Hakan Pek hocamızın sitesi

Hande Uzel

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Spiritüel enerjiler konusunda tam bir uzman olan Hakan Pek hocamizin sitesi, ayrica kendisi benimde ustadimdir sagolsun girlhaha
Profosyonel olarak bir cok enerji kanalize etmis Turkiye'nin tek reiki sistem kurucusu 956k ve bende ögrencisiyim girlhaha. böyle bir bölum görunce hemen hocamizinda yer almasini istedim girlhaha
Spiritüel Enerji Bilimleri Akademisi

Ben mi göremedim yoksa sitede herhangi bir iletişim adresi , telefon falan yok mu ? Hakan pek diyor mesela bir resim olur okuduğu okul olur onlarda yok . Facebook sayfası kapalı grup. O kadar master almış Google da hakan pek yazdığımda sadece site çıkıyor .
Güvenilir gelmedi bana .

Ben mi göremedim yoksa sitede herhangi bir iletişim adresi , telefon falan yok mu ? Hakan pek diyor mesela bir resim olur okuduğu okul olur onlarda yok . Facebook sayfası kapalı grup. O kadar master almış Google da hakan pek yazdığımda sadece site çıkıyor .
Güvenilir gelmedi bana .

Sitede iletisim bilgileri mevcut kocaman iletisim yaziyor actionsmile, facebookta hic reiki acik gurup gördunuzmu? orada paylasilanlar ilgisiz kisilerce okunmamali. bence cok elestirel ve kasitli bir yazi yazmissiniz.. Hakan hocamiz reiki system founder unvani almis tek Turk'tur kurdugu sistemler avrupada özellikle muslumanlar arasinda cok tercih ediliyor. insanlari tanimadan yargilamayin turkiyenin bu konularda yetismis en buyuk ustadidir bu gibi insanlara sahip cikalim girlhaha

Spiritüel enerjiler konusunda tam bir uzman olan Hakan Pek hocamizin sitesi, ayrica kendisi benimde ustadimdir sagolsun girlhaha
Profosyonel olarak bir cok enerji kanalize etmis Turkiye'nin tek reiki sistem kurucusu 956k ve bende ögrencisiyim girlhaha. böyle bir bölum görunce hemen hocamizinda yer almasini istedim girlhaha
Spiritüel Enerji Bilimleri Akademisi

Hakan hocam başkadır, Shamballa ve DNA aktivasyonlarını almıştım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri