Hadi İzmir'liler

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
9 eylül üniversitesi hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. İrt Tel= 0532 337 65 52 0532 337 65 52 / 0532 337 65 52 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen..ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı..

off yazık yaa benim olsaydı buradan giderdim izmir e. . hemen iyileşir İnşallah ağla2

benim kan grubum ve 9 eylül e yakınım.mesajı yeni gördüm.kan hala bulunmadıysa haber verir misiniz?

Kan bulunmuş sanıyorum sevincli Telefon numarasına ulaşamadım fakat arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bulunduğunu söyledi :) Çok teşekkürler Akarsu'cum.

Kan bulunmuş sanıyorum sevincli Telefon numarasına ulaşamadım fakat arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bulunduğunu söyledi :) Çok teşekkürler Akarsu'cum.
Bulunduğuna sevindim956k Umarım ameliyatı başarılı geçer. 0 (-) kanım olsaydı hemen gider verirdim Dokuz Eylül hastanesiyle aramızda 16 durak var. Ama A (+) malesefff.

AY!! İYİLEŞİR İŞALLAH.. BENDE İZMİRDEYİM AMA BENİMDE CADIMLA AYNIYMIŞ KAN GURUBUM BAKSANA.. ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM^-^

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri