Hamile kalamıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nılls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

nılls

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ben aslında bir arkadaşımın tavsiyesi ile sizlerle tanışmış oldum .Ben daha önceden hamile kaldım ve bebklerimi kaybettim şimdi ise herşey normal olduğu halde gebe kalamıyorum çünkü halen yaşadığım olayın etkisinden kurtulamadım.Bana bir arkadaşım önerdi burayı bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?Nereden başlamalıyım??

sanki buradakiler doktorda arkadasın bu siteyi öneriyor :D sen en iyisi bir doktora görün.

Merhaba Arkadaşlar ben aslında bir arkadaşımın tavsiyesi ile sizlerle tanışmış oldum .Ben daha önceden hamile kaldım ve bebklerimi kaybettim şimdi ise herşey normal olduğu halde gebe kalamıyorum çünkü halen yaşadığım olayın etkisinden kurtulamadım.Bana bir arkadaşım önerdi burayı bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?Nereden başlamalıyım??
DERDİ VEREN ALLAH, DERMANIDA VERİR...

Hoşgeldiniz... fiziksel rahatsızlıkların ve hastalıkların temelinde olumsuz duygular ve düşüncelerin yattığını düşünülür zaten genelde. telkinler sayesinde bu olumsuz kalıpları değiştirerek düşünce gücüyle birçok şeyi başarmak mümkün. telkinler boy uzatma gibi fiziksel değişimler için bile kullanılıyor ve fayda görülüyorken mutlaka ki sizin derdinizi çözmenize de katkısı olacaktır. denemekten vazgeçmeyin derim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri