- Reaksiyon puanı
- 0
* 88lik velet pardon aşkım. tamam bekliyorum yarın ailemden iste beni. *
herhalde acil işi çıktı.*
* nolu entrysini okuyunca aynı isme sahip olduğumuzu öğrendiğim yazar, adaş.
severim veledi ondan.
* 2007 eylül ayından itibaren, 6-7 yıl bursa'da yaşayacak olan yazar. uludağ üniversitesi ekonometri bölümünü kazandı.
koçum benim, helal olsun..
* beni koparan yazar. ya yerlere yatırıyor, kimseye bu kadar gülmemiştim. sabaha kadar konuşsak yok yok o zaman saçmalıyor.*
zorunlu bakınız:
espri konusu yaptığım nicktir.
-la, millet. sözlükte bi nick var hasnicktir.
+muhahahaa!*
* nicki dikkat çeken yazardır.
* 17 eylül 2007 gününden itibaren ikametgahı bursa olacak öğrenci. *
* kanatlarımın altına girmiş yazardır. sabahın köründe beni arayıp uykumu bölmüş olsada severim keratayı.
* uzun zamandır haber alamadığım ama sonradan öğrendiğim ve uludağ üniversitesi ekonometri bölümünde okumaya başlayan tebrik edilesi yazar kardeşimizdir. * * *
* 2 yıllık uzun saç döneminden kısa saça dönen herif. ulan manson gül bakalım kıçınla beğenen beğeniyo hıh. *
herhalde acil işi çıktı.*
* nolu entrysini okuyunca aynı isme sahip olduğumuzu öğrendiğim yazar, adaş.
severim veledi ondan.
* 2007 eylül ayından itibaren, 6-7 yıl bursa'da yaşayacak olan yazar. uludağ üniversitesi ekonometri bölümünü kazandı.
koçum benim, helal olsun..
* beni koparan yazar. ya yerlere yatırıyor, kimseye bu kadar gülmemiştim. sabaha kadar konuşsak yok yok o zaman saçmalıyor.*
zorunlu bakınız:
espri konusu yaptığım nicktir.
-la, millet. sözlükte bi nick var hasnicktir.
+muhahahaa!*
* nicki dikkat çeken yazardır.
* 17 eylül 2007 gününden itibaren ikametgahı bursa olacak öğrenci. *
* kanatlarımın altına girmiş yazardır. sabahın köründe beni arayıp uykumu bölmüş olsada severim keratayı.
* uzun zamandır haber alamadığım ama sonradan öğrendiğim ve uludağ üniversitesi ekonometri bölümünde okumaya başlayan tebrik edilesi yazar kardeşimizdir. * * *
* 2 yıllık uzun saç döneminden kısa saça dönen herif. ulan manson gül bakalım kıçınla beğenen beğeniyo hıh. *