- Reaksiyon puanı
- 0
Canım yaşadığın gelişmelerin hemen hepsi bende de var. İştah dışında: ) Keşke o da olsa. Ben de değişime hızlı başlayanlardanım. Değişimimiz hep olumlu yönde olsun. Mutlu kal
canım harikasın happy6daha işin başında olmana rağmen ilerlemelerini küçümsememen ve onları farketmen gerçekten çok güzel bir özellik 12389 hele bir de onları görebilmek için içine bakman ve olumlu değişimlerin neler olduğunu bulmak üzere araman da çok hoş y789
gördüğüm kadarıyla birçok olumlu gelişme yaşamışsın ve kendine yapılacaklar listesi yapmışsın...kendine en kolay ve en zevkli gelicek olan ve en çabuk sonuç alabileceğin maddelerden başlarsan daha motive edici olur...hem listenden bir veya birkaç maddenin kısa sürede kalkmış olmasının rahatlığını ve gururunu yaşarsın 12389 olumlu gelişmeler listenin bu kadar uzun olduğunu görünce en az ben de senin kadar sevindim...hatta çocuklar gibi sevindim senin adına blissyolumlu gelişmeler listenin kabarması ve yapılcaklar listenin azalıp küçülmesi dileğiyle...k8908
Canım yaşadığın gelişmelerin hemen hepsi bende de var. İştah dışında: ) Keşke o da olsa. Ben de değişime hızlı başlayanlardanım. Değişimimiz hep olumlu yönde olsun. Mutlu kal
bak bu uzun zamandır bende var tv izlemesem de bazen netten dizilere takılmıyor değilim15 güzel madde getirmişsin hayatına. Gerçekten kayda değer, değerli değişimler. Yapman gerekenlerin de farkına varmışsın bu daha da güzel. Sürekli ileriye doğru gidiyorsun, geride kaldı kalması gerekenler
Kitabı bitirince muhakkak haber ver alacağım çünkü. Eğer grafikte olur da uzmanlaşırsam bir gün ve o gün sen kitabı yeni bitirmiş olursan ya da 2. kitabın yeni bitmiş olursa kapak tasarımın benden![]()
Sevgili kırmızı günlüğüm, bugün güne muhteşem başladım. Biliyor musun dün eve gelince süper birşey oldu. Annemler yatağımın yerini eskisi gibi yapmışlar. Duvara yaslamışlar. Bana sormuşlardı bende yarım ağız yarı gönüllü tamam demiştim. Annem odan böyle çok karışık gibi görünüyor demişti. Düzen de bana hemen kabul ederim tabi. Neyse ben unutmuşum günlükcüm bunu ve akşam eve gelince ilk talındığımız halindeki gibi bulunca bir sevindirik oldumki sorma))) Yatağımı fenq shuiye göre değiştirip ortaya koymuştum bayramda hastayken tvde görmüştüm evlilik için öyle yapmak gerekiyormuş sırf o yüzden öyle yapmıştım. O günlerde griptim ve hep evdeydim bir uyuşukluk gelmişti bana bende hep gripten kalma diye düşündüm. Annemler dün işte duvara dayamışlar alan açılmış oda kocaman olmuş caıon önü boş hemen oturdum ışıkları söndürdüm karşı tepeye ve yıldızlara bakıp hayal kurdum. Gel gelelim bu güne
Sabah 7:10da gözlerimi kendiliğimde açtım hemde uykumu almışım gibi hissettim aman daha saat var 7 buçuk olsun çalsın kalkarım dedim olmadı ama aslında uyanığım alışkanlık olmuş bayramdan beri saat çalsın kapa 10 dakika sonra tekrar çalsın kapa
Neyse ben artık kendime kızdım ve uyandın mis gibi hava güzel uykunu almışsın ne oyalanıyorsun kalk kahvaltını yap güne başla dedim 7:50de kalktım. Bu iyiye işaret hemde uykumu iyice almış şekilde kalktım. Çok iyi bir ilerleme bu. Birde gece hiç uyanmadım. Şimdi düşündümde ben bayramda yatağımın yerini değiştirmeseydim acaba hiç böyle uyku sorunum olmayacak mıydı? Hep eskisi gbi erkenden uykumu almış bir şekilde kalkacak mıydım? Tahminlerim yatağımın bu yerinin bana uygun olduğunu söylüyor. Gerçektende öbür türlü odanın ortasında uyumak bana güven vermedi sanırım. O yüzdende hep gece uyandımda uyandım. Keşke önceden anlasaydım. Bunun yataklamı alakalı olduğunu zaman gösterecek.
Birde sevinçle kalkıyorum böyle dinlenince pek hoşuma gidiyor. Tamam çok uzattım günlükcüm bu konuyu
) Bu arada artık suçlamaları dinlediğimin 5.günü filan ve başım gerilmiyor kötü etki yok. Rüyalarımda olumlu olmaya başladı
Yaşasınnnnn yaşasınnnn çok mutluyum. Çekim yasasıda daima iyi yönde işliyor. Süpperrrrr şimdi dün birde burda matgrix konusunu gördüm neden yeni farkettim anlamadım. Başta ne bu matrix falan saçmadır desemde meğer benim konummuş ben ne bileyim o filmi bile izlemedim belkide izlemeliyim. Sizce izlemeli miyim? Bugün hemen gidip o kitabı alıp okuyup uygulama yapıcam çekim yasasını daha bir kuvvetlendirir gibime geliyor.
insanın hiç aklına gelemyecek kadar küçük bir eşya veya eşyalar topluluğu da rahatsız ediyor olabilir arasıra odanda küçük değişikliklerle denemeler yapabilirsin 12389 eşyaların yerlerinin değişmesinin senin üzerinde etkiler yarattığını farketmen çok güzel olmuş y789 renklerin de etkisi oluyor aynı zamanda...
sana birşey söyleyeceğim ve belki çok güleceksin girlhahagirlhaha bende matrixin 3 filmi de var elimde ama doğru dürüst oturup izlemedim..1. ye de şöyle bir bakmıştım ama karışık gelmişti sıkılıp kapatmıştım...o yüzden izledim de diyemem...ama indirdim ve duruyor khkh56khkh56
ooo Rüyaların olumlu olmaya başlamış..Çekim yasasının faydalarını görüyorsun çok sevindimmm..
İçeriğini bilmiyorum ama o kitaptaki uygulamalar çekim yasasını kuvvetlendirebilir .İçime doğru sanki kesin konuştumy789
Kitabı almayın bana kalırsa, boşuna masraf. Yazar hiçbir şeyi anlatamamış boşa zaman kaybı. Kitabı okumaktansa sitedeki bölümü okuyun, orada kitaptan kat kat fazla bilgi var. Bu arada çok uzun yazamıyorum ama geçen sayfadaki mesajın için sana bir ara destan yazmayı düşünüyorum günlük sahibi![]()
waaayy bu ne güzel enerjiiii ohh be mutlu oldum hesosyallik artırıcı telkinini dinlemeye değerrr çünkü çok seviyorumm müthiş telkinn sakinlik hissi veriyor..Rejime adım atmışsın .herşey gönlünce olsun.iyiki varsın..
Heyyyyooooo güzel sitenin güzel insanları herkese merhaba. Saatler biraz geç oldu farkındayım bugün biraz geç yazıyorum ama napalım işler yoğundu. Abim burada olmayınca işler yoğun oluyor, ama ben artık içimde herşeyi zamanında yapmaya yetecek vaktim var deyip içimi rahatlatıp yoluma güvenle devam ediyorum. Hey Alllahım bugünler için şükürler olsun. Böyle güzel insanların varlığını biliyordum hissediyordum, şimdi onlarla tanışmak çok güzel. İnsanda ne stres kalıyor ne bişey. Neşeyle siteye girip tıkır tıkır yazıları döktürmek geliyor içimden)))
Bugün saat 7:30 da kalktım. Başardım sonunda üstelik kendi yatağımda bile değildim. Abimlerde kaldım dün gece ve saat 7:30 olur olmaz zıpladım bir sorumluluk duygusu hakimdi üstümde. Sanki suçlama telkinleri baya bir işe yaradı şimdi onu çıkarıp sosyallik koydum)) Sosyallik zamanıııııı. Ertelemeyide çıkardım çünkü ertelemeyi daha sonra erteledim
)) daha önce başka şeyler yapmam gerek. Sosyallik ve zarif sağlıklı bir incelik yani kilo vermeye başlıyorum. Rejim ve düzenli spora yine yeni yeniden başlıyorum. Olleyyyyyyyyy bu sosyallik hakkeden 5 saattir dinleyince insana daha bir enerji veriyor. Aslına bakarsanız aramızda kalsın ama ben başardım ya erken kalkmayı gaza geldim kendimle gurur duydum birazcıkda şımardım galiba
))
Gördüğünüz gibi telkinleri dinleye dinleye insan ne hale geliyor. Güzel bir hale geldiğini düşünüyorum. Yarın rejime başlıyorummmm. Bugün netten Mehmet Öz'ün 1 haftada 3 kilo diyetine baktım o bana uygun göründü hazırlayabileceğim ve rahatça yapabileceğim bir diyet. Merak edenler baksın netten tavsiye ederim. Tabiki hergün en az yarım saat yürüyüş ve onun birde göbek eritme hareketleri var ben asıl onları yapıcam. Çünkü insan kaç kiloda olursa olsun belinin kalınlığı çok önemli. Ben zayıf biri gibi görünüyorum ama belim artık ölçmeye korkuyorum 70 i geçmiştir. Yürürken göbeğin sallandığını hissettiğim gibi giydiklerimde baya çirkin gösteriyor. Zayıflayıp sıkılaşana kadar alışverişi yasaklıyorum kendime. (hem para biriktirmem içinde iyi olur bu)
Bu arada su içmeyi ihmal etmiyorum en azında o birşeyGöreceksiniz doğum günüme kalmaz fıstık gibi olurum. Tabi burada öenmli olan yazılanı uygulamak. Akşamları geç saatlerde dönüp spor yapmak zor olacağı için eve gider gitmez hemen spor yapıp dış alıp öyle yemeğe oturucam yada erken kalkıyorum ya artık
)) sabah sabah spor yapıcam. Burada gizli bir sitem hissettim kendimde. (İçimdeki bir kötü ses bana karşı çıktı sanki, tembel seniiiiiii hemende deyiverdin sabah sabah kim yapacak sporu. Ben buraya yazıyımda mahçup olmamak için sizlere yaparım
)) İyi taktik gibi göründü bu. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Bu akşam ızgara balık yemekle başlıyorum. Ne kadar hareketsiz bir işim var beni bu hale getiren hem o hemde şu abur cuburlar tatlılar börekler çikolatalar ve öğünleri dolu dolu yemekAnnem kızım senin ağzın hiç durmaz mı habire birşey yiyorsun diyor. kadın haklı. (iyi insan lafın üstüne arar) aradıda
) Evet tam yazıcam şimdide aşkım aradı
) Bugün içimden çekim yasasını kullanayımda bugün aşkımla buluşmayalım o kendiliğinden bugün işim var buluşmayalım desin demiştim. Unutmuşum. Şimdi aradı ve aynen öyle dedi. Yine başardımmmmmm Teşekkürler çekim yasası
) Sporumu yapabileceğim demek oluyor bu. Akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmayı ve sonrasında banyo yapıp mışıl mışıl uyumayı daha çok seviyorum.
Merhaba güzel günlüğüm. Bugün güne accayip enerjik başladım. Neden dersen) bugün tartıldım 600 gram vermişim ondan önceki günde heralde spor yaptığımdan dolayı 500 gram yani 2 günde 1100 gram vermişim. Karnım hafifcik inmiş
)) Ayyy çok mutlu oldummm kendimle gurur duydum. Bu arada kilo verme telkininide dinledim dün soyyalliğe ek. Ego kendine güven mutluluk da vardı. Bugün ihtiyacım olmayacağını düşündüğümden kilo vermeyi çıkardım. Azmimde bir eksiklik olursa yine dinlerim
))) çok mutluyummmmm çok mutluyummmm olleeyyyyyy.
Çekim yasasıda beni seviyor bende onu seviyorum ne yalan söyleyim durum böyle)) Arada ufak pürüzlerde olsa hayat süperrrrr o pürüzlerde gidiyorrrr kalmıyorrrr laylayylommmm.
Şuanda çayımı yudumlarken bir mutluyumkiiiii. Herkesin dilekleri gerçekleşsin.
Heyyyyyyy dünde kitapçıya gittim aldım istettiğim o meşhur kitap gelmiş. Yaşasınnn yaşasınnnn onu biran önce okumak istiyorum. Öncesinde buralarda işlerim var)) Biraz daha paylaşımlarda bulunmak istiyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum sevgilerrrr saygılarrrrr
956k Tebrikler hergün biraz daha fazla çekim günlerin olsun dileğiyle mutluluklary789s456Mutluluğun daim olsun.Sevindim karnının azcık inmesine..Çekim yasasıyla başarı elde ediyorsun çok sevindim çok..Benim çekim yasası uygulamaları kabul oluyoroleyy Kitaptadaki paylaşımlarının ilgiyle takip edeceğim..Görüşmek üzereeee..
Geçmiş olsun...Bazen benimde boynum hamlıyor yüksekte yattığım zaman oluyorçekim yasasıyle geçiyormuş o zaman hamladığında çekim yasası uygularım ben ...
Parfümünü güle güle kullan hımm günlüğüne sıkarsan o kokuyu bende koklarım..
Kilo vermede tembellikler olur önemli olan durumun farkında olmak ..kiby789
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.