Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    31
C

cicek1973

Guest
Arkadaşlar ben FENERBAHÇE takımını tutuyorum.Sizler hangi takımı tutuyorsunuz?

Ynt: Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile bjksmile
ilk 11 kimlerden oluşur bilmem hiç öğrenmedim..benim hayatımda futbolun çok bir yeri olmadı..ama beşiktaş galip geldiğinde, çok sevinirim..bu yüzden herhalde ben bjksmile yım dedim ve sordukları zaman bjksmile yım diyorum..milli takımın ve eğer başka bir milletin takımlarına karşı oynamıyorlarsa diğer takımların galibiyetleri beni sevindirmiyor..

bjksmile

her zaman her yerde en büyük Fener fbsmile pendik maçı sonrası okula sarı lacivert gömlekle gitmiş adamım ben.

gssmile
gs38cn6hp9xz.gif
4480b4cf88b6e111cb7b7f60iv6.gif
galatasaray7tple2.gif

gsa.gif
gsbayrak5me.gif

ufak bir hatırlatma ttli3 antiiçerik ve karşı takımları kışkırtacak mesajlar yazılması kesinlikle yasaktır b456
ben testiyi kırmadan hatırlatayım dedim.. utananadam sevincli kiss3

sevgiler
1gaeagles.gif

Aslan gibi asaletli ve gururlu Bir takımı tutuyorum

konyaspor krz56

gs lıyım ama takımla alakam tartısılır =)

MAALESEF HERKES BASININ GOSTERDİGİ TAKIMI TUTAR BİZLER SAMPİYON OLANI DEGİL RENKLİ OLANI DEGİL SİYAH BEYAZI HAYATA ANLAM KATAN BİR TAKIMI TUTARIZ BEŞİKTAŞI BEŞİKTAŞLI OLANLARIN ANLAYABİLECEGİ BİR TAKIMI BU ALEMDE ÇARŞI RENKLİ BASINA VE KALEMŞÖRLERİNE KARŞI

Vaaaauuuvv ankete bakın en çok Beşiktaş. Forever BJK. Ayrıca çArŞı'lıyım
www.resimcity.com_besiktas_resimleri_6.jpg

Sarı ve kırmızı hayatımın anlamı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri