Hayatım Değişti MSN Grup açılmıştır...

Ellerine sağlık sevincli

Çok güzel düşünmüşsün. Hayırlı olsun grubumuz ttli3

süper olmuşşş..bazen sitede sorun oluyor..sorun varmı diye soracak kimse olmuyor ortada..

harikaaaaa sevincli en kısa zamanda geleceeeemm :D:D

hayırlı olsun. daha evvel buna benzer bir fikir üretmiştik fiiliyata ancak geçebilmesi sevindirici...

bu fikri düşüneni alkışlamak lazım :)

Şerefsizim benim aklıma gelmişti.. Gerçek..dl67
Kim düşünmüşse çok iyi düşünmüş.. İnş hayırlı olur..bende geliyim barii..u859

cok guzell yaa ellerine aklına saglıkk :,)

ellerine saglik cok güzel.
kiss elektrik senide bekliyos ona göre kih kih kih:))

çok güzel olmuş gerçekten.

50 kişi oldu grup..msnde birbirimizi yakından, kişisel özelliklerimizle tanıdık..herkes artık somut halde gözümde

Msn grup çok güzel bir fikir öncelerden bayağı bi aktifmiş fakat şu an çok durgun.Arkadaşlar bekliyorum bende msn gruba sizleri

group1159186@groupsim.com

ekleyin

herkes tatilde canım..grupta çalışmalar yaptık uzun süre..herkes o kadar memnun kaldıki belkide istediği birşey kalmadı:)

bede ekledim ama anlık paylaşım derken neyi kastediyorsunuz nasıl paylaşımlar olacak.

msn de kişi ekleme kısmına ekleyebilirsin. ekli olan site üyeleriyle msn den görüşmen sağlanır

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri