazım artık bunaldım cunku

eğer her hangi bir rahatsızlığın yoksa gitmene gerek yok. uzun sürer psikolog ben zaten psikloğa sadece bilmediğin bir rahatsızlığın varsa git diyorum. Yoksa diğer yöntemler daha iyi. İstersen Rumi ve aşkın terapi kitabını bir oku. EFT tavsiye ederim. İyi hissetmek tv de de çok güzel videolar var hastalıklarla ilgili oranında faydası olur. Ve tabi ki telkinlerinde çok faydası var.

yaş iş yeni bir yer maddi manevi her şey aynı tek fark ailemden de uzak yalnız yaşıyorum. aynı durumdayım. bir gün neşeli iyi diğer gün berbat. kendimde obsesif kompulsif davranış bozukluğu var diye düşünüyorum. bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapma isteği de olmuyor deniyorum sadece o kadar!!!

Gerçekten beni üzüyorsunuz. Cidden, nasıl yardım edebilirim diye düşünüyorum. Ben birilerini mutsuz gördüğümde endişeleniyorum, üzülüyorum. Elimden her hangi bir şey gelmiyor. Sizlerin bu sözleri beni yaralıyor. Değiştirmek için bir şey yapmak içimden gelmiyor. Neden? Çünkü yoruldunuz. Nereye gideceğini bilmeyen bir kaptan gibi, pusulası bozuk bir gemi gibi rüzgar ne taraftan eserse o yana savrulan gemiler misali..
Bir yön yok, bir yol yok!.. "Yeis mani her kemaldir." demiş büyüklerimiz. Yani ümitsizlik her olgunluğun, her işin önünde ki engeldir. Her işin olgunlaşmasına engeldir.

Ye's öyle bir bataktır ki,
Düşersen boğulursun
Azmine sarıl sımsıkı
Bak ne olursun

Mehmet Akif Ersoy

Soruyu yüreğinden sor, cevap da yürekten gelecektir. (Omaha Kabilesi)

nasıl soru sorcagımı bıle bılmıorum:( aynen artık denemıorum bıleee

psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor.

psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor.

Tamam kabul ediyorum. Bu ülkede psikoloğa gitmek ciddi külfet. Oldukça maliyeti yüksek. Psikologlar ilaç vermiyorlar. İlaç verenler psikiyatrlar. Psikologlar algıyı değiştirmeye çalışırlar. İyi hissetmek tv var. Orada obsesif kompülsif tarifi ve tedavi yolları vardır. Bu hayat insana bir armağan. Bu dünyaya kendimizi gerçekleştirmeye geldik. Hayat amacımızı bulacak ve o işi yapacağız. Ben elimden geldiğince bu manada sizlere yardımcı olmak isterim, çalışırım. Rüyalarınıza danışın. Rüyalarınız size yol gösterir. Birlikte rüyalarınızı çözebiliriz. Bana yazabilirsiniz rüyalarınızı birlikte anlamlarını çözer bir yol buluruz. Biraz gayret biraz inat lütfen. Geçmiş geçti, yarın daha gelmedi. Elimizde sadece bu gün var. Öyleyse sadece içinde bulunduğumuz anın hesabını tutalım. Ve yazın arkadaşlarım. Yazdıkça, kendinizi çözersiniz.

pes etmek yok gülücük, beyazhuzun.. şimdi yeniden kalkış zamanı, yeniden uyanış, yeniden diriliş..ne kadar dikenli yollar olsa da çok yaralansanız da bugun yeni bugun..önce inanmak sonra inadına mücadele..bak göreceksınız eninde sonunda zafer sizin olucak..sevgiylee

sen gerçekten istediğin zaman : )

çok istiyorum ama nerde neyı yapacagımı artık bılmıyorumm cok bunaldım:(

yaş iş yeni bir yer maddi manevi her şey aynı tek fark ailemden de uzak yalnız yaşıyorum. aynı durumdayım. bir gün neşeli iyi diğer gün berbat. kendimde obsesif kompulsif davranış bozukluğu var diye düşünüyorum. bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapma isteği de olmuyor deniyorum sadece o kadar!!!
huzun bende ayni ruh halindeyim birde ofke patlamalarimi kontrol etmeye calisiyorum,huzur allahim huzur...

ben öfkemi de kontrol altına alamıyorum. hayatımda hiç bir şey değişmiyor.mutlu olmak için bir sebebim yok :(

hiçbir zaman değişmeyecek.

değişim hep varolagelen bir şey. Umutsuz olmamak lazım ama deli gayret gerektiriyor arkadaşım orası kesin. Ben yıllar önce yemin ettim kendime. Ya değişecek ya değişecek dedim. Ölümüne değiştirecem dedim yani. Tam da şöyle söyleyebilirim. Hani Fatih Sultan Mehmed Han istanbula tepeden bakmış ve demiş ya " İstanbul ya sen beni alacaksın yada ben seni" Fakat çok dibe düştüğüm bitti dediğim zamanlar olmuştur. Çok karanlık gecelerde ağladığım, kendime hayata kahrettiğim olmuştur. Pes etsem ne olacak elimde ne kalacak. Bomboş bir hayat boşa geçen bir ömür. Ya yapacaktım ya yapacaktım. Başka çaresi mi var?ooo67

Bende ayni durumdayim mücadele ediyorum yasadigim sehri isimi degistirdim ama gecmis pesimi birakmiyo boyle oluncada hayatima kimseyi katamiyorum hep yalnizim.ama yilmayacam ben sonuna kadar mucadele edecem saglikli bi ruh haline ulasana kadar yani ozumdeki beni ortaya cikarana kadar .mevlananin dedigi gibi mum olmak kolay degildir isik sacmak icin once yanmak gerek.

değişim hep varolagelen bir şey. Umutsuz olmamak lazım ama deli gayret gerektiriyor arkadaşım orası kesin. Ben yıllar önce yemin ettim kendime. Ya değişecek ya değişecek dedim. Ölümüne değiştirecem dedim yani. Tam da şöyle söyleyebilirim. Hani Fatih Sultan Mehmed Han istanbula tepeden bakmış ve demiş ya " İstanbul ya sen beni alacaksın yada ben seni" Fakat çok dibe düştüğüm bitti dediğim zamanlar olmuştur. Çok karanlık gecelerde ağladığım, kendime hayata kahrettiğim olmuştur. Pes etsem ne olacak elimde ne kalacak. Bomboş bir hayat boşa geçen bir ömür. Ya yapacaktım ya yapacaktım. Başka çaresi mi var?ooo67

hastayım sana, harikasın...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri