Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor

Cevap: Merkezimizde ki İlk eğitimimiz

Kişiye Özel Olumlama Sanatının İncelikleri
Tarih:23 Ekim Cumartesi 13.00-15.00
Yer:Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi
İstanbul Merter
İrtibat No:05395596422
Eğitimci:Abdullah Canıtez
Atakan Sönmez

Olumlamaların mantığı ve işleyişi nedir ?
En etkin olumlamalar nasıl düzenlenir ?
İsteklerimize ulaşmak ve sorunlarımızı çözmek için olumlamalarımızı oluşturmayı ve olumlamalarla bilinçaltımızı doğru bir şekilde etkilemeyi öğreneceğiz.
Hediye:Çekirdek inanç tespiti ve çekirdek inancımıza uygun olumlamalar tüm katılımcılara hediye olarak yapılacaktır.
Ayrıca her katılımcıya hedeflere uygun olumlamalar hazırlanacaktır.
Kontenjan:12 kişidir Kalan:3
Fiyatı:100 tl Ocak Ayına Kadar:40 tl dir.

Kayit için form doldurunuz
http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php

Bu eğitim ilk eğitim olduğu için 70.000 yakın üyemize duyuru yollamadik.
O yüzden katilim sınrlı olacaktır.Her kişi ile birebir ilgilenme fırsatı olacaktır.
Kişisel gelişimin temeli olan nasıl olumlama yapacağınız ile ilgili bu eğitimi kaçirmayin.
Facebook etkinlik sayfamız
Willkommen bei Facebook

Bu eğitim için son 3 kişi kontenjan kalmistir.
Birebir olarak kişiye özel olumlamaların belirleneceği eğtiim için kayidinizi yaptirabilirsiniz.

Cevap: Merkezimizde ki İlk eğitimimiz

Bu eğitim için son 3 kişi kontenjan kalmistir.
Birebir olarak kişiye özel olumlamaların belirleneceği eğtiim için kayidinizi yaptirabilirsiniz.

Kişiye Özel Olumlama Sanatının İncelikleri
Tarih:23 Ekim Cumartesi 13.00-15.00
Yer:Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi
İstanbul Merter
İrtibat No:05395596422
Eğitimci:Abdullah Canıtez
Atakan Sönmez

Olumlamaların mantığı ve işleyişi nedir ?
En etkin olumlamalar nasıl düzenlenir ?
İsteklerimize ulaşmak ve sorunlarımızı çözmek için olumlamalarımızı oluşturmayı ve olumlamalarla bilinçaltımızı doğru bir şekilde etkilemeyi öğreneceğiz.
Hediye:Çekirdek inanç tespiti ve çekirdek inancımıza uygun olumlamalar tüm katılımcılara hediye olarak yapılacaktır.
Ayrıca her katılımcıya hedeflere uygun olumlamalar hazırlanacaktır.
Kontenjan:12 kişidir
Fiyatı:100 tl Ocak Ayına Kadar:40 tl dir.

Kayit için form doldurunuz
http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php

Bu eğitim ilk eğitim olduğu için 70.000 yakın üyemize duyuru yollamadik.
O yüzden katilim sınrlı olacaktır.Her kişi ile birebir ilgilenme fırsatı olacaktır.
Kişisel gelişimin temeli olan nasıl olumlama yapacağınız ile ilgili bu eğitimi kaçirmayin.
Facebook etkinlik sayfamız
Willkommen bei Facebook

Şu an için form dolduranlarla birlikte eğitim için kontenjan dolmuş görünüyor.
Form dolduranlara da tek tek mesaj atip adres bilgilerini detayli yollayacağim.
Eğitimde ikramlarımızda sınırsız olacak.
Ekler pastalar;ispanakli peynirli börekler,kurabiyeler,içecekler.

Katilimcilar hem kişisel gelişimlerine büyük katkida bulunacak bir eğitime katilacak hemde keyifli bir cumartesi günü geçirecekler.
İlginiz için teşekkürler.
actionsmile

öyle çok isterdim ki katılmayı..istanbulda bulunduğumda mutlaka ziyaretinize geleceğim..tebrikler hayırlı olsun..

Eğitime katıldım bugün.Abdullah beye ve Atakan beye teşekkürler.Eğitimde bol bol ağlayıp ,çıkışta arkadaşlarla buluşup bol bol güldükten sonra telefonumu çaldırmış olsamda yinede güzel bir gündü :)

Ben bu ay çok yoğun olduğum için foruma giremedim... Çok istediğim bir eğitimi kaçırmışım... çok üzüldüm şimdi... eğitimler devam edecek mi?

Ben bu ay çok yoğun olduğum için foruma giremedim... Çok istediğim bir eğitimi kaçırmışım... çok üzüldüm şimdi... eğitimler devam edecek mi?
Kendi yerimizde ki ilk eğitimimiz gayet keyifli ve verimli geçti.
Tüm katilimcilara teşekkürler.
Bundan sonra da eğitimler olacak.

Abicim giremiyorum uzun zamandır.HAyırlı uğurlu olsun eğitim merkezi kısmetse bir gün geleceğim inşallah

Hayırlı olsun. Keşke Ankara'da da olsa...

Yeni eğitim programı bekliyoruz amaa.....nerde hani?

Yeni eğitim programını hazirliyorum şu an.
Bir kısmını bu gece ekleyeceğim.

Aslında evet yeni bir eğitim programı ve takvim olursa elimizde biz de bu takvime göre program yapabiliriz.

Bu Pazar günü İmgeleme teknikleri ve Kuantum İsim analizi eğitimlerimiz olacak.Bu gece duyursunu yapacağim.

Hafta içi de eğitimlerimiz olacak.Kasım ayı içerisinde saat 19.00 da hafta içi eğitimler film terapiler olacak.

Pazar görüşürüz aksilik çıkmazsa.Ne güzel evime yürüyüş mesafesinde kuruldu merkez:)

yeni üyeyim eğitm hakkında ve merkezle ilgili kısa bilgi rica etsem :)

Merhaba arkadaşlar, ben de konu başlığını görünce açıkçası istanbulda olacağını düşünmeden mutluluktan uçtum,ancak istanbulda olduğunu farkedince de üzüldümmmm:( izmirde böyle bir çalışma yapılmayacakmı acaba?bundan sırf izmirde yaşadığım için mahrum kalmak istemiyorum..

Atakan bey öncelikle yeni eğitim kurumunuzun size ve ihtiyacı olan herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Merak ettiğim bazı hususları sorarak bilgilenmek istiyorum ve cevabınız içinde şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
1- Kişiye özel hazırladığınız eğitim cd leriniz ile eğitim kurumunuzda vereceğiniz eğitimler arasında ne tür farklar vardır?
2- Seminerlere katılmayan birisi şahsına özel hazırlattıgı bu cd leri dinlediği taktirde aynı verimi alabilirmi?
3- Eğer cd lerden aynı verimi alabiliyorsak seminerlere katılmamız için gereken farklar nelerdir?

Atakan bey öncelikle yeni eğitim kurumunuzun size ve ihtiyacı olan herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Merak ettiğim bazı hususları sorarak bilgilenmek istiyorum ve cevabınız içinde şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
1- Kişiye özel hazırladığınız eğitim cd leriniz ile eğitim kurumunuzda vereceğiniz eğitimler arasında ne tür farklar vardır?
2- Seminerlere katılmayan birisi şahsına özel hazırlattıgı bu cd leri dinlediği taktirde aynı verimi alabilirmi?
3- Eğer cd lerden aynı verimi alabiliyorsak seminerlere katılmamız için gereken farklar nelerdir?

Merhaba
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Kişiye özel cd ler tek başına etkilidir.Ancak bu konularda eğitim almakta etki düzeyini arttirir.Subliminal ile ilgili ne kadar çok şey bilirseniz o kadar çok verim alirsiniz.Direçnleriniz azalır.

Seminerlerde hem benim hemde diğer arkadaşlarımın verdiği eğitimler oluyor.
Nlp,hedef belirleme teknikleri,eft,spor başarısı,reiki,diksiyon gibi dolayısı bu ve benzeri eğitimler cd lerde yoktur.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri