hayal'den inciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hayal'den inciler

baktım hayalimin kendi program mekanı yok e lazım dimi smil56

şimdi gördüm balım benim teşekkür ederim

derty happy6

evett bu günde yine harikaydı imgelemeler... hayal yanlız ben çiçek ek diyosun ya gül ağacı geliyor hep elime benim 44 onları ekiyorum 44

Ben de eski elbiseleri çıkar deyince üstümdeki giysiler bir anda gri yırtık pırtık pis bir şekle dönüşüyor..yazık bana... 88a

Bugle ' Alıntı:
Ben de eski elbiseleri çıkar deyince üstümdeki giysiler bir anda gri yırtık pırtık pis bir şekle dönüşüyor..yazık bana... 88a
ee ne duruyon çıkar sende 44

Çıkarmada problem yok canıııım..ben o halimi ,eski giysili halimi görüyorum da üzülüyorum..yenileri giyince tanrıça gibiyim..maaşallah...sevgiler emelcim..

Bugle ' Alıntı:
Çıkarmada problem yok canıııım..ben o halimi ,eski giysili halimi görüyorum da üzülüyorum..yenileri giyince tanrıça gibiyim..maaşallah...sevgiler emelcim..
çogu seyi geçmişte bırakmış gibi hissediyorum... kocaman bir bahçem var... ve daha biir sürü...

arkadaşlarım
elbiseler yaşamımızdaki eski düşünce kalıplarımızı simgeliyor...sıkı sıkıya tutunduğumuz..hoşnut olmadığımız halde alışkın olduğumuz için değiştiremediğimiz davranış modellerini...
bir kitapta okudum..
bir bebeğe annesi şiddet uyguluyormuş...sosyal yardımdan geliyorlar..amaç bebeği anneden uzaklaştırıp...daha sağlıklı bir ortamda büyümesini sağlamak..bebek annesinin boynuna sarılıyor,canhıraş bağırıyor..gitmek istemiyor...
bizlerde böyleyiz...memnun olmadığımız şeylerden ayrılmak istemiyoruz..çünkü yeni alışkanlık modellerinin bize getireceğini bilmiyoruz..yeni 'nin rizikolu olduğunu düşünüp, rizikoyu göze alamıyoruz...ama içinizde ki güzellik arzusu aşikar...bakın biriniz yeni cicileri ile prenseslere benziyor...diğeriniz...her zaman değiştirilebilecek çiçekler yerine ,bulunduğu topraktan kolay kolay sökülmeden kalacak gül ağacı dikiyor..amacım psikanaliz değil...bu görevi psikoya, veya aramızda daha yetkin uzmanlar varsa...biz medi deneyimlerimizi yazalım onlarda bizim deneyimlerimizi yorumlasınlar..hepinize sağlıklı sevgiler..

sağol atakan ilk ben indirdim herhalde..şöyle bir dinliyeyim..bakalım nasıl olmuş,kendimi şööyle iyice bir eleştireyim..

hayalayaz ' Alıntı:
sağol atakan ilk ben indirdim herhalde..şöyle bir dinliyeyim..bakalım nasıl olmuş,kendimi şööyle iyice bir eleştireyim..
Ben kayit yapmaya calistim ancak olmadi..Bu kayidi Alim yapip rapide yuklemis..Kendisine bu vesile ile tesekkür ederim..

Hayal'in Son Yayini Radyoda

Son yapilan yayini ayni zamanda radyoda caliyorum...Dinleyemeyenler icin... gogogo

HAYAL ABLA..bu günkü programını indiridm ve tekrar sakin bir şekilde meditason yaptım...Çok güzeldi teşekkürler....

Teşekkürler Atakan Bey yeniden dinliyorum şu an

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri