Hayata dokunmak istiyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

mavilikler

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba..
Uzun yıllardır sosyal fobi hastasıyım.Hiçbir tedavi,kitap ya da kurs bu kabustan kurtulmama yeterli olmadı.Umarım bu kez doğru çözümü bulmuşumdur.Çünkü hayatın yanıbaşımdan akıp gitmesini seyretmekten çok yoruldum.Aranıza katıldığım için çok mutluyum.Şimdiden yalnız olmadığımı hissediyorum.Sevgiler...

Merhaba..
Uzun yıllardır sosyal fobi hastasıyım.Hiçbir tedavi,kitap ya da kurs bu kabustan kurtulmama yeterli olmadı.Umarım bu kez doğru çözümü bulmuşumdur.Çünkü hayatın yanıbaşımdan akıp gitmesini seyretmekten çok yoruldum.Aranıza katıldığım için çok mutluyum.Şimdiden yalnız olmadığımı hissediyorum.Sevgiler...

yalniz degilsin tabi ben varim kral:)) ve daha nice güzel insanlar
hosgeldin mutlu paylasimlar...
siir gibi oldu gene

Duyarlılığın için çok teşekkürler...Cevabı geciktirmemin nedeni mesajını önemsememem değil kesinlikle Eğer sosyal fobi hakkında biraz olsun bir fikrin varsa biz sosyal fobikllerin her konuda nasıl kılı kırk yardığımızı bilirsin.Senin bu dostça merhaban karşısında bile birkaç dakika geri çekilip bir tehlikeyle karşıkarşıyaymış gibi uzun uzun düşünme ihtiyacı duymam da bu yüzden...Dostluğun için tekrar teşekkürler...

anliyorum önemi yok:)
ama genede kendini cok germe derim rahat ol sanada öyle yansisin hayat...

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. Sitemizde Birçok Paylaşım Bulacaksınız.
sapkal89

merhaba mavilikler

yanımıza hoşgeldin. mutlu paylaşımlar actionsmile

hoşgeldin can-mavilikler, hoşgeldin sevgi denizine...

harikasın... blissy

seni anlıyor ve sevgiyle kucaklıyorum canım benim...ttli3

8617617sm.jpg

hoşgeldin...sevgiyle geldin...

güzelliklerin bulunduğu yerdesin...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri