hastalık saplantılarımla ilgili bir olumlama.................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazzyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazzyy

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hastalık saplantım bunlarla ilgili negatif düşüncelerim,endişelerim var.....kendim olumlama yapamadım....bununlar ilgili bir olumlama yazabilir misiniz? artık vücudumla uğraşmak istemiyorum orda o mu var burda bu mu var? sıkıldım artık...........................

Aşağıdaki örnek, kuantum olumlamadır. Düzenli olarak 1 ay kadar yaptığınızda, bilinçaltınızdaki, hastalık ve negatiflik kalıbı yerini sağlığa ve pozitif düşünceye bırakacaktır.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLACAĞIMI BİLİYORUM VE BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI KABUL EDİYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN ŞÜKRAN DUYGUSU İÇİNDE YAŞIYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI SEÇİYORUM.

Aşağıdaki örnek, kuantum olumlamadır. Düzenli olarak 1 ay kadar yaptığınızda, bilinçaltınızdaki, hastalık ve negatiflik kalıbı yerini sağlığa ve pozitif düşünceye bırakacaktır.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLACAĞIMI BİLİYORUM VE BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI KABUL EDİYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLDUĞUM İÇİN ŞÜKRAN DUYGUSU İÇİNDE YAŞIYORUM.

BEN TÜM VARLIĞIMLA, BUGÜNDEN İTİBAREN SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAYI SEÇİYORUM.

Bunlar süpermiş Aprilrose, çok teşekkürler 25889

teşekkür ederim aprilrose......peki bunun tamamını söyliycem..........

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri