- Reaksiyon puanı
- 0
herkese tekrar selam arkadaşlar uzun zamandır ortada yoktum,hepinizi çoook özledim..sizden uzak olduğum sürede ne mi oldu??3 kez sigarayı bıraktım ve 3 kez tekrar başladım.....şu an 4 gündür içmiyoroum ..bırakma kararım -içen birileriyle olmadığım dan bu süreçte-- bu sefer artık kesin diyorum çünki biliyorum ki başarıcam...arkadaşlar içmiyorken herşey 1 sigara içmekle başlıyoorr .ben hep'''isteyince içmiyosun işte ,irade sende kendini kasma yak bi tane kendi iradenle,,tekrar kendi iradenle içimicen nasılsa ''diyerek 1 sigarayla devamını getirdim...ne kaddaarrr tuzak bi düşünce bu anlatamam..çünkü bu seferde ''amannn 1 tane içtin işte 1 ide bir 100 üde ''diyosun bu sefer..önemli olan o ilk sigarayı içmemek...yapmıcammm başarıcammm siz başaranlar gibiiii....
ancak bişey sorcam sizlere..ben bıraktıktan sonraki 1-2 hafta sabahları özellikle ,,acaip boğaz yanması,,öksürük,bazen hırıltı...yani ben bırakır bırakmaz o temiz ve sağlıklı boğaz yapısına sahip olamıyorum..içtiğim zamanlar hiç bu yönde şikayet duymuyorum....nedir nedendir...bilemedim....
sevgiyle..
ancak bişey sorcam sizlere..ben bıraktıktan sonraki 1-2 hafta sabahları özellikle ,,acaip boğaz yanması,,öksürük,bazen hırıltı...yani ben bırakır bırakmaz o temiz ve sağlıklı boğaz yapısına sahip olamıyorum..içtiğim zamanlar hiç bu yönde şikayet duymuyorum....nedir nedendir...bilemedim....
sevgiyle..