hayalinizdeki araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Ynt: hayalinizdeki araba

Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce

out.php

benim hayalimdeki araba buymuş, ben bunun direksiyonuna geçtiğimde, bu araba hırsından ağlar..az daha dünyada ilk defa yavaş sürdüm diye ceza yediğim için guines rekorlar kitabına girecektim ben.

benim arabamı kopyalayıp yapıştıramadım ama kırmızı bir ferrariydi fotoğrafı nasıl yapıştırıyorsunuz buraya utananadam

önce çıkan resmin üzerine sağ tıkla RESMİ FARKLI KAYDET TIKLA resim kaydediliyor..sonra resim upload et,resmin direkt linkini kopyala, yanıtla butonuna tıkla..smilelerin üstünde resim ekle butonuna tıkla ve kaydettiğin resim linkini yapıştır, bu kadar kolay gelsin.

im040.jpg
aaayyy evet...budur işte.. tender45 honda civic

arabarv3.jpg

benle ve benim hayallerimle hiç bir ilgisi olmayan bir araba
sanırım bu arabayla bir süre geçimsizlik yaşayacağız blook

y789 tutturamadı bu site yahu.. sevincli ne gerçek ismimimle ne rumuzumla..

isimle..
im041.jpg
khkh56
rumuzumla..
im022.jpg
aa34
im034.jpg
sevincli khkh56

benim istediğimse bu ttli3
images
images
thumbsanim tender45

girlhaha shamanım o hörbiyi nerden buldun ayol...

çooookk şirin bişey khkh56

ah şekerim ben bulurmuyum hiç.. sevincli

adı soyadı her ikisinede shamanic yazınca bana bunu verdiler... y789 dlckrn

sevgili **shamanic**vallahi aslinda cok moralim bozuktu söyle siteyi bir dolasiyim dedim senin arabalari görünce bayildim sinir moralim gülmekten düzeldi saol canim insallah en kisa zamanda gercek istedigin araba senin olur drive45 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 mlk34

kiss3 canım benim... iki arabayla gülmeyi bilen tatlı insan... ark5

du madem sen benim arabalarıma güldün bunlarda senin arabaların olsun.. sevincli aa34

jat8.jpg
ilginc_arabalar.jpg

araba5cm2cz.jpg
ilginc_arabalar.jpg

blook şaman bana araba almış hemdeeeeeeeeeeeeeee kedili araba blook
saol şaman dlckrn

aaaaaa volvo çıktı. s45apk smil56
im026.jpg

im014.jpg

küresel ısınmaya karşı bunu tercih edelim...

araba1.jpg

gerçek ismimle çıkan araba y789
im041.jpg

shamanım yedek parçaya ihtiyaç duyarsan arabamdan söküp veririm şekerim 44 aynı modele bindircek bu site bizi sevincli

bu da sanal ismim ve soy ismime layık görülen araba (sanem gül)
im018.jpg

ben yarın bi nüfus idaresine gidip isim soyisim değişikliği için neler gerekiyo öğreneyim benimkilerden daha itibarlı gördüm sanal ismimi y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri