hadi hayırlısı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ıce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ıce

New member
0
HD RANK
Katılım
16 Nisan 2007
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
2025
siteye bugün rastladım.. 5-6 saat okudum yazılanları.bayağı ilginç geldi... deneyeceğim umarım işe yarar..
 
Hoşgeldin dostum.İnanki çok işine yarıyacak.Ben yaklasık bir aydır telkinleri dinliyorum ve yavaş yavaş etkilerini görmeye başladım.ilk ego güüçlendirici ve suçluluk telkinleerini dinle bi hafta kadar.Zaten faydasını gün geçtikçe hissediceksin.Ben şuan depresyon ve sf telkinlerine yoğunlaştım,etkilerini görmekteyim,inan ve dinle her fırsatında.
 
Hoş geldin ıce, telkinlerin işe yarayacağından emin olabilirsin, telkinlerin zamanla ve adım adım etkisini görmekte insana ayrı bir keyif veriyor.
 
Hayırlısı olacak inşallah hoşgeldin sitemize bu arada s456
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst