hani benim gerçekliğim ?

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
Hani Benim Gerçekliğim ?
eller4pm.jpg

Hedeflerimiz hayellerimiz vardır hep..
Gerçekleşmeyi bekleyen gerçekleşmek için harekete geçmemizi bekleyen.. sevincli

Kişisel gelişim yolculuğunda herkese hitap edecek binlerce farklı yöntem vardır..
Hepsinin ortak paydası; kendimizi gerçekleştirmektir.. coffe2

Bu yolculukta her şeyi öğrenmek gibi bir arzumuz olur..
Öğrendikçe hayellerimizi.. hedeflerimizi gerçekleşecek sanırız.. wave
Oysa çok şey bilmek yerine, bildiğimizi bir şeyi en iyi şekilde uygulamak gerekir.. 12389

Gerçekleşmeyen hedeflerin arkasındaki en büyük eksik; düzenli bir şekilde uygulanmamasıdır..

Şimdi hedeflerimizi bir kenara.. bu hedefin gerçekleşmesi için bireysel olarak yaptıklarımızı bir kenara dürüstçe yazalım..

Gerçekten disiplinli ve severek yapıyorsanız çalışmalarınızı mutlaka gerçekleşecektir…

1. Hiç fotoğraflar hareket eder mi? Bir yaşamı anlatabilmek için..
Fotoğrafın içerisinde yürüyen bir adam gördünüz mü?

2. Peki ya çizgiler hareket eder mi deftere karaladığınız ?
Defterden deftere atlayan bir adam gördünüz mü?

3. Peki hiç hayalleri gerçek olan bir kişi ile tanıştınız mı?
Düşündüklerini, duygusal olarak iliklerine kemiklerine kadar hissedip hayallerini gerçekleştiren..

Aşağıdaki iki videoda 1. ve 2. maddelerin gerçekleşmesini seyredebilirsiniz..

3. madde içinde ekleyeceğim pek çok video var.. ancak ben onu boş bırakmayı tercih ediyorum.. bu boşluğu bir başkasının gerçekliğini seyretmek yerine kendi gerçekliğimizi yaratmak için kullanalım.. ark5

http://videosostav.ru/video/f2f807c3b5658e660174fbddae44d51e/

[ame="http://www.dailymotion.com/video/xafglz_here-come-the-guns_shortfilms"]Dailymotion - Here Come the Guns - wideo z kanału Kino i TV[/ame]

smiley_2-20c61.gif

Sevgiler..
Özlem Şahin

sana yakisan bir paylasimdi iyiki varsin tsk ederiz
ha bu arada kahveli cikolata istemistin gecen sene gelirken getir demistin
nasip olmadi ama aklimda yane bayrama olabilir site bulusma ayarlarsa:))

sevincli bu kadar kısa süre kala haber verilir mi yahu buluşma için y789
sen bu kahveli çukulatayı bana yar etmicen anlaşıldı girlhaha

ama efentim kurban bayramindan söz ediyoruz:))
haklisiniz ben belirtmedim hangi bayram diye...

Harika bir yazı, makalelerimiz gelmeye başladı demek :) Ellerine, düşüncene sağlık Shamanic'cim 956k

blue jalon selam actionsmile nasılsın? ben çok iyiyim. anlamışsındır sen girlhaha

Harika bir yazı, makalelerimiz gelmeye başladı demek :) Ellerine, düşüncene sağlık Shamanic'cim 956k

blue jalon selam actionsmile nasılsın? ben çok iyiyim. anlamışsındır sen girlhaha
himm iyi olmanin verdigi enerji buralara kadar geldi
herdaim sürsün bu iyiliginizs45apk

Oysa çok şey bilmek yerine, bildiğimizi bir şeyi en iyi şekilde uygulamak gerekir.. 12389

Çok haklısın shamanic'cim.Çok şey araştırıyoruz,harika bilgiler ediniyoruz,fakat hangisini uygulayacağımızı şaşırıyoruz..Bu maymun iştahlılık olunca da bilgiler sadece öğrenmekle kalınıyor..Uygulanamıyor..Birkaç gündür beni oldukça düşündüren bir konuydu,derken bu yazı çıktı karşıma..

teşekkürler paylaşımın için kiss3

3.madde deki benimmmmmm smil56 Bunu göğsüm kabararak söylüyorum hemde,çalıştım ve oldumm

cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

Ne güzel bir duyguymuş 3. madde olmak y789
Düşündüm,Düşündüklerimi iliklerime kadar hissettim ve artık 2 cm daha uzunum cilgin897 cilgin897 cilgin897

Kutlama için nereyi tutsam acaba y789

Paylaşım için teşekkürler shamanic;Çok güzel bir paylaşım kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri