Hamile Kalmak!

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

Neptün1

Moderator
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Merhaba

telkincd.com'da Hamile Kalmak! telkini var. Ben evli değilim, bekarım. Bunu dinlesem öyle durduk yere hamile kalır mıyım?

:))))))))))))))))))))

Bende erkeğim ben dinlesem bir sorun olur mu?
Tıp tarihine geçmeyeyim sonra...

ay çok tatlısınız yaaa :D:D sizi seviyorum

Şayet çocuk doğarsa hamile kalma telkini mi olucak çocuğun Babasıkhkh56khkh56
böyle malzemeler vermeyin çok fena 90 a atarım topukhkh56krzm67
telkinleri fazla abarttık sonunda robot olup çıkıcaz

Çokk küçük de olsa bi bayanın eşeysiz, yani cinsel ilişkisiz hamile kalma olasılığı var =)

Telkini dinlerken kendini hamile gibi hissedebilirsin, belki orda birşeylerin tekme attığını bile duyarsın. Ama hamileliğin meyvesi kendiliğinden giremez oraya ve olgunlaşamaz. En iyisi dinleyip görmek :)))

çocuğun adı telkincan olsun doğarsa

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri